piootr 0 Napisano 30 Stycznia 2007 od giełczwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 30 Stycznia 2007 Jako ,że temat jak na PPR trochę taki off-topic jest proponuję tak właśnie pieska ochrzcić OFF-TOPIC ywyndualnie Topikoff (będzie miał łatwiej w życiu-było nie było pieskim ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 31 Stycznia 2007 od giełczwi nom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Czyli powiat świdnik tak jak i ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Czyli powiat świdnik tak jak i ja ja mieszkam niedaleko gielczwi, zaraz przez miedze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Ja do giełczwi to tylko po Folie do bel i kukurydze śmigam na sam początek a mieszkam z 15 km od piask Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 1 Lutego 2007 a tak szczegolowiej to z jakiej miejscowosci pochodzisz?? W Gielczwi to sie chyba ozeniles ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 1 Lutego 2007 Mełgiew i nie ozenilem się w gełczwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiezdny Tancerz 0 Napisano 1 Lutego 2007 ja sojego pupila nazwałem Kufel suke Luna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raps 0 Napisano 9 Lutego 2007 Ja oroponuje dlakota Pataszu i kotki Fruzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WZZ 0 Napisano 9 Lutego 2007 mój ma na imię IRYS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 10 Lutego 2007 mój pierwszy nazywał sie Misiu(po 12 latach odszedł w kraine wiecznego szczekania),drugi Burek(szczeka przy łańcuchu bo jest waleczny), trzecia Diksa (odszedła-auto ją przejechało bo na pole za traktorem biegła), czwarty Szarik(leniwy ciągle w domu śpi ) ot i cała historyja z moimi psami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 10 Lutego 2007 moj sasiad nazwal swoje psy PASZTET I TOFIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 15 Lutego 2007 A u mnie kolejno panowali Bis, Szarik , Amor, Bigos (poległ w pojedynku o rękę ups łapę pewnej suczki -ruda była). Obecnie króluje Opel (pan i władca werandy), oraz Bimber( król podwórka). A po sąsiedzku: Bambosz ,Nygus , Łatek, Tigra ,Misio, Reks, Browar, Remik ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 15 Lutego 2007 u mnie tradycyjnie Reks, by ł jeszce Kaktek ale w ub.roku zakończył swoj poczciwy żywot po 15 latch pilnowania podwórka za co mu chwała:) a po sąsiedzku kuba, Wiki, Logan, Skrapi, Daisy, Rufin:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 16 Lutego 2007 Tina --- "Obecnie króluje Opel (pan i władca werandy), oraz Bimber( król podwórka).... A to ciekawe???? z tym bimbrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 17 Lutego 2007 Bimber ma 3 lata ,więc jest starszy niż Twoje logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 17 Lutego 2007 Ja wcale nawet nie pomyślałem, że to używanie mojego logo, po prostu bardzo mi się spodobał - król podwórka. Sam miałem 2 rottwailery, które wabiły się BIM i BER. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 17 Lutego 2007 A moje dwa ostatnie to EGON i po nim ... tez EGON!dalej leci przyslowie filmowe, z gangu Olsena: klawo jak ch. !klawe pieski byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 18 Lutego 2007 Dzięki bimberCóż,mój król to tylko skundlona mieszanka charta (i w dodatku wiecznie głodna).Właściwie to ma w genach mniej czystorasowych procent ,niż w imieniu. Ale z postawy prawdziwy król...Wracając do tematu:Kąkol ,Azor ,o czworonożnym Befsztyku też słyszałam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzik 0 Napisano 12 Marca 2007 moj kałkaz nazywa sie RAMBO........... jest młody i wiecznie głodny ale rośnie jak na drożdzach !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzik 0 Napisano 12 Marca 2007 ale mój sasiad ma jeszcze lepszego..... ma takiego małego pimpka i nazwał go UBEK !!!!! ale orginalnie.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 13 Marca 2007 pewnie jego ojciec z SB współpracował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 16 Marca 2007 ja mam bandziora, hiene i miśka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CDRolnik 0 Napisano 16 Marca 2007 Też mam Miśka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach