jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Marca 2013 jadę na małą imprezke pa ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 2 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 2 Marca 2013 300-400 tyś nioski też uważam że to mało .Ale jajcarek 18000 tyś jaj i wielki hurtownik . Ale nie masz pojecia o cenach hurtowych bo robisz sam maly hurt Czy sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2013 Jajcarek śmieszny chłoptasiu - masz rozum gdzie kura jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2013 Czy się nie mylę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Marca 2013 Jajczarku powiedz prosze ile trwa produkcja jednego jaja - pytam poważnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2013 za pytaj jajcarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 2 Marca 2013 Najciekawsze jest to ze Jajczarek i jest cenaniemaceny czyli mali producenci ktorzy , sa wstanie sami rozprowadzic swoja mala produkcje,zabieraj najwiecej glosu, na temat hurtowych cen jaj i tego co dzieje sie na hurtowym rynku I to jest dopiero oczywista oczywstosc do tego czarna a nie biala oni kużwa nawet na pszenicy siedzą skONt ten gośc ma tyle czasu o ktUrej godzinie byś forum nie włOnczył to one tu są nie ważne gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 zapraszam do naszego zespołu Trio.... "predator, Palikot, Kwaśniewski" Przepraszam, ale ten gejowiec wciąż na to zasługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 Najciekawsze jest to ze Jajczarek i jest cenaniemaceny czyli mali producenci ktorzy , sa wstanie sami rozprowadzic swoja mala produkcje,zabieraj najwiecej glosu, na temat hurtowych cen jaj i tego co dzieje sie na hurtowym rynku Puknij się w puszkę mózgową to będzie echo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 Jajczarku powiedz proszę czy z hieny można zamienić się w kurę ? - pytam poważnie Posłuchaj!!Słyszałem o czymś takim jak pewien Jajcarek (hiena) poprosił złotą rybkę żeby zamieniła go w kurę, gdyż doszedł do wniosku że bycie hieną przez resztę życia jest stanowczo dla niego męczące i stresujące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące, bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. Ot i stało się, Jajcarek (hiena) znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! to pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówiła złota rybka, powiedział kogut - Jak ci się podoba bycie kurą?- No jest Ok. ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko, powiedział kogut - Jak mam to zrobić? ….. Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz. Jajczarek zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił, nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. - Łoł to było zajebiste, powiedział Jajcarek. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : - Jajcarek co ty do ku.wy nędzy robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 3 Marca 2013 jak ceny panowie czy L już po 0,22 czy dopiero od jutra......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 jak ceny panowie czy L już po 0,22 czy dopiero od jutra......... obudź się ta cena była już dwa tygodnie temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 jak ceny panowie czy L już po 0,22 czy dopiero od jutra.........2a-0,23-0,24 1b-0,25-0,26 1a-0,28-0,29 i nic nie wskazuje na zmiany czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 3 Marca 2013 A do czego im będzie pośrednik, jeśli sie producenci rumuńscy czy ukraińcy dogadają się bezpośrednio z odbiorcą To tak jak ty się dogadujesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Marca 2013 XL 44-55gr L 34-48 gr M 27-40 gr S 24-32 gr Wywóz osobisty ps. teraz wiem jaka kasa mnie omijała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 3 Marca 2013 XL 44-55gr L 34-48 gr M 27-40 gr S 24-32 gr Wywóz osobisty ps. teraz wiem jaka kasa mnie omijała To bardzo fajnie tylko nie wypowiadaj sie o cenach hurtowych bo nie masz o nich pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 cena jaj w handlu XXL - 0,70 / 0,90 XL - 0,65 / 0,75 L - 0,45 / 0,55 M - 0,35 / 0,40 cena jaj na fermach XXL - 0,40 / 0,45XL - 0,30 / 0,35 L- 0,25 / 0,28 M- 0,20 / 0,23 ps.Jedni nie źle zarabiają, drudzy nie źle dokładają Ciekawe kiedy wreszcie ta Polska zbankrutuje... Polska drenowana z pieniędzy przez zagraniczne banki, koncerny.Długów to nawet nie spłacą praprawnuki... zaciągamy kredyty w zagranicznych bankach by kupować produkty zagraniczne w zagranicznych marketach... Jak to przed wojną było powiedzonko "wasze ulice nasze kamienice". Rząd każdą dobrą firmę, ziemię sprzedaje-prywatyzuje, a pieniądze przeżera system administracyjno-urzędniczy... Jak długo jeszcze można tak pasożytować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 To bardzo fajnie być zamieniony w kurę, nie macie pojęcia jak było dobrze doprowadziłeś się do porządku ? bo coś śmierdzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 cena jaj w handlu XXL - 0,70 / 0,90 XL - 0,65 / 0,75 L - 0,45 / 0,55 M - 0,35 / 0,40 cena jaj na fermach XXL - 0,40 / 0,45XL - 0,30 / 0,35 L- 0,25 / 0,28 M- 0,20 / 0,23 różnica cen ... handel - ferma XXL - 0,30 / 0,45XL - 0,35 / 0,40 L- 0,20 / 0,27 M- 0,15 / 0,17 Proszę, tyle zarabiają pośrednicy - chory kraj ...... Zbycha, Grzecha, Rycha, Mira ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 3 Marca 2013 Witam.To nie złośliwie.Uważaj żeby Cię to forum za bardzo nie wciągnęło bo wtedy już nikt Cię nie uratuje http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-przerwano-poszukiwania-mezczyzny-wciagnietego-,1,5435250,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 Czy potrafisz napisać coś na temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 3 Marca 2013 Najpierw przeproszę innych że wdaję się w dyskusję(nie na temat).Do Jajczarek-a:Pewnie że napiszę ,ale nie z korzystam bo mam inną orientację seksualną.Z facetem to mogę pójść co najwyżej tylko na wódkę.Pozdrawiam i dalej nie ciągnę tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2013 Pozdrawiam i dalej nie ciągnę tego tematu. słusznie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 3 Marca 2013 XL 44-55gr L 34-48 gr M 27-40 gr S 24-32 gr Wywóz osobisty ps. teraz wiem jaka kasa mnie omijała To bardzo fajnie tylko nie wypowiadaj sie o cenach hurtowych bo nie masz o nich pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach