jacek282 0 Napisano 13 Czerwca 2007 sprawa wygląda tak : mój młodszy brat poszedł do jakiegos kumpla z odtwarzaczem mp3 i z tego co mi powiedział to po włożeniu go w USB pojawił się komunikat że dysk przenośnu wymaga sformatowania , więc mądra głowa wcisnął OK i sformatpwał go . tyle że zamiast FAT wybrał FAT32 i problem jest taki że teraz przy próbie skopiowania na ten odtwarzacz jakiegokolwiek pliku pojawia sie komunikat że dysk jest hroniony przed zapisem(przy próbie usówania plików jest to samo) . Pytanie jest takie : Czy można to jakoś naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salmon 0 Napisano 13 Czerwca 2007 poszukaj narzędzia u producenta odtwarzacza - przy odtwarzaczu "no-name" będzie pewnie duuży problem z ustaleniem właściwego Chińczyka . A tak w ogóle to co ma to wspólnego z tematem tego forum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 13 Czerwca 2007 zmień partycje spowrotem na FAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merk 0 Napisano 26 Czerwca 2007 Ja tez miałem tak kiedys z moim i niestety uratowało mnie tylko przeinstalowanie systemy w mp3 napisałem e-maila do serwisu firmy creative (bo tej firmy mam mp3) i dostałem oprogramowanie wraz z informacja jak to zrbic i teraz juz uzywam go jakies 2 lata bez problemu. bardzo mi sie podobała ta forma reklamacji bo nie musialem nic nigdzie wysyłac i czekac nie wiadomo ile. a jakiej firmu masz to mp3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach