andrzej0 0 Napisano 5 Lipca 2007 umieściłem pare dni temu nowy temat do tyczący myjek cisnieniowych i wchodze na forum dzisiaj by poznac opinie innych no i niema tego tematu .można poznac powód owej niespodzianki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 5 Lipca 2007 Ja odpowiem: Istnieje już rozbudowany temat o myjkach a ty założyleś zbędny i MOD go usunął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 6 Lipca 2007 Już ci przecież pisali, że temat o myjkach już istnieje, a ty dalej swoje:link do niego:http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=2836już z drugi (a może i trzeci) raz jest ci podawany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 6 Lipca 2007 dzięki chłopaki nie musze się rozpisywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rysiek B. 0 Napisano 9 Lipca 2007 Czy jest jakiś temat o środkach ochrony roślin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciechs 0 Napisano 3 Października 2007 prosze o odpowiedź co się stało z tematami szkoleń i dlaczego zostały usunięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 4 Października 2007 w jakim dziale był ten temat szkoleń?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atair 0 Napisano 4 Października 2007 Poprosze o jasna odpowiedz co sie stalo z dzialem szkolen i wszystkimi postami w sprawie Technika Rolnika IV -egzaminy w Wałczu Sytuacja wyglada tak ze na listach jest 161 osob w pierwszych 2 terminach natomiast jest jeszcze kilkaset osob ktore dopelnily formalnosci(zlozyly dokumenty i przelaly pieniadze) i czekaj czy beda mogly zdawac egzamin w terminie grudniowym Pare osob dzwonilo do Walcza otrzymaly tam odpowiedz ze bedzie tylko termin pazdziernikowy i listopadowy a pozostalym osobom maja byc odeslane dokumenty!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciechs 0 Napisano 4 Października 2007 założyłem temat technika rolnika IV w EDUKACJI na forum,czytajcie i piszcie tam co udało sie wam dowiedzieć, bo chyba nie uzyskamy odpowiedzi co sie stało ze starym działem- ciekawe tylko dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 4 Października 2007 to nie ja i niestety nie wiem cosię stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 14 Października 2007 Proszę ,zając się myślę że niepożądaną obecnością tego gościa na forum [Dino], a to jedno zdanie które o tym przesądza napisane przez niego w temacie zetor Proxima .''mówcie. Co jezyki wam (słowo zostało usunięte).ało???????Mówcie chu.je pierdolone!!!!!!!!!!'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 25 Lutego 2008 Nastała nowa moda na forum : nowe pytanie - nowy temat . Czy ktoś (moderator) potrafi nad tym zapanować ? Czeka produkcja zwierzęca , mleczarstwo , weterynaria itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 25 Lutego 2008 to nie moda tylko debilne dzieciaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 25 Lutego 2008 jak bys napisał to normalnie (bez koloru i bez wiekszej czcionki) to takze bym to przeczytał.A w odpowiedzi musze niestety pomarudzić na administratora króry ostatnio nawet nie odpowiada mi na e-maile. jestem jedynym modem na tym foru do tego jestem rolnikiem i nie mam czasu zeby ciągle siedzieć na forum!mam dom rodzine i prace. a jestem jedynym aktywnym modem tutaj który co kolwiek robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 25 Lutego 2008 w d..ie mają to forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 25 Lutego 2008 to co za problem zeby malo aktywnych moderatorow wywalic a "zatrudnic" nowe osoby, ktore by pomogly zrobic porzadekna forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 25 Lutego 2008 to co za problem zeby malo aktywnych moderatorow wywalic a "zatrudnic" nowe osoby, ktore by pomogly zrobic porzadekna forum.admina zapytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 26 Lutego 2008 gedii -ten kolor i czcionka nie była dla ciebie .Wiem że Ty robisz co możesz i ile możesz . Wczoraj widziałem zalogowaną /ego Evę , i to było dla niej , ale chyba nie widzjała/ widział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 3 Czerwca 2018 Dlaczego na forum wszystkie polskie litery ( np. "u" z kresko , "z" z kropko ) widzimy jako " ? " . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach