nawel_ol9 0 Napisano 14 Lutego 2009 witam, dopiero dokonałem pierwszego wstawienia, pasze na start wziąłem z provimi, czy pozniej rowniez brać od nich czy polecacie inne wytwórnie. Prosze o pomoc. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pelagia 0 Napisano 15 Lutego 2009 Rok temu robiłam tucz na Provimi. Bez rewelacji. Teraz nz start idzie Starter HQ z De Heus, jest tańszy niż Provimi i trochę mocniejszy niż linia EURO. Prosęta PIC. Od 50 kg własna pasza obecnie na koncentracie, ze względu na cenę soji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nawel_ol9 0 Napisano 16 Lutego 2009 czyli jednym słowem provimi zeszło na psy, czy jakie są powody ze ludzie nie biorą od nich pasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
texas 0 Napisano 16 Lutego 2009 czyli jednym słowem provimi zeszło na psy, czy jakie są powody ze ludzie nie biorą od nich pasz?Jesli chodzi o pasze dla bydła to na dolnym slasku i w opolskim maja obecnie bardzo złe publicity. Pasze drogie i słabej jakosci a zywienowcy nie mają pojecia o odzywianiu krów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFALW 0 Napisano 16 Lutego 2009 czyli jednym słowem provimi zeszło na psy, czy jakie są powody ze ludzie nie biorą od nich pasz?Jesli chodzi o pasze dla bydła to na dolnym slasku i w opolskim maja obecnie bardzo złe publicity. Pasze drogie i słabej jakosci a zywienowcy nie mają pojecia o odzywianiu krów. Provimi----szkoda słów-prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Napisano 16 Lutego 2009 Co się stało z tą firmą ? - do konkurencji odeszli od nich najlepsi fachowcy a pozostała miernota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 26 Marca 2009 Stosuje ktoś z was pasze energotekt z prowimi? dla krów po wycieleniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nawel_ol9 0 Napisano 22 Kwietnia 2009 kolego ja biorę z provimi pasze dla indyka, od wstawienia aż po zdania, wyniki uważam za wspaniałe, niewiem dlaczego ludzie nie biora paszy z provimi olsztynek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 4 Maja 2009 provimi ma towar O.K. ale ceny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 10 Listopada 2009 I teraz też coś się dzieje w Provimi bo pozwalniali znowu żywieniowców w kujawsko-pomorskim i pomorskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 30 Listopada 2009 I teraz też coś się dzieje w Provimi bo pozwalniali znowu żywieniowców w kujawsko-pomorskim i pomorskimpare dni temu dotar do mine taki młodzian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach