Gość Napisano 17 Kwietnia 2012 Czy wyrób domowych wędlin jest pod jakimś nadzorem. Jak działają tzw MOL-e, gdyby chciał sprzedawać wyroby oczywiście w praktyce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 18 Kwietnia 2012 pod nadzorem wscipskich sasiadow rzecz jasna . dla siebie to mozesz nawet posolic sola drogowa, dodac do pasztetowej suszu jajecznego-koniecznie z kalisza. natomiast jak bys chcial legalnie produkowac i sprzedawac to biurokracja cie zje i nie ma to sensu.musialbys w praktyce zalozyc masarnie i podlegac takim samym wymoga jak one. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Kwietnia 2012 Tak też myślałem, tylko że świniaki muszą być z legalu, 2 razy lekarz, wyrejestrowanie..., ubój przez przeszkolonego, albo rzeźnik i takie tam wyczytałem w międzyczasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maja.borowianka 0 Napisano 24 Maja 2012 Ciekawe czy można takimi wędlinami częstować gości-turystów, którzy do nas przyjeżdżają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2012 jeżeli spełnisz wymogi to oczywiście. Najważniejsze jest badanie weterynaryjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2013 Po programie o mączkach kostnych w żywieniu zwierząt, można zwątpić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach