Gustlik 0 Napisano 20 Lutego 2011 Problem w tym ze on ma udźwig spadający w dół;) Co może prowadzić do drobnych problemów;) No i nie jest samopoziomujący;) No i coś cięższego do góry dźwignąć musi być idealnie płasko bo przewrócisz traktor;) Wolał był stara ładowarkę kupić;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach1234 0 Napisano 21 Lutego 2011 Wywrócić można wszystko kwestia operatora ,poziomowanie ma w opcji bez problemu. Stara ładowarka dobra żeby ją naprawiać , ( za takie pieniądze nic ciekawego nie kupisz ) , kiedy potrzebna to coś padnie a hydraulika trochę kosztuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirro 0 Napisano 21 Lutego 2011 Może nie będę obiektywny ale.- Praca tym ładowaczem przy ładowaniu naczep bez skośnego dachu w kabinie i luku VISIOn to męka.- Na podnośniku najlepiej zalożyć balast.- Na operatora raczej nie ma co liczyć bo każdemu z nas raz na jakiś czas udaje się coś wywinąć.- Za duża łyżka nie przejdzie.- No i chcialbym widzieć tego fachowca co wyliczył wektor siły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustlik 0 Napisano 21 Lutego 2011 Ja mam zwykły ładowacz a jak przyczepę objętościową ładuje to szyje trzeba naciągać ku szybie więc racja - dodatkowy problem mirro znalazł - nie zobaczysz szczytu ładowacza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emillo1212 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Witam, chciałbym założyć tura do mojego DF DX120 lecz nie mogę znaleźć żadnego który by pasował... Tu moje pytanie, jak myślicie lepiej być cierpliwym i coś znaleźć zagranicznego używanego czy polskiego nowego? Fundusze małe bo tylko do 20k.Proszę o wyczerpujące odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach