luk 0 Napisano 21 Czerwca 2005 a co sądzicie o ciagniku valtra? /edit zmieniona nazwa tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2005 drogi drogi drogiCzęści jeszcze droższe Po za tym to OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 21 Czerwca 2005 zbyli to odpowiedz użytkownika ?konkrety jezeli jest to możliwe a co do ceny to jest porównywalna do innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotras 0 Napisano 23 Czerwca 2005 Kuzol kupil w tym roku M120 EcoPower i na razie jest zadowolony. Co do ceny to byl najbardzej konkurencyjny oczywiscie porownujac ciagniki o podobnym wyposarzeniu. Ludzie z Valtry okazali sie najwiekszym profesjonalizmem ( podejscie do klienta, jakosc obslugi, mozliwosc negocjacji ceny, bonusy, wycieczka do finlandii). Co do przegladow tez mu poszli na reke i nie sa az takie wysokie. Ile dokladnie ci nie powiem. Musialbym sie spytac. Ciagnik naprawde warty polecenia Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 23 Czerwca 2005 ludzi z valtry nazywaja "Rachwała i jego goncze psy" a co do nich tak na naprawde to najlepsi sprzedawcy jakich do tej pory miałem przyjemnośc poznac (nawet ciagniczek zabaweczke dostałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2005 Valtra to solidna marka, jak Ci się podoba to kupuj bez wahania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Sierpnia 2005 jak sie taka Valtra zjebie to pojdziesz z torbami. Niestety wiem coś o tych ciągnikach i powiem jedno częsci zamienne są bardzo drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oiklon 0 Napisano 6 Sierpnia 2005 jak sie taka Valtra zjebie to pojdziesz z torbami. Niestety wiem coś o tych ciągnikach i powiem jedno częsci zamienne są bardzo drogie A do jakiego dobrego zagranicznego ciągnika cześci sa tanie tak to ju,z jest z obrymi ciągnikami te ciągniki Valtry sa bardzo dobre i trwałe jeżeli masz kase to brać i sie nie zastanawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Sz 0 Napisano 27 Października 2005 Refresh, Specjalnie dla użytkownika luk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 27 Października 2005 kupiłem valtre M-120 ecopower super dziekuje ci marku sz i zwracam honor /edit post zedytowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogor 0 Napisano 31 Października 2005 ile kosztuje pompa podnosnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2005 Mam dwóch znajomych, którzy użytkują Valtry - jeden HiTech, a drugi TM-a. Obydwa od nowości. Nie narzekają na te ciągniki. Koleś od Hi-Techa robi "usługowo", ciągnik praktycznie non-stop w robocie. Najbardziej obydwaj chwalą sobie to, że nie przepłacili za te ciągniki. Dobre jest też to, że ciągniki masz praktycznie na zamówienie - płacisz tylko za to, czego będziesz używał, a jak masz jakieś szczególne wymagania, to inżynierowie Valtry ponoć bez problemów mogą przerobić ten ciągnik wedle twoich intencji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2005 Wie ktoś może ile kosztuje nowa Vatra A 75? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2005 wiem jedno że silniki Sisu są bardzo wytrymale i mają dobrą charakterystykę mocy, czyli przy malych obrotach mają dużą moc, i chyba są dość ekonomiczne, jest to coś w porównaniu do fendta, tylko ze nie wiadomo jaka jest ich zywotność, te kóte kiedyś nazywaly sie Valmet i chodziły w lasach to niby barzo dobre były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2005 Ludzie z valtry twierdza ze silnik serii A95 przy prawidlowej eksploatacji powinien wytrzymac 25000 mth na marginesie chce sobie sprawic takie cacko jak myslicie czy to dobry wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 27 Listopada 2005 Ludzie z valtry twierdza ze silnik serii A95 przy prawidlowej eksploatacji powinien wytrzymac 25000 mth na marginesie chce sobie sprawic takie cacko jak myslicie czy to dobry wybór? bartoszu to jest super wybur za 2 latka (jak rolników nie pomorduja ) kupuje a 75 z turem valtry a co do a95 kolega na juz 2 rok (starsza maska) słuzy mu do transportu i pole ale mało ok 10 ha ale w transporcie sporo motogodzin trzasnoł jest naprawde zadowolony a co do trwałosci 25000 tys mth narazie tyle nie zrobiłem ale mysle ze jest to mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2005 fakt silniki sisu sa bardzo dobre. mam taki silnik w mf 3670 i jest bardzo oszzedny i ma bardzo fajne brzmienie. ale musi miec obroty. do 1000 obrotow to idzie dobrze ale jak pod gorka spadna ponizej 1000 to juz trzeba redukowac bo jest slaby jak dziecko. ale fakt ze oszczedny w agregacie vaderstad rapid 3 m pali na ha okolo 8 -9l. w nowych mf sa juz inne silniki i pala duzo wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotras 0 Napisano 30 Listopada 2005 fakt silniki sisu sa bardzo dobre. mam taki silnik w mf 3670 i jest bardzo oszzedny i ma bardzo fajne brzmienie. ale musi miec obroty. do 1000 obrotow to idzie dobrze ale jak pod gorka spadna ponizej 1000 to juz trzeba redukowac bo jest slaby jak dziecko. ale fakt ze oszczedny w agregacie vaderstad rapid 3 m pali na ha okolo 8 -9l. w nowych mf sa juz inne silniki i pala duzo wiecej. A czego oczekiwac. Przecierz to prawie obroty jalowe. KAtujesz silnik az spadnie ponizej 1000??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2005 jaki pług ciągniesz tym mf 3670 i ile ci w nim pali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2005 Słyszeliście, że serie C, M, 6000 mają być w przyszłości wycofane z produkcji. Ma ich zastąpić Valtra N. Wie ktoś może jaki przedział mocy ta seria będzie miała zarezerwowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesio 0 Napisano 13 Grudnia 2005 Valtra "N" to sześć modeli z 4-cylindrowymi silnikami o mocy od 100 do 150KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia 2006 dlaczego piszecie o valtrze w innych tematach a ni tu???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 13 Lutego 2006 valtra N bedzie pokazana w kielcach na targach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesio 0 Napisano 15 Lutego 2006 valtra N bedzie pokazana w kielcach na targachTo fajnie bo mam zamiar się blirzej przyjzać temu ciągniczkowi.Skoro jego silnik wytrzyma 25000mtg. to mi słuzyłby dozywotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 15 Lutego 2006 Ja nie jestem pewien czy 25000 wytrzyma jak 10000 wytrzyma to będzie dobrze no może 15000 widziałem troche perkinsów po 7-8 tys przebiegu i takie miały progi jakich ja w męczonej 360 nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach