jest cenanimaceny 0 Napisano 16 Grudnia 2014 bo to pal.anty bez jaj i atakują Tych co mają jaja jajczarek , a ty gdzie pewnie już na święta z nowym rokiem wyjechałeś ? bogatemu to i diabeł dzieci kołysze [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justinN 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Dobrze powiedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Ty justin najlepsze opony na zimę to slicki A w temacie to młyn z jajami , busy obracają po 2 razy pa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermy 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Sprzedam jajko klasy M tel. 790 203 676 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Od poniedziałku 2 gr do góry PS. Brak wszystkich sortów zamówienia do 10 stycznia przyszłego roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 17 Grudnia 2014 odrazu o 10 gr podnies:) ceny stabilne lekka korekta w najblizszym czasie:)reszta bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Grudnia 2014 [/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Grudnia 2014 🎄 Pozdrowienia z Laponi 🎅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 17 Grudnia 2014 a tam juz jaja gonisz? hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Pamiętacie ? :Yoyo przed swiętami zapewne bedzie dołek:Phehe, ... tak na pewno Coś mi się wydaje, że część handlarzy (ci którzy nie mają stałego dostawcy) zostaną na święta bez towaru ....Yoyo na szczęscie przekonamy sie kto mial racje juz za dobry miesiąc😀 Gdzie ten dołek ? No, chyba, że z towarem. Tu faktycznie mamy dołek. Towaru brak a zamówień aż do połowy stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 17 Grudnia 2014 dawno mnie nie bylo jak to sie mowi swieta ale juz powoli wszyscy zatowarowani . nareszcie maraton dobiega konca:) chociaz wolalbym tak caly rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 17 Grudnia 2014 u mnie tez z zamowien mam jak nigdy moze nie do polowy ale na dzien dzisiejszy do 10 stycznia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 18 Grudnia 2014 magazyn pusty , zamówienia do 15 marca(a czemu akurat do 15 marca? -ano taki zaciąg jajeczny jest. Ludzie litości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Grudnia 2014 magazyn pusty , zamówienia do 15 marca(a czemu akurat do 15 marca? -ano taki zaciąg jajeczny jest. No to Ci gratuluje. Mój kalendarz z zamowieniami tak daleko nie sięga .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Grudnia 2014 ja mam zamówienia do 2020 roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 18 Grudnia 2014 ja mam zamówienia do 2020 roku... Zazdrościmy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Grudnia 2014 nie ma czego muszę płacić po 0,18 za m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 18 Grudnia 2014 nie ma czego muszę płacić po 0,18 za m Drogo !Współczujemy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2014 Ja tam nie przyjmuje zamówień na styczeń choć takie zapytania są , bo dwa stada wycięte , dwa idą na odpoczynek a resztę busy rozwiozą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 19 Grudnia 2014 ... ale cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Grudnia 2014 ... ale cisza. a co się dziwisz jak jedni busami cały czas jadą , a drudzy referaty piszą zacznij pisać poemat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Grudnia 2014 ... ale cisza. a co się dziwisz jak jedni busami cały czas jadą , a drudzy referaty piszą zacznij pisać poemat ... a po co Ci mój poemat, skoro Ty masz poważne problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu ? P.S.W moim rejonie brak towaru. Jak sytuacja z towarem na fermach w róznych częściach kraju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 20 Grudnia 2014 Witam Z okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim wytrwałości i sukcesów w naszej branży CenaM 0,26-0,28L 0,28-0,30Netto Są to średnie ceny kilku wiekszych i mniejszych producentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 20 Grudnia 2014 yoyo wszedzie brak towaru . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach