koguciik 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 ruch to może jest ale jak słońce przyświeci czy wiatr zawieje i się śnieg rozpuszcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Jajczarku myślę że dokładnie twoje odbicie..............a teraz na poważnie napisz jakie zioła bierzesz....... i czy tam gdzie byłeś były dostępne bo coś mi się wydaje że nie bardzo...czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admi 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 sprzedam jaja od messy 2pl ściółka xl - 0.42l - 0.36m - 0.28s - 0.25 z transportem, masz wiecej pytań pisz na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Jajczarku myślę że dokładnie moje odbicie.............. a teraz na poważnie napisz jakie zioła mam brać....... i czy tam gdzie byłeś były dostępne bo coś mi się wydaje że nie bardzo ze mną...czesc Mieszanka wódka + zioło i wódka+ red bull. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Wódka + zioło = kosmos Nie ogarniasz totalnie sytuacji, często kończy się urwaniem filmu, ale tez zależy jakie proporcje zażyłaś. Takie połączenie strasznie wyniszcza organizm i uzależnia, gdyż później sama wódka nie będzie wystarczać Wódka+ redbull= podkręcasz sobie stan, ale tez trzeba uważać żeby nie przesadzić.Jak nigdy nie łączyłaś to padniesz na imprezie, trzeba mieć do tego głowę bo zazwyczaj kończy się snem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Dobra rada .....Najlepiej robić sobie kogel-mogel z kilku jaj, wtedy nie będziesz musiała martwić sie o swoje zdrowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Jajczarku ja wódką to popijam i to trzeba mieć głowę........czescp.s.podaj nazwę zioła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Jajczarku ja wódką to popijam i to trzeba mieć głowę........czescp.s.podaj nazwę zioła proponuję ci Stevia a dla twojego emeryta korzeń żeń szenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5ZtWJyrIa1Y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok 5 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 kupie jaj od messy 1a , 0, ex. 886912614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admi 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 sprzedam jaja od messy 2pl ściółka xl - 0.42 l - 0.36 m - 0.28 s - 0.25 z transportem, masz wiecej pytań pisz na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 No i koniec dobrego ,po powrocie trzeba pognać busy na nowe punkty ps. co się dzieje z grubym jajem ? (pytam oczywiście hodowców) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 Czy sie stoi czy sie leży handlarzowi kasa się należy... Drodzy hodowcy płaczecie ze tyle kasy dokładacie ale to że zarabialiście trzy lata to już zapomnieliście Pozdrowienia dla Jajczarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 No i koniec dobrego ,po powrocie trzeba pognać busy na nowe punkty ps. co się dzieje z grubym jajem ? (pytam oczywiście hodowców) Odchudza się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 Omleciku zaraz ci się dostanie od Jajczarka także bez takich...... pamiętaj że on dopiero wrócił i jest pod wpływem ziół.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 OMLECIK żeby faktycznie było teraz dla nas handlarzy sporo zarobku to bym zrozumiał Twoje wypowiedzi ale różowo nie jest i niestety sprawdza się stare porzekadło, że im jajko droższe tym lepiej schodzi (oczywiście bez przesady). Ja nie mam nic przeciwko hodowcom żeby zarabiali ale pod warunkiem, że będzie zejście cały czas i nie będzie takiej podjazdówki jak jest teraz.Co nie zmienia faktu, że jajo powinno być teraz tańsze bo ciągle jeszcze Ukraina nas prześciga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 Omleciku zaraz ci się dostanie od Jajczarka także bez takich...... pamiętaj że on dopiero wrócił i jest pod wpływem ziół.czesc biedronko ostrzegam cię, wczoraj przyjąłem to jako żart, ale waż słowa i nie tykaj bo cię oblecę że ci kapcie spadną, za długo było dobrze ? ps.Omleciku również cię pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kujawiaczek 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 koguciku to ile twoim zdaniem powinno kosztować skoro jeszcze jest za drogie????????? przecież już dawno jesteśmy pod progiem opłacalności i to dużo co do tego co sie dzieje z dużym jak ktoś pytał to dużo się przepieża i wróci pod koniec maja chociaż już dziś miałem telefony żeby zejść z 1a i s bo 0.20 i 0.28 to sporo za drogo nie wspominając o mniejszym chyba jednak wielu z nas odpadnie i zostanie z niczym nie licząc komornika do końca naszego życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 a ja myślałem że na żartach to się znasz i lubisz pożartować ...... jestem zdziwiony twoim podejściem....dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Kwietnia 2013 a ja myślałem że na żartach to się znasz i lubisz pożartować ...... jestem zdziwiony twoim podejściem....dobranoc Biedronko,to ty się na żartach nie poznalas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Kwietnia 2013 Stara bryndza nyndza nic się z ceną i z zejściem nie dzieje.- przez tych h......., którzy sprowadzili UK taką sytuacje mamy jak mamy ps.wojtku miro !!!!! kiedy bedzie stop UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Kwietnia 2013 kogoś noszą nerwy........ jak tam byliście w ministerstwie pokrzywdzeni hodowcy.... jakaś Pani podobno pisma słała i co proszę o odp......Jajczarku z tego co widzę to tylko Ty próbujesz jakoś z tym walczyć... nieskutecznie.... a RESZTA MILIONERÓW ma to w dupie taka jest prawda ........dużo gadać mało działaćpozdrawiam cię mój ulubiony żartownisiup.s.nie martw się w 2015 będzie po 0,20 gr.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Kwietnia 2013 przy takiej cenie nie ma mocnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach