Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jest cenaniemaceny
|
Wysłany: 20:51 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Taka sytuacja
L- 0,46-58 gr
M- 0,44-48 gr |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:32 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | Jajczarek napisał: | świeże jaja napisał: | Aha zapomniałem cena w górę Bez sarkazmu |
L 28 / 48
M 22 / 42 | 27gr.-70gr.tak lepiej | 43grosze ma hiena z jaja Bez sarkazmu |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:28 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Jajczarek napisał: | świeże jaja napisał: | Aha zapomniałem cena w górę Bez sarkazmu |
L 28 / 48
M 22 / 42 | 27gr.-70gr.tak lepiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajczarek
|
Wysłany: 20:22 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | Aha zapomniałem cena w górę Bez sarkazmu |
L 28 / 48
M 22 / 42 |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:11 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Aha zapomniałem cena w górę Bez sarkazmu |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:09 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | Yoyo napisał: | świeże jaja napisał: | I co tym wpisem?potwierdziłeś jaki jesteś niezrównoważony emocjonalnie.ale wiesniaki tak mają.słoma z butów  |
Lepiej (słowo zostało usunięte) ze wsi, niż ą, ę z miasta. Ci myślą, że mleko bierze się z kartonów, a jajka to kura za darmo znosi. | i tu akurat nie chodzi z kąd a jak pisze Ja nikomu nie zazdroszczę ale jak sam pisze ciągle ciągnąć ile się da.no to musze cos odpisać.  | a sytuacja jest jaka jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:08 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Yoyo napisał: | świeże jaja napisał: | I co tym wpisem?potwierdziłeś jaki jesteś niezrównoważony emocjonalnie.ale wiesniaki tak mają.słoma z butów  |
Lepiej (słowo zostało usunięte) ze wsi, niż ą, ę z miasta. Ci myślą, że mleko bierze się z kartonów, a jajka to kura za darmo znosi. | i tu akurat nie chodzi z kąd a jak pisze Ja nikomu nie zazdroszczę ale jak sam pisze ciągle ciągnąć ile się da.no to musze cos odpisać.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 20:04 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
[quote="Yoyo"] świeże jaja napisał: | jak to mówiłeś w październiku ciągnąć ile się da nikt wam nie dołoży.  | A Ty co, dzisiaj nie zarabiasz, że szukasz kogoś, kto Ci dołoży do interesu ?
Hodowcy są bardzo często w takiej sytuacji, że zamiast zarabiać dokładają.[/quote zarabiam i to dobrze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jest cenaniemaceny
|
Wysłany: 20:00 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
PANOWIE KONIEC OBNIŻEK , IDZIE DO GÓRY GÓRY  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yoyo
|
Wysłany: 19:52 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | jak to mówiłeś w październiku ciągnąć ile się da nikt wam nie dołoży.  | A Ty co, dzisiaj nie zarabiasz, że szukasz kogoś, kto Ci dołoży do interesu ?
Hodowcy są bardzo często w takiej sytuacji, że zamiast zarabiać dokładają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yoyo
|
Wysłany: 19:48 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | I co tym wpisem?potwierdziłeś jaki jesteś niezrównoważony emocjonalnie.ale wiesniaki tak mają.słoma z butów  |
Lepiej (słowo zostało usunięte) ze wsi, niż ą, ę z miasta. Ci myślą, że mleko bierze się z kartonów, a jajka to kura za darmo znosi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 19:43 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | Jajczarek napisał: | świeże jaja napisał: | Zdiagnozowano u mnie CHAD. Niestety, czas najwyższy sie leczyć. Mam za soba epizod manii, obecnie przechodzę drugi. Szukałem pomocy chyba wszędzie – lekarz psychiatra prowadzący stwierdził, że w chwili obecnej nadaje sie tylko do leczenia zamkniętego  |
Tak nam przykro  | I co tym wpisem?potwierdziłeś jaki jesteś niezrównoważony emocjonalnie.ale wiesniaki tak mają.słoma z butów  | jak to mówiłeś w październiku ciągnąć ile się da nikt wam nie dołoży.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 19:39 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Jajczarek napisał: | świeże jaja napisał: | Zdiagnozowano u mnie CHAD. Niestety, czas najwyższy sie leczyć. Mam za soba epizod manii, obecnie przechodzę drugi. Szukałem pomocy chyba wszędzie – lekarz psychiatra prowadzący stwierdził, że w chwili obecnej nadaje sie tylko do leczenia zamkniętego  |
Tak nam przykro  | I co tym wpisem?potwierdziłeś jaki jesteś niezrównoważony emocjonalnie.ale wiesniaki tak mają.słoma z butów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajczarek
|
Wysłany: 19:09 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja napisał: | Zdiagnozowano u mnie CHAD. Niestety, czas najwyższy sie leczyć. Mam za soba epizod manii, obecnie przechodzę drugi. Szukałem pomocy chyba wszędzie – lekarz psychiatra prowadzący stwierdził, że w chwili obecnej nadaje sie tylko do leczenia zamkniętego  |
Tak nam przykro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajczorek
|
Wysłany: 18:56 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Już się zaczyna szykuj mi a coś tam ci dołożę , końcem tygodnia już braki u co niektórych
L- 30 GR
M-23 GR |
|
Powrót do góry |
|
 |
poranny kogut
|
Wysłany: 18:01 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
i znowu się zaczyna Panyyyyy
towar tylko dla stałych
tym co przycieli ostatnio w c.... życzę powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 17:56 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
ffermiarz napisał: | świeże jaja co się tak denerwujesz, wyluzuj poślady, co tanie jajo się kończy ?
Każdy robi jak uważa i ma prawo o tym pisać.
pzdr | mi to akurat pasuje Chodz o cenę może zost
Ac na wieki.ale po co taki grzyb marudzi skoro sam sprzedaje wszystko.cena (słowo zostało usunięte) Dziękuję wszystkim za podbicie ceny.wkoncu zarabiam L-26gr.dostawa jutro czyli w dół  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ffermiarz
|
Wysłany: 17:29 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
świeże jaja co się tak denerwujesz, wyluzuj poślady, co tanie jajo się kończy ?
Każdy robi jak uważa i ma prawo o tym pisać.
pzdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
świeże jaja
|
Wysłany: 17:12 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
bez jaj sie nie da napisał: | dyzio888 napisał: | Yoyo napisał: | dyzio888 napisał: | (hahaha) spokojnie zobaczysz kwiecień_maj będziesz na kolanach prosił żeby wzięli z magazynu za grosze  |
Czy dlatego, że być może w maju ma być gorszy zbyt na jajka, to hodowcy dzisiaj mają Ci je za darmo oddawać ?
Twój wpis jedynie potwierdza to, o czym piszą niektórzy hodowcy. Trzeba rozwijać swoje sieci sprzedaży, żeby chociaż w części uniezależnić się od handlarzy. Ci, którzy nie będą się rozwijali w tym kierunku cały czas będą skazani na łaskę lub niełaskę takich Dyziów, jak Ty. |
Brawo brawo nie masz
To niech chodowca sprzeda 500 000 tys jaj dzienie
Brawo brawo za nielogiczne pisanie bzdur  |
To po kiego (słowo zostało usunięte) takie kurniki jak nie ma zbytu , ja jestem HODOWCĄ i 90% produkcji jestem w stanie sprzedać tak jak kolega pisał busiami i wole oddać tą nadwyżke na orkiestre jak mam dyziowi za grosze sprzedać i to z łaską
a w maju mam kilka stad do wybicia więc jakoś to będzie
na razie jest dobrze nadprodukcje sprzedaje w dobrej cenie
a ty dyzio lepiej szykuj kapuste na święta | to po jakiego (słowo zostało usunięte) sedzisz na forum i sie zalisz skoro sam sprzedajesz 90 % produkcji.nastepny skończony bizmesmen |
|
Powrót do góry |
|
 |
bez jaj sie nie da
|
Wysłany: 16:01 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
dyzio888 napisał: | Yoyo napisał: | dyzio888 napisał: | (hahaha) spokojnie zobaczysz kwiecień_maj będziesz na kolanach prosił żeby wzięli z magazynu za grosze  |
Czy dlatego, że być może w maju ma być gorszy zbyt na jajka, to hodowcy dzisiaj mają Ci je za darmo oddawać ?
Twój wpis jedynie potwierdza to, o czym piszą niektórzy hodowcy. Trzeba rozwijać swoje sieci sprzedaży, żeby chociaż w części uniezależnić się od handlarzy. Ci, którzy nie będą się rozwijali w tym kierunku cały czas będą skazani na łaskę lub niełaskę takich Dyziów, jak Ty. |
Brawo brawo nie masz
To po kiego (słowo zostało usunięte) takie kurniki jak nie ma zbytu , ja jestem HODOWCĄ i 90% produkcji jestem w stanie sprzedać tak jak kolega pisał busiami i wole oddać tą nadwyżke na orkiestre jak mam dyziowi za grosze sprzedać i to z łaską
a w maju mam kilka stad do wybicia więc jakoś to będzie
na razie jest dobrze nadprodukcje sprzedaje w dobrej cenie
a ty dyzio lepiej szykuj kapuste na święta |
|
Powrót do góry |
|
 |
jest cenaniemaceny
|
Wysłany: 15:08 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Mam prawie 300 tyś i tiruś na eksport lub proszek reszta busami i dyzia mam głęboko w pupie
Ps .Busami w takich cenach:
L- 0,46-58 gr
M- 0,44-48 gr |
|
Powrót do góry |
|
 |
dyzio888
|
Wysłany: 12:35 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Yoyo napisał: | dyzio888 napisał: | (hahaha) spokojnie zobaczysz kwiecień_maj będziesz na kolanach prosił żeby wzięli z magazynu za grosze  |
Brawo brawo nie masz
|
Powrót do góry |
|
 |
Yoyo
|
Wysłany: 12:22 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
dyzio888 napisał: | (hahaha) spokojnie zobaczysz kwiecień_maj będziesz na kolanach prosił żeby wzięli z magazynu za grosze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajczarek
|
Wysłany: 09:57 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
dyzio888 napisał: | bez jaj sie nie da napisał: | jest cenaniemaceny napisał: | A ceny bez zmian:
L- 0,46-58 gr
M- 0,44-48 gr
KTO SAM ROZWOZI TEN ŻYJE  |
popieram
Cena idzie do góry, w zeszłym tygodniu sprzedałem 14 pal m ściółki po 0.26
W tym tygodniu mam ustalone ceny na odbiór M- 0.26 L 0.30 ilości paletowe
w detalu w zasadzie bez większych zmian. |
(hahaha) spokojnie zobaczysz kwiecień_maj będziesz na kolanach prosił żeby wzięli z magazynu za grosze  |
Geniusz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajczorek
|
Wysłany: 09:24 Sro 24 Sty 2018 Temat postu: |
|
|
Co ty się tym majem tak podniecasz jakieś gody wtedy masz  |
|