fRYDERYK 0 Napisano 13 Grudnia 2022 W Wielkopolsce M na tiry 69-70 groszy i brak towaru, niektórzy wołają nawet 74. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prince 0 Napisano 13 Grudnia 2022 w lidlu masz w opór po 0,67 jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 13 Grudnia 2022 @prince w stokrotce taniej 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiDzej 0 Napisano 13 Grudnia 2022 Już się nie mogę doczekać po okresie świątecznym jak fermy będą płakać żeby brać jajka i obniżać ceny 🙂 bo to już jest chore móc kupic w detalu w lidlu czy w biedronce taniej niż w hurcie na fermie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 1 Napisano 13 Grudnia 2022 13 godzin temu, fRYDERYK napisał: W Wielkopolsce M na tiry 69-70 groszy i brak towaru, niektórzy wołają nawet 74. Na tiry 69 to L… ale co ja tam wiem… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro 0 Napisano 13 Grudnia 2022 14 godzin temu, fRYDERYK napisał: W Wielkopolsce M na tiry 69-70 groszy i brak towaru, niektórzy wołają nawet 74. A niektórzy z niektórych nawet 79.😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 7 Napisano 15 Grudnia 2022 pytanie do tych co wrzucają te śliczne zdjęcia z opakowaniami ''10'' i piszą że w markecie teraz taniej... DLACZEGO W CIĄGU CAŁEGO ROKU TAKICH ZDJĘĆ NIE WRZUCACIE TU PUBLICZNIE TYLKO DZIŚ JAK JEST TAKA WYJĄTKOWA SYTUACJA PRZED ŚWIĘTAMI??? JEŻELI JAJKO NA FERMIE BYŁO W GRANICACH 0,30 A W MARKECIE 0,55-0,60 TO ŻADEN Z WAS TU NIE PISAŁ. A TERAZ SERDUSZKO ZABOLAŁO TO PROSZE JACY TO WIELCY HANDLOWCY OD 7 BOLEŚCI :)))))) WEDŁUG WAS NAJLEPIEJ ŻEBY TYLKO PAKOWNIE ZARABIAŁY BEZ STRAT A FERMY MOGĄ TAK GONIĆ CHARYTATYWNIE CAŁE ŻYCIE. WIECIE COO? SZKODA MI WAS TAK NA SERIO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 7 Napisano 15 Grudnia 2022 A CO DO MARZEŃ CO NIEKTÓRYCH TO TAK JAK JUZ WAM NAPISALI.... MARZENIE MOŻNA MIEĆ ;))) TOWAR SCHODZI NA BIEŻĄCO I DO TEGO LEKKI NIEDOSYT CO BĘDZIE PO ŚWIĘTACH TO BĘDZIE s 60-63 M 68-71 L 75-78 WIEM BOLI ŻE AŻ TYLE ALE ŻYCIE.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 15 Grudnia 2022 1 godzinę temu, eggland napisał: pytanie do tych co wrzucają te śliczne zdjęcia z opakowaniami ''10'' i piszą że w markecie teraz taniej... DLACZEGO W CIĄGU CAŁEGO ROKU TAKICH ZDJĘĆ NIE WRZUCACIE TU PUBLICZNIE TYLKO DZIŚ JAK JEST TAKA WYJĄTKOWA SYTUACJA PRZED ŚWIĘTAMI??? JEŻELI JAJKO NA FERMIE BYŁO W GRANICACH 0,30 A W MARKECIE 0,55-0,60 TO ŻADEN Z WAS TU NIE PISAŁ. A TERAZ SERDUSZKO ZABOLAŁO TO PROSZE JACY TO WIELCY HANDLOWCY OD 7 BOLEŚCI :)))))) WEDŁUG WAS NAJLEPIEJ ŻEBY TYLKO PAKOWNIE ZARABIAŁY BEZ STRAT A FERMY MOGĄ TAK GONIĆ CHARYTATYWNIE CAŁE ŻYCIE. WIECIE COO? SZKODA MI WAS TAK NA SERIO. To jest normalne . Ktoś kupie 33 palety => płaci 0,3 zł / sztuka jajko , Ktoś kupuje 10 Jajek => płaci 0,6 zł / sztuka jajko . Cała filozofia hurtu i detalu . Teraz jest odwrotnie i dlatego to jest dziwne ... i tak dlatego wrzuciłem śliczne zdjęcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 1 Napisano 15 Grudnia 2022 7 godzin temu, eggland napisał: pytanie do tych co wrzucają te śliczne zdjęcia z opakowaniami ''10'' i piszą że w markecie teraz taniej... DLACZEGO W CIĄGU CAŁEGO ROKU TAKICH ZDJĘĆ NIE WRZUCACIE TU PUBLICZNIE TYLKO DZIŚ JAK JEST TAKA WYJĄTKOWA SYTUACJA PRZED ŚWIĘTAMI??? JEŻELI JAJKO NA FERMIE BYŁO W GRANICACH 0,30 A W MARKECIE 0,55-0,60 TO ŻADEN Z WAS TU NIE PISAŁ. A TERAZ SERDUSZKO ZABOLAŁO TO PROSZE JACY TO WIELCY HANDLOWCY OD 7 BOLEŚCI :)))))) WEDŁUG WAS NAJLEPIEJ ŻEBY TYLKO PAKOWNIE ZARABIAŁY BEZ STRAT A FERMY MOGĄ TAK GONIĆ CHARYTATYWNIE CAŁE ŻYCIE. WIECIE COO? SZKODA MI WAS TAK NA SERIO. Tak durnego wywodu „na powaznie” dawno nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 15 Grudnia 2022 SŁYSZELIŚCIE TEN HUK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 1 Napisano 15 Grudnia 2022 3 minuty temu, 2.70netto napisał: SŁYSZELIŚCIE TEN HUK ? Granatnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 15 Grudnia 2022 7 minut temu, dariuszz napisał: Granatnik nie cena jeb.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 1 Napisano 15 Grudnia 2022 1 minutę temu, 2.70netto napisał: nie cena jeb.a Tutaj zaraz sie dowiesz ze na tiry M72 a L79 😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 15 Grudnia 2022 49 minut temu, 2.70netto napisał: nie cena jeb.a po ile chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 15 Grudnia 2022 54 minuty temu, 2.70netto napisał: nie cena jeb.a 11 października prorokowałeś , ze cena jeb....nie kurde skoro znowu prorokujesz jeb.....cię, to już boje się myśleć do ilu dojdzie 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajazmazowsza 6 Napisano 16 Grudnia 2022 Według mojej prognozy to... Do Wielkanocy wiele się nie zmieni a nawet jak i pójdzie te(-2, -4 grosze.)to głównie u tych hodowców co chciel przychamowac ceną odpływ jajka z ferm bo ssanie wyciagało nawet pióra z kurnika. Przed Wielkanocą sporo stad musi się ZREGENEROWAĆ. A cena paszy i mediów nadal straszy potencjalnych producentów bo koszty rosną lawinowo a latem jak będzie sporo wstawień to znów może nas czekać rok dokładki... 🤔 kogo będzie stać na kolejny kredyt ? Ja cieszę się że teraz złapałem oddech bo przynajmniej spokojniej śpię. Pakownie może i miały trochę stresu przed świętami ale my tak mieliśmy ostatni rok.. więc może łatwiej będzie teraz zrozumieć się na wzajem. I tego życzę wszystkim na święta spokoju, zrozumienia dla bliskich i nietylko oraz zdrowia w rodzinach i stadach. Niech nadchodzące Boże Narodzenie przyniesie NAM WSZYSTKIM pokój i radość. WESOŁYCH ŚWIĄT. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 7 Napisano 19 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 16:28, dariuszz napisał: Tak durnego wywodu „na powaznie” dawno nie widzialem Widocznie nikt cie na poważnie nie traktuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 7 Napisano 19 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 19:56, 2.70netto napisał: SŁYSZELIŚCIE TEN HUK ? To pewnie od tej bolączki ze drogo płacisz to masz takie bolączki w głowie , normalna sprawa w takiej sytuacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 7 Napisano 19 Grudnia 2022 To niech prorocy napiszą ceny jeszcze na tą chwilę i na po świętach...😁😁😁😀😀😀 Buźka 😛😛😛😎😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajazmazowsza 6 Napisano 19 Grudnia 2022 10 godzin temu, eggland napisał: To niech prorocy napiszą ceny jeszcze na tą chwilę i na po świętach...😁😁😁😀😀😀 Buźka 😛😛😛😎😎 Ja cen nie zmieniam dla cwaniaczków bo robię dobry towar w EKOLOGI i ze steplem czy bez sprzedaje tak samo i w ograniczonej ilości a jak mam nowicjusza bo jajek nie dostał to detalicznie mogę sprzedać jak na bazarku może 30groszy taniej. Ale na deklaracje o stałej współpracy to czam po Wielkanocy. XL-95 L-85 M-75 S- 60 -brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 3 Napisano 20 Grudnia 2022 S jest dużo i to bardzo jak chcesz to napisz Na każdym kurniku nowe wsady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajazmazowsza 6 Napisano 20 Grudnia 2022 5 godzin temu, Ovum napisał: S jest dużo i to bardzo jak chcesz to napisz Na każdym kurniku nowe wsady. Na moim niema i o tym mowa a co u innych to się słyszy ale cena raczej wysoka jak za 2b -51 gram sztuka idzie po 60groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferma Pomorskie 0 Napisano 21 Grudnia 2022 Jak ceny? Bo podobno leci w dół… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.farm 1 Napisano 21 Grudnia 2022 U nas cały czas bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach