buchaj 0 Napisano 17 Marca 2007 A ja proponowałbym nazwać go na cześć jakiejś postaci z polskiej sceny politycznej. Sam ochrzciłem swojego rottweilera Rywin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku123456 0 Napisano 18 Marca 2007 Ja nam owczarka niemieckiego i nazwałem ją Ruda.Mam też małego kundelka-bardzo zadziorny, nazwałem go killer.Bardzo fajne imię dla psa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 23 Marca 2007 Proponuję imię lepper - bo pies na baby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 23 Marca 2007 Jak na baby to chyba łyżwiński Ale to trochę za długa nazawa więc może lepiej stasio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hihot1 0 Napisano 12 Kwietnia 2007 a u mnie to były -Dasthi, Kubek, Cywil, Hogan, Nero, a sąsiadów to Puszek, Wycieraczka, Kajtek, Nora, Shogun a koty co znam to Maciek, Balbin hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 29 Kwietnia 2007 ja mam dwa, jeden to mlotek a drugi kufel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 5 Maja 2007 a ja mam dwa psy, jeden dobry drugi zły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polanek 0 Napisano 19 Maja 2007 ja w tamtym roku przygarnąłem suczkę ktoś ją wyrzucił szybko sie zaklimatyzowała nazwałem ją LENA,urodzony kierowca tylko jeżdzić ciągnikiem już bez niej nie wyjadę bo ona jest pierwsza w nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 20 Maja 2007 Ja tam miałem suke wabiła się Gaja. Pózniej wilczurek był Dingo, pózniej Kubuś, a teraz mały ale wsciekły Roki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 20 Maja 2007 Znajomy woła na psa Bimbał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 20 Maja 2007 ja miałem psiaka który wabił sie Murzyn, teraz mam jamnika który wabi sie Tobik.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ramzes 0 Napisano 21 Maja 2007 Muże coś modnego, na czasie:Niepokal, Dżizuś,Jan Paweł Trzeci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andy11 0 Napisano 23 Czerwca 2007 Diego - tak się nazywa mój piesek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 26 Czerwca 2007 Łapczywiec taki dałem przydomek mojemu Szarikowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol P 0 Napisano 28 Czerwca 2007 Fosa v Butcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 28 Czerwca 2007 Najpierw byli wilk-Daris i kundelka Sonia.Później był drugi Daris (tym razem kundel),następnie Puszek i Reksio (tez kundle).Do niedawna był wpsaniały bernardyn-Borys.Teraz są Pikuś-kundelek,który jest bardzo przywiązany i mądry i Pągo-sznaucer (myśliwec inaczej ),który nie jest przywiązany ale uwiązany na łańcuchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 29 Czerwca 2007 uwiązany na łańcuchu to do Animalsów trzeba zgłosić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 2 Lipca 2007 A u mnie pilnują: Bary, Suseł i Misia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasiula 0 Napisano 6 Lipca 2007 Ja mam Zuzie, Killera, Pchełkę i Pchełka, Sarę, Dorę & Korę.Chciałam jednego nazwać Detlef ale nikt w domu mi nie pozwolił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał88 0 Napisano 6 Lipca 2007 a moj bernardynek zwie sie...Liber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasiula 0 Napisano 6 Lipca 2007 na czesc tego niby "rapera"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał88 0 Napisano 7 Lipca 2007 czy ja wiem.... po prostu siostra tak na niego mowila,pozniej przywykli wszyscy domownicyi tak zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grażyna1597156736 0 Napisano 20 Września 2007 Ja nam owczarka niemieckiego i nazwałem ją Ruda.Mam też małego kundelka-bardzo zadziorny, nazwałem go killer.Bardzo fajne imię dla psa. rzeczywiście ruda jest takie niebanalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 20 Września 2007 Grisza - pies kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 29 Września 2007 Ja mam suke Nuka, szczeniaka Pastela i psa Prałata ( na czesc ojca dyrektora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach