Błażej 0 Napisano 10 Kwietnia 2007 a mnie zastanawia tylko dlaczego zwiazek wystawia i dostaja nagrody na polagrze czy innych tylko radan albo baltic investment?chyba dlatego ze we wladzach zwiazku sa panowie z tych firm.i wszysto jasne bez komentarza,pogłowie czystorasowego bydła to ok 20 tys a tylko radan i ze dwie firmy wystawiaja swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 Dajcie już sobie luzik w sprawie tej wsółpracy Radanu z rolnikami. Sprawa upadła wraz ze zmianami w zarządzie Radanu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrz_Yoda 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 a mnie zastanawia tylko dlaczego zwiazek wystawia i dostaja nagrody na polagrze czy innych tylko radan albo baltic investment?chyba dlatego ze we wladzach zwiazku sa panowie z tych firm.i wszysto jasne bez komentarza,pogłowie czystorasowego bydła to ok 20 tys a tylko radan i ze dwie firmy wystawiaja swojewystarczy na wystawie spojrzeć na bydłojest radan ....długo nic.... i cała resztamają materiał importowany o bardzo dobrej genetyce więc mają nagrody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NataszaX 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 A że nikt inny nie przyjeżdża, to dobrze, że chociaż oni się wystawiają. W końcu nikt nie mówi pozostałym hodowcom, że mają zakaz wjazdu na Polagrę. Inaczej przyjeżdżając na wystawę oglądalibyśmy tylko ulotki. Poza tym panie Plewa luzik już sobie daliśmy rok temu, bo wtedy ten temat został uruchomiony i na nic już nie liczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 17 Kwietnia 2008 Fakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Napisano 29 Maja 2008 w 2007 roku na polagrze radan odpadł w przedbiegach z bieganowem. potem sie meczył w barazach z kiepskim materiałem rzeźnym z innych gospodarstw. ale jak sedziuje francuz co sie zna to układy przestaja grać rolę i wychodzi szydło z worka co prezentuje producent pieców radan z trzebiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach