damian9871 0 Napisano 14 Lipca 2006 mam 2tys w domu porażka ciągle jeżdże w tą i tamtą.niechcę mniejszej niż 5tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 Miał bym taką 5 tys litrów do sprowadzenia /edit - Pią Lip 14 13:57:34To jak???? interesuje pana??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Lipca 2006 szukam taniej niekompletnej beczki.beczkowóz potrzebuję 2 razy w roku nie chcę inwestować w sprzęt który będzie stał bo na usługi też nie ma perespektyw.jedynie na jakąś tanią bym się skusił.sąsiad kupił 3tyg temu 4tys litrów ocynk za 6tys zl w super stanie a ma ona prawie 30 lat!!!cały czas gdzieś w garażu stała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 Też bym miał taką 4 tys litrów ale za 6500zł też bardzo ładna kompletna ocynkowana z węzami pompą ma ok 20 lat a też jest piekna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 14 Lipca 2006 mam 2tys w domu porażka ciągle jeżdże w tą i tamtą.niechcę mniejszej niż 5tysa ta 2tys bys sprzedal??za ile?? i jaka to produkcja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Lipca 2006 meprozet kościan popatrz w ogłoszeniach widziałem za 2,5tys takie troche pordzewiałe ale nie wciągnięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 Co z tą beczką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 14 Lipca 2006 meprozet kościan popatrz w ogłoszeniach widziałem za 2,5tys takie troche pordzewiałe ale nie wciągnięteja widzialem za 3,2tys ale juz sprzedana a moglbys podac link do tego ogloszenia za 2,5tys?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 14 Lipca 2006 Jak chcesz miec zajecie to kup sobie taka stara 2tys BEDZIESZ JA SPAWAŁ ZA KAZDYNM WYJAZDEM Miałem taka z kosciana i normalnie masakra ale miał juz jakies 20-25lat wiec juz sie wysłułzyła. Jak kupowac to tylko ocynk, bo pompe mozna naprawic, a beczke jak korozja zjadła to nie bedziesz miał do czego przyspawac jak zacznie sie dziórawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 14 Lipca 2006 Po pierwsze jeśli możliwe zajrzeć do środka bo gnojówa i z ocynkiem sobie poradzi , bo że z wierzchu będzie wspaniale wyglądać to co z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Lipca 2006 moja jest 89r rdza to płatami odchodzi w środku ale jest gruba blacha.kilka lat temu zostawiłem ją z wodą na zimę zamarzła na kosteczkę nic się nie wygięło.malowanie w środku też jest bez sensu próbowałem farbą okrętową gość ze stoczni załatwił ale gnojówka sobie z nią poradziła jak się rozleci to kupi się inną nic wieczne nie jest.ogłoszenie widziałem z 3 tyg temu zajrzyj na autogielda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 Jak już kupować beczkę to z otwieranym tyłem ponieważ ją można umyć i rdza nie ma prawa wyjść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 14 Lipca 2006 Mam pytanie do pana Mirka a taki siewnik Kleine Unicorn albo jakiś Monopil ile by kosztował do buraków 6 rzędowy w średnim stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 Zależy od roku produkcy i czy jest z dozownikiem a jaka pana cena interesuje???? /edit - Pią Lip 14 21:53:38Miałbym coś takiego do ściągnięcia KLEIN UNICORN 6 rajek niebieski dyszel z przodu i kawałek ramu i zółte te pojemniczki i reszta są naklejki na klapka od nawozu gdzie się wysypuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 14 Lipca 2006 a ma z przodu koło podporowe a za sekcą co palce czy jeszcze koło dociskowe ? i jaka cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 14 Lipca 2006 niewiem ale wiem żę ma 2 koła z tyłu i jest ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 15 Lipca 2006 no to mnie to interesuje jak jest dobry mówi pan cene jakieś fotke albo co jeszcze spojrze i mozemy handlować:) Ale musi być to maszyna odrazu w pole taka jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk13 0 Napisano 15 Lipca 2006 a jak tam Mirek z pługami obrotowymi bo interesuje mnie jakas dobra 4 lemkena,rabe werk,kv,overum.Na jednej ramie.w rocznikach przynajmniej od 90... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 15 Lipca 2006 To niech pan poda adres e-mail to panu wyślę Cena ok 4000zł z dowozem /edit - Sob Lip 15 15:07:42DO LUK 13 Coś by sie napewno znalazło zależy też w jakich cenach pana interesuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 15 Lipca 2006 Ja tez poprosze foto tej obrotowki i siewnika do kukurydzy na email janikula.dariusz@neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk13 0 Napisano 15 Lipca 2006 prosze to mój e-mail luk13@o2.pl A Więc cena mi odpowiada,aby pług by mi się spodobał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 15 Lipca 2006 a ja jakąś oferte tego siewnika kleine dostane ? centier@wp.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 15 Lipca 2006 @center jak chcesz kleina siewnik to taki kup sobie http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=115838483 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 15 Lipca 2006 Mam kilka ofert pługów ale byly by troszeczkę drogie ponieważ sa powyżej 90 roku już panu wysyłam zdj tej obrotówki /edit - Sob Lip 15 20:53:33Przepraszam za tego kleina pomyliła mi się cena kosztował by ok 2700zł jeszcze raz przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodzu 0 Napisano 15 Lipca 2006 Rozglądam się za agregatem podorywkowym na szerokich łapach(ok. 9 łap) i sprężynach lub resorach szerokość ok. 3.5-3.7m... ewentualnie siewnik do poplonów... może ktoś ma taki agregacik na sprzedaż Jak by co to proszę pisać na adres piotrek_s@onet.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach