kurczak 0 Napisano 17 Czerwca 2014 Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. A to według Ciebie oni mają na wylęgarniach inne szczepionki???Oczywiście ja biorę szczepione na ZWD i zawsze działają. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotus 0 Napisano 17 Czerwca 2014 Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. A to według Ciebie oni mają na wylęgarniach inne szczepionki???Oczywiście ja biorę szczepione na ZWD i zawsze działają. Pozdro Pewnie, że inne bo w sprayu i podobno gie ono daje. Pewniejsze jest szczepienie na własną rękę po 10 dobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 18 Czerwca 2014 Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. A to według Ciebie oni mają na wylęgarniach inne szczepionki???Oczywiście ja biorę szczepione na ZWD i zawsze działają. Pozdro Pewnie, że inne bo w sprayu i podobno gie ono daje. Pewniejsze jest szczepienie na własną rękę po 10 dobie. To nie życzę Ci, abyś musiał się przekonać na własnej skórze jak Ci IB nerkowe wypier.... po takim szczepieniu, zacznij współpracę z lekarzem lub go zmień na porządnego od drobiu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotus 0 Napisano 18 Czerwca 2014 Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. A to według Ciebie oni mają na wylęgarniach inne szczepionki???Oczywiście ja biorę szczepione na ZWD i zawsze działają. Pozdro Pewnie, że inne bo w sprayu i podobno gie ono daje. Pewniejsze jest szczepienie na własną rękę po 10 dobie. To nie życzę Ci, abyś musiał się przekonać na własnej skórze jak Ci IB nerkowe wypier.... po takim szczepieniu, zacznij współpracę z lekarzem lub go zmień na porządnego od drobiu.... Dlatego pytam bo nie jestem tego pewny. Teraz właśnie szczepienie w wylęgarni dało mi dupy i wpier... mi się IB. Na szczęście stado jakoś wyprowadzone, ale zastanawiam się co robić z następnym stadem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łódzki Kogut 0 Napisano 1 Października 2014 uwaga na zwd Ostrowons niesamowite dziadostwo dają.......... pierwsze wstawienia ok a później same wymiociny............. masakra......... daleko od nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 7 Października 2014 oczywiscie pomylilem się , ostrzegam przed rzemińską, wiem co piszę bo naciołem się strasznie, od p. szczerbackiej nie brałem A co powiecie na pisklęta od Benedykcińskiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 7 Października 2014 Benedykcińska = ZWD Ostrowąs (to samo miejsce)patrz link:http://www.firmy.net/drob-i-jaja/benedykcinska-aleksandra-zaklad-wylegu-drobiu,9YZM1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alamas 0 Napisano 28 Sierpnia 2015 Osobiście polecam Zakrzewo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil898 0 Napisano 24 Listopada 2015 Witam bierze ktoś brojlery od szczerbackiej. Ja ostatnio miałem ostre gówn..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiaze 0 Napisano 14 Maja 2016 kto ma teraz dobre pisklaki? ja osobiście odradzam ZWD SAMOL, pisklaki strasznie zapaprane, zero selekcji na wylęgarni byle w pojemniki i na fermę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thatcher 0 Napisano 14 Maja 2016 ZWD Pawłowice RENMAR polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anasti 0 Napisano 24 Maja 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bylent 0 Napisano 4 Marca 2018 Hodowcy brojlerów, jakie są Wasze opinie na temat wylęgarni na polskim rynku? Jak oceniacie jakość piskląt ze swojej perspektywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bruszetta 0 Napisano 14 Października 2019 Witam bierze ktoś brojlery od szczerbackiej. Ja ostatnio miałem ostre gówn.....[/quo Przyłączam się do opini powyżej omijać szerokim łukiem .Jeżeli już to koniecznie pobierać krew . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuń 0 Napisano 31 Października 2019 Hodowcy brojlerów, jakie są Wasze opinie na temat wylęgarni na polskim rynku? Jak oceniacie jakość piskląt ze swojej perspektywy? Jakosc bardzo poszla w dół. Wschod zabiera kazdą ilosc jaj lub pisklat ( ktorymi potem nas zalewa i mamy takie ceny) Jedyna ubojnia ktora w miare trzyma powtarzalny poziom to Modernhatch chociaz ze wzgledow przyzwoitosci to powinnismy ich olac bo to dzieki nim mamy w Polsce ukranskiego kurczaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystianx 0 Napisano 26 Listopada 2019 Witam, kupie bardzo chetnie jaja odpadowe z wylegarni lub fermy reprodukcyjnej platnosc gotowkowa, odbior na telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk 0 Napisano 28 Listopada 2019 PostWysłany: Czw Lis 28 10:23 GMT 2019 Temat postu: Odpowiedz z cytatemPanie Krystianiex jaki odpad z wylęgarni , takie coś nie istnieje to co w ZWD to odpad do utylizacji i koniec tematu ) .O co Pan pyta czy Pan oszalał ......... Mało mamy problemów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach