Kokoszanel 0 Napisano 27 Września 2022 1 godzinę temu, Xantro napisał: Wiadomo kiedy na hipermarketach zmienią ceny? Od 1 października Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 15 Napisano 27 Września 2022 Podobno wybijalnie na południu już 9,30zl/kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 18 Napisano 28 Września 2022 Witam, 9,30zł/kg to jeszcze nie jest dużo w porównaniu z zagranicznymi wybijalniami .... ale i u nas będą cenę podciągać bo dużo towaru jedzie za granice a co za tym idzie w Polsce miejscami są już braki na fermach tzw magazyny puste. ROBI SIĘ CIEKAWIE PANOWIE I PANIE. ci co skakali teraz szukają towaru ci co szanowali dostawcę - dostają towar bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferma Pomorskie 0 Napisano 28 Września 2022 2 godziny temu, eggland napisał: Witam, 9,30zł/kg to jeszcze nie jest dużo w porównaniu z zagranicznymi wybijalniami .... ale i u nas będą cenę podciągać bo dużo towaru jedzie za granice a co za tym idzie w Polsce miejscami są już braki na fermach tzw magazyny puste. ROBI SIĘ CIEKAWIE PANOWIE I PANIE. ci co skakali teraz szukają towaru ci co szanowali dostawcę - dostają towar bez problemu Kolego Handlarzyki i tak zaraz powiedzą że „ jeszcze będziemy prosić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.farm 1 Napisano 28 Września 2022 Na tą chwilę L 65 M 56 tylko dla stałych w mocno ograniczonych ilościach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prince 0 Napisano 28 Września 2022 Lidl promocja w weekend 4.79 M na półce. Dziękuję. Dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 28 Września 2022 8 godzin temu, Ferma Pomorskie napisał: Kolego Handlarzyki i tak zaraz powiedzą że „ jeszcze będziemy prosić” bo będziemy niestety... ale na dzień dzisiejszy tanie jajo się skończyło i wróci może za 2 lata Detal, krem XL 1,2zł L 1zł M 0,9zł S 0,7zł stali -10groszy Towaru brak 1 godzinę temu, prince napisał: Lidl promocja w weekend 4.79 M na półce. Dziękuję. Dobranoc. Tak, do czasu. Jak wybijanie płacą od 50-55 groszy za M to długo to nie potrwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kokoszanel 0 Napisano 28 Września 2022 51 minut temu, thunder13 napisał: bo będziemy niestety... ale na dzień dzisiejszy tanie jajo się skończyło i wróci może za 2 lata Detal, krem XL 1,2zł L 1zł M 0,9zł S 0,7zł stali -10groszy Towaru brak Tak, do czasu. Jak wybijanie płacą od 50-55 groszy za M to długo to nie potrwa. Ciekawe ile byś sprzedał w tym detalu z takimi cenami.... radzę tak dla własnego rozeznania, stanąć na bazarku i krzyknąć za M 90gr . Ciekawe ile sprzedaż 200szt.??? Proszę mnie źle nie zrozumieć nie mam nic do hodowców, bo dzięki nim żyje i mam się dobrze. Zdaje sobie sprawę że, mieliście przez pewien czas dokładkę ale teraz odrabiacie w bardzo szybkimi tempie. Sztuką nie jest kupić lecz sprzedać. Pozdrawiam wszystkich pośredników. Mam nadzieję, że to wytrzymamy i będzie z kim handlować bo gastronomia i cukiernictwo będzie miało potężne wyzwanie co do utrzymania zakładów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 2 Napisano 28 Września 2022 2 godziny temu, thunder13 napisał: bo będziemy niestety... ale na dzień dzisiejszy tanie jajo się skończyło i wróci może za 2 lata Detal, krem XL 1,2zł L 1zł M 0,9zł S 0,7zł stali -10groszy Towaru brak Tak, do czasu. Jak wybijanie płacą od 50-55 groszy za M to długo to nie potrwa. Przestań pisać bzdury. Chyba, że trzymasz 350 kurek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 18 Napisano 29 Września 2022 19 godzin temu, marcin.farm napisał: Na tą chwilę L 65 M 56 tylko dla stałych w mocno ograniczonych ilościach potwierdzam te ceny ale na przyszły już wyższe i tylko dla stałych. co do wybijalni to zapasów nie mają i wszystko idzie na bieżącą produkcje także ręka na pulsie :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovotum 0 Napisano 29 Września 2022 Na przyszły tydzień mamy zgodzoną cenę na L 0,67 M 0,58 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokojajo 0 Napisano 29 Września 2022 L 0,67 M 0,56 0,59 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma wm 0 Napisano 30 Września 2022 Sprzedam jaja 1 PL niesort (średnia masa jaja 67,3 g) cena 62 gr za sztuke.Tel.666 327 993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
charlesmejiya 0 Napisano 30 Września 2022 This survey attempts to make sure that standards and quality meet or surpass client expectations. Customers who spend the time to complete the McDVOICE survey can be entitled to a coupon for a discount. https://mcdvoicesfreemeals.shop/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferma Pomorskie 0 Napisano 30 Września 2022 Godzinę temu, ferma wm napisał: Sprzedam jaja 1 PL niesort (średnia masa jaja 67,3 g) cena 62 gr za sztuke.Tel.666 327 993 1PL w cenie klatki oddajesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovotum 0 Napisano 30 Września 2022 8 godzin temu, ferma wm napisał: Sprzedam jaja 1 PL niesort (średnia masa jaja 67,3 g) cena 62 gr za sztuke.Tel.666 327 993 W tej cenie mogę zabierać całą produkcję pod warunkiem że będzie minimum 10 palet (po 25 skrzynek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaja2PL 2 Napisano 1 Października 2022 Jakie macie propozycje cenowe na październik na markety ściółka i klatka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 15 Napisano 1 Października 2022 Info z Żuromina L 70gr M 60gr ilosci 24 palety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachada@o2.pl 0 Napisano 1 Października 2022 (edytowane) Auchan Poznań - Komorniki 2pl M - 0.60 pełne pułki - skąd Wy bierzecie te ceny ?? Edytowane 1 Października 2022 przez stachada@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 15 Napisano 1 Października 2022 2 godziny temu, stachada@o2.pl napisał: Auchan Poznań - Komorniki 2pl M - 0.60 pełne pułki - skąd Wy bierzecie te ceny ?? Jak to skąd ??? Sami handlarze dzwonią i oferują te ceny. A na marketach za chwilkę cena podskoczy, nie może jej podnieść z dnia na dzień ze względu na podpisane umowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kokoszanel 0 Napisano 3 Października 2022 W dniu 1.10.2022 o 13:28, P.leszkiewicz napisał: Info z Żuromina L 70gr M 60gr ilosci 24 palety Ja jestem z Żuromina i nie słyszałem o takich cenach. Więc farmazonów Pan nie siej. Druga sprawa, przy 24 paletach taka cena..... To chyba z jakiejś mafi vatowskiej Pan jest albo na wnuczka dorabia. Bo nie wiem komu Pan to sprzedajesz bo na pewno nie w detalu przy 24 paletach. Ewentualnie Pan kłamiesz że takie ilości bierzesz czy sprzedajesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas1998800 0 Napisano 3 Października 2022 Jakie ceny na ten tydzień ?krem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 15 Napisano 3 Października 2022 2 godziny temu, Kokoszanel napisał: Ja jestem z Żuromina i nie słyszałem o takich cenach. Więc farmazonów Pan nie siej. Druga sprawa, przy 24 paletach taka cena..... To chyba z jakiejś mafi vatowskiej Pan jest albo na wnuczka dorabia. Bo nie wiem komu Pan to sprzedajesz bo na pewno nie w detalu przy 24 paletach. Ewentualnie Pan kłamiesz że takie ilości bierzesz czy sprzedajesz. Przecież nie musisz wierzyć 🙂 kazdy robi swoje. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 18 Napisano 3 Października 2022 jakie ceny na przetwórstwie na ten tydzień ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 2 Napisano 4 Października 2022 Jak ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach