adig 0 Napisano 10 Października 2009 to forum to jakis koszmar wszystko nasrane , nic nie mozna znaleść Jak ktos ma jakis problem i go napisze na tym forum to nie wiadomo gdzie szukac odpowiedzi bo juz kilkadziesiąt innych pytan i odpowiedzi nie posegrowanychtak mnie to wk.rwia javascript:emoticon(':oops:')Proponuje popatrzec na www.kopaczka.pl i tak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 11 Października 2009 jak ci coś nie pasi to spadaj na ... zresztą domyśl się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 12 Października 2009 Czy ktoś Cię tutaj trzyma ? Nie pasuje to żegnaj Gienia świat się zmienia. Zreszta jak widać po ilości Twoich wypowiedzi na tym forum, to zbytnio nie masz nic do powiedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracka 0 Napisano 20 Stycznia 2010 Ja też jestem za większością . Nikt Ci tu nie każe siedziec jak nie to spi....aj i załóż sobie własna strone i forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 20 Stycznia 2010 ja poprosze tylko bez domyslnych wularyzmów bo i tak to nie odemnie zalezy tylko od admina. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach