hanka8 0 Napisano 20 Stycznia 2007 Dzien dobry mam pytanie moze ktos mi napisze o oplacalnosci,o trudnosciach w uprawie orzecha wloskiego moze ktos sie tym zajmuje i ma doswiadczenie.dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 20 Stycznia 2007 Taki temat w dziale rolnictwo ekologicze to chyba chodzi o dopłaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 20 Stycznia 2007 Z tego co wiem to duze ryzyko na jakies choroby. W jednym sadzie gosciu musiał wyzyciu 40t orzecha z 50t bo jakas choroba weszła mu po zbiorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilona 0 Napisano 28 Czerwca 2007 Witam, jestem w posiadaniu duzych ilosci sadzonek orzecha włoskiego jednak ze wzgledow technicznych nie bede sadzic, ale nie dlatego ze jest to nieoplacalne badz trudne. Problem jest raczej z czasowym wyrobieniem sie przy uprawie juz dosc duzych polaci. Dlatego szukam zbytu. Prosze o rade lub ewentualny kontakt jesli ktos bylby zainteresowany (601434838). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach