mf3085 0 Napisano 13 Marca 2011 znajomy w niemczech kupil po 2 zl kg cukru Polska to zawsze taka akuratna musi byc nie te ceny na nasze zarobki u nas nawsi cukier w malym sklepiku prawie 5 zl .Czy ten samolot ma pilota ?Pilot pewnie jest i to nie jeden ale co z tego jak nami i tak Unia rządzi, a nasi piloci z Warszawy to darmozjady, ładnie mówią przed wyborami a potem to ustawy tylko pod siebie uchwalaja żeby własne kieszenie napchać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 13 Marca 2011 powiedzmy jasno 1 pilot to sawicki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 13 Marca 2011 ale dupka obroniona przez PO. i pewnie znowu mnie wywalą za te wpisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 14 Marca 2011 Predator, po prostu masz specyficzny sposób wypowiedzi i nie wszystkim on pasuje, dla mnie loozik.Odnośnie cukru - u mnie nikt go nie używa, więc dla mnie może kosztować i 10 zł., a panika została celowo wywołana by pozbyć się magazynów. Magazyn to koszty, a te ładnie przerzucono na dzień dzisiejszy na konsumenta. Teraz hurtownie i cukrownie mają darmowe magazyny u konsumentów. Cukier niedługo wróci do cen europejskich i wtedy będzie łyso tym, którzy nakupili go po 5 zł. Nie dajcie się spanikować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 14 Marca 2011 Kurcze - jeszcze jedno - zapomniałem - Predator - dla mnie ten film to klasyka, mogę go oglądać codziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 14 Marca 2011 Kurcze - jeszcze jedno - zapomniałem - Predator - dla mnie ten film to klasyka, mogę go oglądać codziennie.Zdecydowanie też ale tylko tą pierwszą cześć predator&obcy z tym swoim zamiłowaniem do loginów z filmów s-f to masz ogromne pole do popisu,na pewno coś nowego wymyślisz jak cię zbananują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 15 Marca 2011 dzięki dagmarka. dzięki Jaro8038 z takimi to się chce polemizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 16 Marca 2011 Uniżenie się kłaniam i do usług. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 16 Marca 2011 Tak na marginesie to jeszcze cały cykl Wojen Gwiezdnych ..., jeśli już w temacie SF pozostajemy.Już nie będę wspominał o J. R. R. TOLKIEN-ie i Jego Hobbicie oraz Trylogii "Władca Pierścienia". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 16 Marca 2011 może załóżmy temat"miłośnicy s-f" jak najbardziej dla mnie liczą się Gwiezdne Wojny i Władca Pierścieni,nawet tą ostatnią przeczytałam zanim nakręcono film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 16 Marca 2011 a propos cukru http://demotywatory.pl/2818557/Jestem-z-bogatej-rodziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 17 Marca 2011 Tolkiena to ja czytam co najmniej raz do roku, a zacząłem jeszcze na studiach. No ale to już taki mój "konik". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 17 Marca 2011 tolkiena czytałem pierwszy raz w fantastyce zajefajny a trylogia dobrze nakrecona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110423/POWIAT0209/971364760glądał ktoś z was ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam.Chyba miało być tak http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110423/POWIAT0209/971364760 Nie oglądałem tego,ale sądząc z opisu to będzie przejście z propagandą z jednej skrajności(wsi nie wykształconej) do drugiej(niewyobrażalnie skomputeryzowanej).Sam nie wiem co jest gorsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 22 Lipca 2011 Co trzeba zrobić że by tak kombajn ustawić?? http://www.youtube.com/watch?v=ehVIaG5FAwg&feature=related Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 22 Lipca 2011 duża górka i hamulec na maxa wciśnięty, albo wsteczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 31 Sierpnia 2011 Czy jest szansa na nowa partie czy nasze państwo nie powinno zacząć myśleć w tym kierunku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 1 Września 2011 Nowa partia nic nie zmieni bo u żłoba i tak będą Ci sami. Co z tego, że głosując na osobę tak czy siak głosujemy na pierwszego na liście? Dla nas to bez sensu ale rządzący tego nie zmienią bo przecież nie zabiorą sobie stołków. Poza tym, gdyby każdy z ludzi, którzy nie głosują poszli na wybory to każda partia, nawet ta z najmniejszym poparciem by wygrała. Mylne przekonanie Polaków, że "mój głos nic nie zmieni" i wiara w sondaże. Po co one są? żeby głosować na konkretne partie. Tak naprawdę nikt tego nie robi i są wyssane z palca. Czy znajdzie się choć jedna osoba na forum, która uczestniczyła w sondażu przedwyborczym? Jak ludzie (nawet inteligentni) zobaczą w sterowanych mediach, że partia X ze znakomitym programem i która im się podoba ma niskie notowania to zagłosują na partię Y z góry list rankingowych tylko dlatego, żeby "nie marnować głosu" i wybrać mniejsze zło. Nike jest trochę bez sensu? Zastanówcie się trochę i jeśli macie chociaż trochę oleju w głowie to głosujcie przede wszystkich zgodnie z przekonaniem a nie jak ktoś Wam każe. Jeszcze trochę to będziemy takimi samymi marionetkami jak w USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panborys 0 Napisano 2 Września 2011 Nie jest czasem tak, że jeśli ten który jest na dalszym miejscu na danej liście np. 4,5 i zdobędzie więcej głosów od pierwszego z listy to wchodzi ten z 4 miejsca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 2 Września 2011 Tak jest jak piszesz, tylko zauważ, że większość wyborców jak głosowanie jest na listę to skreśla pierwszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 4 Września 2011 powszechne wybory po niecalych 100 latach doprowadzily demokratyczne panstwa do bankructwa- na swiecie sa tylko 3 panstwa ktore nie maja dlugow i na pewno nie sa to demokracje.uwazam ze powinno sie doprowadzic do wyborow takich jak za dawnych lat z cenzusem wyksztalcenia i majatku ,"prosty lud" nie rozumie ze nie ma za darmo obiadu ,rachunek trzeba bedzie zaplacic i to z odsetkami.zadne wybory nic nie zmienia -najwyzej orkiestra na titanicu bedzie dluzej grala.katastrofe widac juz w kolo- u nas w gminie, na wieksza skale w krakowie, wir bedzie wielki i niejednego wciagnie, europa pojdzie na dno od poludnia bo tam bardziej lubili zabawe niz prace , potem kolej na nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 27 Marca 2013 Panowie mam problem z elektryką w domu dlaczego jak mi sie polu.źnił kabel w gniazdu domowym od zera to pokazał tam sie prąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 27 Marca 2013 Tylko na tym jednym czy na wszystkich gniazdkach, badałeś ręką że kopie czy próbówką, masz w domu wyłącznik różnicowoprądowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 27 Marca 2013 Niesprawdzałem we wszystkich gniadkach kopała gazówka i kiedyś miałem że w innym gniazdku miałem podłączony komputer i tam też sie poluźnił ten kabel nieko wtedy niekopało ale komp sie wyłanczał, Ja mam tylko takie wyłączniki termiczne czy jak one sie tam nazywają ale bezpiecznik niewywalał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach