MarcinC-360 0 Napisano 16 Marca 2007 A spojrzcie na naszych programistów,zajęli 1 miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abuk14 0 Napisano 16 Marca 2007 Własnie. W Poslce mamy dużo dobrych informatyków i matematyków. Przypomniało mi się jak kiedyś rozszyfrowali Enigmę ( chyba wiecie co to jest ) co było uważane za rzecz niemożliwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 27 Marca 2007 Małysz pięć lotów - cztery najdłuższe, nasi piłkarze 9 strzałów 5 celnych !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitrekp 0 Napisano 17 Kwietnia 2007 Polska mistrzem swiata w cs 1.6 cs = counter strike, jesli ktos nei wie , najlepsza gra sieciowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andy11 0 Napisano 23 Czerwca 2007 Kochani w ten weekend grają nasi siatkarze. Przeciwnik z górnej półki -BUŁGARIA. Czyżby rewanż za M.Ś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 5 Lipca 2007 No i wygrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 5 Lipca 2007 Jak myślicie wygramy finały LŚ? Ja jestem optymistą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 10 Lipca 2007 Myślę, że mamy szanse pomścić Brazylię - zwłaszcza, że im się szykuje trudniejsza przeprawa w grupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 15 Lipca 2007 Niestety nie udało się - ale było blisko - może zabrakło trochę wiary, że Brazylia jest do ogrania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 15 Lipca 2007 Ehhhh a miało być tak pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 15 Lipca 2007 i z USA BATY SROMOTNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 16 Lipca 2007 Ja jestem optymistą Taa... no cóż bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 21 Lipca 2007 Ale nic to (jak mawiał znany rycerz) Niejaki Rozende powiedział, że na Igrzyskach nam się podłożą - jak będzie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 7 Września 2007 No to pokazali... Ciekawe jak będzie z Rosją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 11 Września 2007 Tak samo pokazali i z Rosją i z Finlandią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 13 Września 2007 odnośnie siatkówki to za długo są z jednym trenerem, ( nie krytykuje lozano) ale jak taki długi czas ten sam ich trenuje to nie wprowadza nic nowego do gry, a jeżeli chodzi o piłke nozną to mają szanse na ME i trzymam za nich kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 13 Września 2007 Nie chodzi o Lozano tylko o to, że po wypadnięciu ze składu Wlazłego i Gruszki rozsypał się monolit - zaczęły się spekulacje, pretensje a po(słowo zostało usunięte)dły morale i duch walki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 13 Września 2007 Pozostało jeszcze kilku ale chyba dali sobie wmówić, że bez dwóch podstawowych zawodników sami nic nie znaczą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 14 Września 2007 Pamiętacie wejścia Gruszki na MŚ? Jaki miał wpływ na innych zawodników? Teraz tego nie było czego efektem był brak pewnosci siebie i wiary w zwycięstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 30 Września 2007 Kobietkom niewiele zabrakło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 13 Listopada 2007 juz w sobote wazny dzień dla polskiej piłki nożnej być może pierwszy awans do ME, jaki obstawiacie wynik ja 2:1 dla naszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
309LS 0 Napisano 17 Listopada 2007 juz w sobote wazny dzień dla polskiej piłki nożnej być może pierwszy awans do ME, jaki obstawiacie wynik ja 2:1 dla naszych POLSKA BIAŁOCZERWONI POLSKA - jedziemy na EURO-2008 Troszkę się pomyliłeś osa21, ale byłeś blisko. Najważniejsze że jedziemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 18 Listopada 2007 ale postawiłem że smolarek szczeli dwa gole i za 10 zł wygrałem 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 18 Listopada 2007 ale postawiłem że smolarek szczeli dwa gole i za 10 zł wygrałem 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 18 Listopada 2007 Gratuluje...Niema jak dobra nowina....Widać Holendrzy najpierw szkolą a potem piszą książki...hehehe Górą Nasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach