Skocz do zawartości
KamilZ

Jak nazwać psa?

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ,że temat jak na PPR trochę taki off-topic jest proponuję tak właśnie pieska ochrzcić OFF-TOPIC ywyndualnie Topikoff (będzie miał łatwiej w życiu-było nie było pieskim )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do giełczwi to tylko po Folie do bel i kukurydze śmigam na sam początek a mieszkam z 15 km od piask

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak szczegolowiej to z jakiej miejscowosci pochodzisz?? W Gielczwi to sie chyba ozeniles ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój pierwszy nazywał sie Misiu(po 12 latach odszedł w kraine wiecznego szczekania),drugi Burek(szczeka przy łańcuchu bo jest waleczny), trzecia Diksa (odszedła-auto ją przejechało bo na pole za traktorem biegła), czwarty Szarik(leniwy ciągle w domu śpi ) ot i cała historyja z moimi psami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie kolejno panowali Bis, Szarik , Amor, Bigos (poległ w pojedynku o rękę ups łapę pewnej suczki -ruda była). Obecnie króluje Opel (pan i władca werandy), oraz Bimber( król podwórka). A po sąsiedzku: Bambosz ,Nygus , Łatek, Tigra ,Misio, Reks, Browar, Remik ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tradycyjnie Reks, by ł jeszce Kaktek ale w ub.roku zakończył swoj poczciwy żywot po 15 latch pilnowania podwórka za co mu chwała:) a po sąsiedzku kuba, Wiki, Logan, Skrapi, Daisy, Rufin:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tina --- "Obecnie króluje Opel (pan i władca werandy), oraz Bimber( król podwórka)....

A to ciekawe???? z tym bimbrem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wcale nawet nie pomyślałem, że to używanie mojego logo, po prostu bardzo mi się spodobał - król podwórka. Sam miałem 2 rottwailery, które wabiły się BIM i BER.

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moje dwa ostatnie to EGON i po nim ... tez EGON!

dalej leci przyslowie filmowe, z gangu Olsena: klawo jak ch. !

klawe pieski byly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki bimber

Cóż,mój król to tylko skundlona mieszanka charta (i w dodatku wiecznie głodna).Właściwie to ma w genach mniej czystorasowych procent ,niż w imieniu. Ale z postawy prawdziwy król...

Wracając do tematu:Kąkol ,Azor ,o czworonożnym Befsztyku też słyszałam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kałkaz nazywa sie RAMBO...........

jest młody i wiecznie głodny ale rośnie jak na drożdzach !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mój sasiad ma jeszcze lepszego..... ma takiego małego pimpka i nazwał go UBEK !!!!! ale orginalnie..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi