8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 26 Lutego 2011 tu nie jest na powaga.dyskusje nie coś to już nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 27 Lutego 2011 polska trudna jezyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 28 Lutego 2011 Fakt, trzeba sporo wypić żeby zrozumieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 28 Lutego 2011 Jeśli Cię nikt nie rozumie to są dwa wyjścia,albo jesteś geniuszem albo też idiotą.Może warto by czasem nad sobą się zastanowić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 5 Marca 2011 Drodzy Forowicze chciałam przypomnieć ,że dzisiaj jest Dzień Teściowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 5 Marca 2011 jak mogłem zapomnieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 5 Marca 2011 Witam.Ja zapomniałem,a moja teściowa to "złota kobieta".Ona jedna mi powtarzała;nie żeń się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 5 Marca 2011 Witam.Ja zapomniałem,a moja teściowa to "złota kobieta".Ona jedna mi powtarzała;nie żeń się. To tak samo jak moja, tylko ona mówiła to swojej córce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 6 Marca 2011 przepraszam powinienem najpierw napisać dzień dobry jeszcze raz przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 6 Marca 2011 bo znowu dostanę bananna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 8 Marca 2011 Dla wszystkich Pań na naszym forum: Dużo radości i spokoju, samych ciepłych chwil i miłości, zdrowia i dobrych mężów. Pozdrawiam Was i gorąco całuję. Jaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 8 Marca 2011 Dziękuje szarmancki Jaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 8 Marca 2011 wszystkim paniom, wszystkiego co najlepsze . zawsze usmiechnięte.nie tylko 8 marca ale cały roczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 8 Marca 2011 Dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 8 Marca 2011 i ja tez sie dolaczam do zyczen:) wszystkiego naj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 10 Marca 2011 Panowie-dzisiaj Wasze Święto,więc wszystkiego najlepszego życzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 10 Marca 2011 Alu!Dzięki.Akurat flaszkę za zdrowie Pań obaliłem. Pomyślności.Bez kobiet smutny był by ten świat Pomyślnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 11 Marca 2011 Dopiero dzisiaj dziękuję ale zawsze lepiej późno niż wcale.Pozdrawiam JAro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 11 Marca 2011 ta alinka myśli o wszystkim to jest babka ze wsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 12 Marca 2011 a ja dopiero dzisiaj składam życzenia Panom z forumnawet nie wiedziałam że jest taki dzień ale podobno dlatego 10 marca bo chuck noris jest ur.10 marca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 12 Marca 2011 u was też taki szał na cukier w marketach?po 10 kilo tylko na raz można kupić a w gerlitz u niemców 0,65euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 12 Marca 2011 W naszym rejonie w supermarketach nie można cukru kupić, jak przyjdzie dostawa to wciagu półgodziny jest wszystko sprzedane, wczoraj jak byłem w stonce to dwóch gosci nałożyło na 4 wózki tyle cukru ile tylko weszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 13 Marca 2011 To przecież unia nakazała zamknięcie dwudziestu cukrowni w naszym kraju - a teraz mają problem .Za jakiś czas pewnie kilka otworzą - ale mogę się założyć , że na pewno nie w Polsce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 13 Marca 2011 w polsce po cukrowni jest już plac sprzedany także nie ma do czego wracać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 13 Marca 2011 znajomy w niemczech kupil po 2 zl kg cukru Polska to zawsze taka akuratna musi byc nie te ceny na nasze zarobki u nas nawsi cukier w malym sklepiku prawie 5 zl .Czy ten samolot ma pilota ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach