Tax-Ator 0 Napisano 1 Marca 2007 A teraz coś z zupełnie innej beczki ... Co sądzicie o: 1. Legalizacji narkotyków mi(ę )tkich oraz legaziacji prostytucji ? W holandii się udało ... czy uważacie że to dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 1 Marca 2007 Z prostytucja czemu nie w kacu przeciez i tak sa agencje i innne burdele. Z resztą to najstarszy zawód świata wieć powinien być zalegalizowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 1 Marca 2007 kasy fiskalne dla prostytutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 1 Marca 2007 Jestem za legalizacią najstarszego zawodu świata.Zamiast wydawać pieniądze na walke z witrakami, lepiej jest zalegalizować i ściągać normalnie podatek do działalności gospodarcze. Może nie było by dziury budrzetowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 1 Marca 2007 Jestem za legalizacią najstarszego zawodu świata.Może by było lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 2 Marca 2007 Ale już na pewno nie taniej. Państwo bierze dużo więcej niż "opiekunowie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 2 Marca 2007 to może oficerowie bor-u by je ochraniali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 2 Marca 2007 to by było dobre bo po takiej małej "akcji" dostane paragon i bym mógł się z żoną rozliczyć bez problemu bo tak to mi nie wierzy na co kasiorke ze sprzedanych blondynek roztrwaniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 2 Marca 2007 i andriu załatwi jakiś zwrot częściowy chociaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tax-Ator 0 Napisano 4 Marca 2007 Pozwólcie że zmienie temat: Co sądzicie o instytucji kościoła Katolickiego ? Czy to: http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=16&news_id=147843&layout=1&forum_id=23900&page=text jest waszym zdaniem normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abuk14 0 Napisano 4 Marca 2007 Ja sam chodzę do kościoła i uważam to za przesadę. Niech księza i biskupi żyją sobie dobrze, ale bez przesady. Oni są po to aby pomagac ludziom. Szkoda, że jest tak mało ludzi jak Jan Paweł II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Marca 2007 Cześć tych biskupów itp to ku** co na kase tylko lecą i nie mają nic wspólnego z wiarom tylko udaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 4 Marca 2007 Ja sam chodzę do kościoła i uważam to za przesadę. Niech księza i biskupi żyją sobie dobrze, ale bez przesady. Oni są po to aby pomagac ludziom. Szkoda, że jest tak mało ludzi jak Jan Paweł II Pomagać?Ja bym tak dzisiaj nie powiedział,może dawniej.Teraz wszystko jest łapczywa na kase jak wygłodniałe psy,tylko sie nachapać.A i dawniej to zamiast pomagać to donosili.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Marca 2007 Marcin c360 masz całkowita racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrcin 0 Napisano 5 Marca 2007 niestety musze się z wami zgodzić, bo u mnie jest tak samo, ksiądz potrafi zjechać ludzi że dają mało na kolende i nie tylko, a sam jeździ VW nie chce pisac dokładniej bo jeszcze ktoś sie domysli ale i tak nikt nie przebije rydzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mania 0 Napisano 5 Marca 2007 gdyby ludzie nie dawali to nie mieli by od kogo brać, jak mu mało po kolędzie to nie musi przychodzić, człowiekowi zaoszczędzi czasu, powinno być jak we Francji tam ksiądz musi pracować żeby siebie utrzymać, powinni terz znieść celibat to żony by na nich pracowały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 5 Marca 2007 tak jak zniosą celibat to by musieli pokazać jak żyje dobre małżeństwo po bożemu a to w ich wykonaniu jakoś nie wydaje mi się możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiezdny Tancerz 0 Napisano 5 Marca 2007 myśle że w sprawie religi nie powiniśmy brać przykładu Z Francji . Celibat powinien zostać ponieważ jeśli ksiądz miałby rodzine nie mógł by się poświęcić tak swojemu zadaniu no i zacoś musi brać tą kasę A co do pracy to wielu księży pracuje w szkołach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 5 Marca 2007 Tak jest,celibat powinien zostać.Właśnie dlatego,że zajmowaliby sie rodziną,a nie tym co trzeba czyli wiarą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROKITA 0 Napisano 5 Marca 2007 Teraz to tylko wierni utrzymują księdza, a po zniesieniu celibatu to również jego rodzinę.Małe parafie tak jak moja to chyba zbankrutują,sądząc po potrzebach naszego proboszcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 5 Marca 2007 celibat został wprowadzony aby księża majątku kościelnego nie roznosili a jak weszliście na temat to wiecie co znaczy słowo parafianin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 5 Marca 2007 Ja proponuje zeby sie tez rozliczali ze skarbowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 5 Marca 2007 dominujący rolnika zdajesz sobię sprawę że to kolejny podatek ale dla ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 5 Marca 2007 ja nie daje wiec by mnie to nie obchodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 7 Marca 2007 a ja jak idę to daję, bo i dla mnie światło się świeci i świece paląwięc uważam że powinienem, a i proboszcza mamy w p[orządku więc raczej na dziwki i pokera się nie składam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach