świeże jaja 0 Napisano 23 Marca 2018 L-27 dzisiejszą dostawa .świezyzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 Jelenie niech wożą darmo i w promocji , u mnie jaja ziro busy czekają za towarem a na eksport musiałem obciąć jednego tira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Marca 2018 M-27 dzisiejsza dostawa świeżyzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Marca 2018 L-27 dzisiejszą dostawa .świezyzna UKRAINA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Marca 2018 L-27 dzisiejszą dostawa .świezyzna UKRAINA Polski producent.po tyle kupuje 8 lat od jednego.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Marca 2018 Po świętach dalej będę płacił l-27. A Ty nie damy będziesz oddawał poniżej 0.20 hieną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Marca 2018 Sorry.slownik zle przetłumaczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 23 Marca 2018 ... a na eksport musiałem obciąć jednego tira I tu się obnażyłeś jak profesjonalnie handlujesz. Nie dostarczyć dla klienta jaj to właśnie przykład takich domorosłych sprzedawczyków jak ty. Zakładam, że kupujący zachowa się bardziej profesjonalnie i więcej nie kupi u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Marca 2018 ... a na eksport musiałem obciąć jednego tira I tu się obnażyłeś jak profesjonalnie handlujesz. Nie dostarczyć dla klienta jaj to właśnie przykład takich domorosłych sprzedawczyków jak ty. Zakładam, że kupujący zachowa się bardziej profesjonalnie i więcej nie kupi u ciebie.Ty, jajeczny. Ty tak na serio ? Mam nadzieję, że nie przemyślałeś tego, co napisałeś, i że przez przypadek zrobiłeś z siebie idiotę. Na eksport lub na wybijalnie oddaje się wtedy gdy się towar MA. Dla tych, co się nastawili na handel, priorytetem jest utrzymać takich klientów jak sklepy, piekarnie, szkoły itp., itd. Na przemysł i na eksport oddaje się to co zbywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 ... a na eksport musiałem obciąć jednego tira I tu się obnażyłeś jak profesjonalnie handlujesz. Nie dostarczyć dla klienta jaj to właśnie przykład takich domorosłych sprzedawczyków jak ty. Zakładam, że kupujący zachowa się bardziej profesjonalnie i więcej nie kupi u ciebie.Ty, jajeczny. Ty tak na serio ? Mam nadzieję, że nie przemyślałeś tego, co napisałeś, i że przez przypadek zrobiłeś z siebie idiotę. Na eksport lub na wybijalnie oddaje się wtedy gdy się towar MA. Dla tych, co się nastawili na handel, priorytetem jest utrzymać takich klientów jak sklepy, piekarnie, szkoły itp., itd. Na przemysł i na eksport oddaje się to co zbywa. Kolego Yoyo po pierwsze nie musisz obrażać, po drugie on ma rację. Myślisz że na eksporcie to czekają na twoje jaja z utęsknieniem, tam też trzeba być rzetelnym słownym i konkurencyjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 23 Marca 2018 ... a na eksport musiałem obciąć jednego tira I tu się obnażyłeś jak profesjonalnie handlujesz. Nie dostarczyć dla klienta jaj to właśnie przykład takich domorosłych sprzedawczyków jak ty. Zakładam, że kupujący zachowa się bardziej profesjonalnie i więcej nie kupi u ciebie.Ty, jajeczny. Ty tak na serio ? Mam nadzieję, że nie przemyślałeś tego, co napisałeś, i że przez przypadek zrobiłeś z siebie idiotę. Na eksport lub na wybijalnie oddaje się wtedy gdy się towar MA. Dla tych, co się nastawili na handel, priorytetem jest utrzymać takich klientów jak sklepy, piekarnie, szkoły itp., itd. Na przemysł i na eksport oddaje się to co zbywa.Adwokat diabła czy co? A może zaczepki szukasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 handluje jak mi pasuje a ty jajeczny przestań wydzwaniać po fermach i szukać jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 handluje jak mi pasuje a ty jajeczny przestań wydzwaniać po fermach i szukać jaja No to długo tak nie pohandlujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 23 Marca 2018 a jak na razie KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE hej ... Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 W sklepach na pułkach jest taniej niż u ciebie Jemu się Mka z Lką popierdzieliała albo podaje ceny w innych kategoriach chowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 a jak na razie KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE hej ... Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 W sklepach na pułkach jest taniej niż u ciebie Jemu się Mka z Lką popierdzieliała albo podaje ceny w innych kategoriach chowu Nie dziw się tym ceną to są jaja wsysko sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 a ty DUBLU jest cenanieNaceny nic nie potrafisz nawet nicka wymyśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Marca 2018 a ty DUBLU jest cenanieNaceny nic nie potrafisz nawet nicka wymyśleć A ty potrafisz JajczOrku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Marca 2018 http://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/drob-i-jaja/niemcy-potwierdzaja-wystapienie-ptasiej-grypy,77380.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Marca 2018 ceny z wczoraj XL- 0,340- 0,301A-0,271B-0,242A-0,232B-0,18 krem:L-0,32M-0,28 białe:L-0,29M-0,27 i jak czegos brakuje to białego i kremowego, skończcie pisać nieprawdę. mki może brakuje jak ktoś chce naczepę tylko takiego sortu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2018 ceny z wczoraj XL- 0,340- 0,311A-0,291B-0,282A-0,272B-0,24 krem:L-0,36M-0,31 białe:L-0,32M-0,28 piszcie wreszcie prawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Marca 2018 ładnie się w tym jajcarowie bawisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Marca 2018 podejrzewam że podobny cennik dla skoczków do twojego obowiązywał na wielu fermach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Marca 2018 no i mamy średnią cenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 24 Marca 2018 średnia wychodzi L- 30 gr po świętach może cena być 0 2gr wyższa niż przed tyle kury co schodzi to niektórzy tylko pytają ale dla mnie będziesz miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 24 Marca 2018 średnia wychodzi L- 30 gr po świętach może cena być 0 2gr wyższa niż przed tyle kury co schodzi to niektórzy tylko pytają ale dla mnie będziesz miał Jednego tira przytrzymasz i będziesz miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach