mike7557 0 Napisano 8 Września 2010 witam wszystkich.jestem nowy nie wiem gdzie się mogę zapytać odnośnie naprawy ciągnika proszę o pomoc. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 8 Września 2010 Masz c 385 ? jesli napiszesz co chcesz naprawiać napewno ktoś ci pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekszef 0 Napisano 23 Sierpnia 2016 Ano poradziłem sobie i sam się z siebie śmieję, że wcześniej na to nie wpadłem(chociaż nie tylko ja, bo i nikt na tym forum) a chłodniczkę odłączyłem w pierwszej kolejności (ale o tym i owym pisałem wcześniej).Na razie wstrzymam się z odpowiedzią, zobaczę kto będzie najbliżej prawdy. Pozdrawiam.czy poznał ktos te odpowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 2 Września 2016 Witam mam pytanie odnosnie skrzyni biegów w ursusie 1614.skrzynia 4 biegowa.przy walowaniu nagle zaczęło słychać kręcący wałek 3 biegu,tak jakby o coś ocierał,stukał i był luźny.wiecie może co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKAS616 0 Napisano 27 Lutego 2017 Czy ktoś mógłby zmieścić zdjęcie z dokładną lokalizacją otworu w obudowie koła zamachowego do ustawiania kątu wtrysku w C 385, bo nie mogę znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego 2020 Love checking this site If anyone is interested in my fantabulous dog blog, please look into it here- more hints or check out here , it's awesome! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach