Skocz do zawartości
wofil

100% bakteriologiczne bezpieczeństwo produkcji!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo prężnie rozwijający się w Polsce rynek przetwórstwa spożywczego w dobie obniżania kosztów produkcji oraz konieczności zabezpieczenia się przed drobnoustrojami chorobotwórczymi, zaczyna sięgać po nowinki techniczne, które w ogólnym rozrachunku ekonomicznym stają się bardzo istotne dla działań firm, m.in. przy procesach wprowadzania oraz utrzymywania norm jakości i bezpieczeństwa żywności: HACCP i ISO.

Wokół Ziemi rozciąga się warstwa ozonu (ozonosfera) pochłaniająca część promieniowania ultrafioletowego Słońca, bardzo szkodliwego dla organizmów żywych. Ozon w stratosferze odgrywa rolę pozytywną - chroni ludzi, zwierzęta i rośliny przed promieniowaniem ultrafioletowym.

Ozon to trójatomowy tlen O3 o charakterystycznym "świeżym" zapachu, który powstaje podczas wyładowań atmosferycznych. Ozon jest gazem nietrwałym. Działa silnie utleniająco (bakteriobójczo), co znalazło zastosowanie do dezynfekcji powietrza, wody, produktów spożywczych i pomieszczeń.

Systemy ozonowania nie wymagają KUPOWANIA i stosowania żadnych drogich środków chemicznych!!! Są niezawodne i proste w obsłudze, już nie muszą Państwa obsługiwać firmy z zewnątrz. System ozonujący daje nam 100% pewność wyprodukowania bezpiecznej i nieskażonej żywności. Jest bezpieczny w stosowaniu oraz nie jest szkodliwy dla środowiska i ludzi. Jest niezastąpiony przy stosowaniu HACCP!!!

Urządzenia posiadają wszelkie certyfikaty i atesty. Jest to w Polsce nowa technologia ale już od dawna stosowana i sprawdzona w zakładach spożywczych na zachodzie. Zapewniamy kompleksową obsługę, począwszy od projektu technicznego poprzez wykonanie systemu i rozruch technologiczny. Oczywiście na urządzenia jest 2-letnia gwarancja i dożywotni serwis pogwarancyjny!

 

Urządzenie może zostać wykorzystane do niżej wymienionych celów:

• mycia i dezynfekcji produktów i półproduktów takich jak: mięsa, warzywa, owoce itp.

• płukania i dezynfekcji butelek, opakowań i zbiorników,

• mycia i dezynfekcji stanowisk pracy,

• mycia i dezynfekcji maszyn i urządzeń,

• mycia i dezynfekcji posadzek, ścian i kanałów,

• dezodoryzacji powietrza - usuwanie odoru,

 

Dziękuję i zapraszam do kontaktu!

 

kontakt: inż. Jerzy Król tel.: 505 215 849

e-mail: wofil@wp.pl

web: www.wofil.pl

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...