buchaj 0 Napisano 30 Września 2007 Grisza - pies kolegi hehe!"Nad kołchozem czarne chmury wiszą,Do roboty zaiwania Wania z Griszą" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alicja 0 Napisano 22 Października 2007 SABA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 25 Października 2007 Mam nową sukę ---> Saba ajakże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alicja 0 Napisano 26 Października 2007 SABA ostatnio bardzo popularne imię dla psa:)))co nie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 26 Października 2007 Ale teraz bedzie nowy marszałek wiec może sie zmieni bo pewnie jego pies jak ma, to inaczej ma naimie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alicja 0 Napisano 27 Października 2007 Ale teraz bedzie nowy marszałek wiec może sie zmieni bo pewnie jego pies jak ma, to inaczej ma naimie.... Pewnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek087 0 Napisano 21 Listopada 2007 a ja mam małego pieska Tofik ma na imię tnie po nogach co zdązy taka mała bestia i wcale nie jest taki słodki dla obcych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 22 Listopada 2007 A ja mam indora terrorystę chodzi sam po podwórzu i nikomu nie przepuści a najbardziej boi się go listonosz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miko45 0 Napisano 26 Listopada 2007 a ja mam psa którego nazwałem BYDLAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbigniew65 0 Napisano 7 Stycznia 2008 Mój Brus wygląda tak: Oczywiście jest trochę starszy niż ten ze zdjęcia i arcyspokojny. Waga 54 kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbigniew65 0 Napisano 7 Stycznia 2008 Przepraszam. Nie mam możliwości edycji postu i poprawienia pomyłki a wklejając to zdjęcie rozjechałem strone. Proszę oderatorzy usuńcie zdjecie, zostawcie samego linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 8 Stycznia 2008 to żeś pocisnął z tym zdjęciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mijagii 0 Napisano 15 Lutego 2008 Ja mam Bernardyna suke 10miesiecy i ponad 50kg wagi wabi sie Saba potem jescze dwa wilczury Reks i Szarik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 15 Lutego 2008 Miałem kundla albinosa, biały podobny do owcy z czerwonymi oczami. Jako hodowca trzody nazwałem go Baleron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 15 Lutego 2008 Ja obecnie mam dwa psy: Nero i Kruczek [dlatego iż jest kruczoczarny ] Wcześniej przewijały sie u mnie m.in: Saba, Hektor, Tarzan i Ciapek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 23 Kwietnia 2008 Ostatnio poznałem psa koleżanki wabi się Majlo - dość fanie i oryginalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Kwietnia 2008 Oryginalnie? Kto oglądał Maskę wie o co chodzi:D Pies kolegi wabi się Resor, to jest ewenement Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_zx6r 0 Napisano 25 Kwietnia 2008 Mapet albo Poykie (pojki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buntownik72 0 Napisano 25 Kwietnia 2008 Moje psy to Ramzes i Aleksander .Aleksander to wałkoń ale Ramzes miał ojca który przegryzł mi trzy opony w maluchu , okolioczni złodzieje znają tę historję i może dlatego mam spokój... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 26 Kwietnia 2008 Następnego nazwij Prowokator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prowokator 0 Napisano 28 Kwietnia 2008 W skrócie: Prowok... bardzo ładnie ! Jak ktos ma trzy psy, to może je nazwać tak bardziej swojsko: Pierwszego: JanDrugiego: PawełTrzeciego: Drugi. Na pewno się nie pomylą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 28 Kwietnia 2008 Kolego Ramzes zachowaj umiar w prowokowaniu ,nie raz jesteś całkowicie bez taktu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buntownik72 0 Napisano 28 Kwietnia 2008 W skrócie: Prowok... bardzo ładnie ! Jak ktos ma trzy psy, to może je nazwać tak bardziej swojsko: Pierwszego: JanDrugiego: PawełTrzeciego: Drugi. Na pewno się nie pomylą!Kolego Prowokator nie obraż się ale następnym razem pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 28 Kwietnia 2008 Prowokator to co zrobiłeś to gruby błąd. Znajdę cię i wtedy osobiście pogadam z twoim szefem a na koniec dostaniesz w ryj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prowokator 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 A co? Nie lubicie psów???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach