Liberacki 0 Napisano 14 Marca 2006 Czy ktoś się oriętuje jaki kąt skrętu kół ma Proxima 8441 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2006 Ma ktoś z was Zetora Proxime 7441 Jeżeli tak to prosze mi powiedziec czy ma jakieś wady, czy jest awaryjna.Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2006 Czy ktoś się oriętuje jaki kąt skrętu kół ma Proxima 8441 oj bardzo mały.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2006 O ile dobrze pamiętam to "biały" juz pisał jaki ma promień i napisał również co zrobić żeby go zwiększyć...trzeba poszukać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca 2006 Ma ktoś z was Zetora Proxime 7441 QuestionJeżeli tak to prosze mi powiedziec czy ma jakieś wady, czy jest awaryjna.Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leszek Bożek 0 Napisano 15 Marca 2006 PROXIMA 7441 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liberacki 0 Napisano 15 Marca 2006 O ile dobrze pamiętam to "biały" juz pisał jaki ma promień i napisał również co zrobić żeby go zwiększyć...trzeba poszukać:)Masz racje że biały już pisał o promieniu skrętu tylko ja chcę się dowiedzieć o kąt skrętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimny 0 Napisano 15 Marca 2006 jak dal mnie idzie sie to chyba domyslic jak ma duzy promien skretu to ma mały kat skretu a jak ma mały promien skretu to duzy kat skretu ;];] przynajmniej tak mi sie wydaje;];];]zobacz tez tu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca 2006 zetor polska myśli ze zrobił jakąś wielką promocje (upusty) popatrzcie jakie ceny były rok temu w tym samym czasie i jaki był kurs euro patrząc na to to powiinny dwa razy tyle staniećtrzeba sie ztego cieszyć co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca 2006 Ma ktoś z was Zetora Proxime 7441 QuestionJeżeli tak to prosze mi powiedziec czy ma jakieś wady, czy jest awaryjna.Z góry dzięki!Question to byl obrazek i tak wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 22 Marca 2006 a ja mam takie pytanie czy ktos tu moze jest posiadaczem proximy 8441 to niech napize ile pali z czym co ona potrafi ile dal i wogule jak mu sie sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 22 Marca 2006 mój kuzyn kupił 2 tygodnie temu za 100tys, ma tylko przednie obciazniki i 2 siłowniki pomocnicze, opony przod 320x24 tył 420x34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 22 Marca 2006 a na ile ha ja kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 22 Marca 2006 narazie nie ma za wiele ha ale sie rozwija. produkcja mleka mysle ze 20ha ma może wiecej. ile pali to teraz nie moze powiedziec bo jak wiadomo jest na dotarciu,a wtedy każdy siln ik pali jak smok, i jescze nim nie pracował tylko sobe jezdziw transporcie lekkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leszek Bożek 0 Napisano 23 Marca 2006 A jaki ma skręt? Czy potwierdziła sie jego wada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 23 Marca 2006 jaka wada. skreta ma taki jak inne zetory z przednim napedem carraro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leszek Bożek 0 Napisano 24 Marca 2006 Niektórzy mówią, że 8441 ma wadę skrętu. /editAle to bujda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marshal_m 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 co lepiej wybrać proxime 8441 czy może JD 5720 jak w tym momencie prezentuja sie cenowo te ciagnikibardziej jestem skłonny na zetora mniej elektroniki i chyba mniejsez koszty eksploatacjiia jakie jest wasze zdanie z góry dzięki za radypozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek B 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 "biały" ten twoj kuzyn to gdzie on kupil 8441 za 100tys...chyba ze dales zaokraglenie np z 107tys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 jak nie wierzysz to moge podac ci numer do dealera . Przeciez była promocja i proxima kosztowała 107tys wyjsciowo czyli jeszcze te 7tys do urwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek B 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 ale on go kupil z wyposazeniem w standardzie? czy bral jeszcze cos?a w jakim to jest wojewodztwie i jaki to dealer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 standard + obciazniki przednie, mazowieckie blisko lubelskiego. ale teraz promocji juz nie ma wiec cena wróciła chyba do starej czyli 115tys wyjsciowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek B 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 ahaa jak chodzi mu dobrze? uprawial juz nia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 7 Kwietnia 2006 z choinki sie urwałes, unas jak w pole wyjade za tydzien, może 2 to bedzie dobrze. Wszedzie błoto, jescze wczoraj dopadało sniegu narazie tylko tak sobie jezdzi w lekkim transporcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liberacki 0 Napisano 8 Kwietnia 2006 Jak narazie promocja jeszcze trwa na Zetory Tylko e cenniku ponoć nie podają do kiedy tylko piszą że do odwołania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach