Mlodziak 0 Napisano 6 Lipca 2011 Dobrze ze mnie kolego uświadomiłeś....Młodziak to ksywa, chodź nie będę ukrywał ze nie jestem "w podeszłym "wieku... Jeśli Ty kolego masz cos z WIELKIEGO KOGUTA (może jakaś mutacja) i dla tego tak sie nazwałeś to ok zwracam honor.Co do starych jaj to mam rozumieć ze jajo które już niby drugi tydzień jedzie do nas z Hiszpanii i którym tak mocno sie ekscytują handlarze (bo przecież ile czasu można nic nie zarabiać ?? 2 tyg. to już przesada…., nie jest to jajo świeże i gdy by nawet była różnica 5gr to Ty kolego na pewno odmówisz i pojedziesz po te droższe (swieższe) bo jak widziałem w Twojej wcześniejszej wypowiedzi do kolegi z branży to na pewno tak zrobisz.Twoje słowa: „Jeżeli masz frajerów ,którzy przepłacają to gratuluję” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Mlodziak , a ty myslisz ze 3 tygodnie temu placili 18 gr za M a teraz zaplaca 25 , to ci powiem nie zaplaca i juz, za to ja zaplace 20 gr za M ktora juz jedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Lipca 2011 ....ale czad.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodziak 0 Napisano 6 Lipca 2011 Jajcarek tak właśnie myślę. Skoro potrafiłeś płacić po 10 gr. to dla mnie teraz możesz płacić i 50. Tak dla ścisłości dla stały, normalnych, prawdziwych odbiorców nie ma ceny 25 gr za M hodowcy o tym wiedzą i Ty tez dobrze o tym wiesz. A skoro nie potrafiłeś szanować swojego producenta wcześniej to teraz on nie szanuje Ciebie. Wic miej teraz pretensje do siebie a nie do mnie, że teraz chce odrobić swoje straty i gdy dzwoni ktos obcy typu Jajcarek z którym nigdy nie handlowałem to mowie cene +3,4gr drozej jak sprzedaje dla stałych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Lipca 2011 Pan Jajcarek straszy, straszy a w całej Europie jest podobnie jak u nas , brak towaru troche wysyłam to wiem , skończył się miodzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Brak towaru hahaha ciekawe jakiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Lipca 2011 Takiego w skorupce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Mlodziak ale ja place M 20 a nie 25 czytaj ze zrozumieniem a tobie nigdy nie zaplace 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Czas pokarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Lipca 2011 co to jest miodzik???? sprzedaż z grosza??? z pół?? kupienie jaj przed bramą czy za ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SanAmenMitager 0 Napisano 6 Lipca 2011 jutro sprzedaje M - 27 nettoL - 30 netto dzwonią za jajem nawet ci co nie dzwonili pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Ale beda jaja z jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Lipca 2011 SanAmenMitager a , ktorzy to tak dzwonia podaj nr to kto inny zarobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 6 Lipca 2011 Dołóżmy lepiej od razu 1A na 35 - będzie miało z czego zjechać w dół te 4 grosze - zadowolony będę i ja i mój producent. P.s. Nieźle się nakręcają co niektórzy z tą podwyżką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 7 Lipca 2011 Witam, 1a na dziś 0,26.W całej Europie cena w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 7 Lipca 2011 Witam ponownieNa północnym mazowszu ostre braki towaru.Dziś ceny na wiekszości ferm powiatu żuromin: S-35gr1a-27gr1b-252a-23 Dla silnie szukających +2grosze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 7 Lipca 2011 Ale ceny dla "swoich" są w przedziale 22-25 gr 1A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodziak 0 Napisano 7 Lipca 2011 Jajcarek zanim napiszesz to pomyśl. Skoro płacisz po 20gr to czemu czekasz na jajko z Hiszpanii które będzie przecież stare a jego cena to również 20 gr Musze przyznać masz łep do interesów Ps. 50 gr. to był przykład. U mnie nie kupowałeś wiec i nie musisz kupować uwierz ze jakoś sobie poradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 7 Lipca 2011 Wlasnie po to zeby nie placic wiecej niz 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akacja 0 Napisano 7 Lipca 2011 musisz mieć bardzo zdesperowanego lub strasznie niedoinformowanego hodowcę , który oddaje w tej cenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 7 Lipca 2011 Ludzie nie podniecajcie sie Jajcarkiem ... kto go czyta od dawna wie ze sciemnia jak malo kto !!! Taka jego strategia postraszyc bidulkow w gumowcach co by ceny nie dzwigali U nas nerwowka bo jak tu sprawiadliwie podzielic stalych klientow ..towaru brak !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 7 Lipca 2011 hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Lipca 2011 ...ale czad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 7 Lipca 2011 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. w Żukowie zakupi każdą ilość kury rosołowej do uboju. tel: 606 640 125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 7 Lipca 2011 Rzeczywiście wydzwaniają nawet z Warszawy. Cena nieważna , ważne żeby zapewnić im towar, bo klienci poodpadają. Hiszpańskie jajo podobno na zapisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach