przeor 0 Napisano 4 Marca 2013 koledzy !!! dawać jaja w dół, bądźmy konkurencyjni dla tych cwaniaczków importerów i handlarzy co im nasze jajo nie pasuje, niech zostaną z tą posraną ukrainą na święta i po świętach, niech dokładają tak jak my... czym szybciej to zrobimy to ich tym sposobem wypier.dolimy, najlepszą obrona jest atak, jak popuścimy będziemy się z tym fantem miesiącami jeb.ać a oni z zyskiem będą sprzedawać .......nie pękaj!!!!!! Ceny w górę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 4 Marca 2013 jest cenaniemaceny Wysłany: Pon Mar 4 20:04 GMT 2013 Temat postu:z ukrainy jajo wychodzi 25-30 gr , jeden z Kielc już płacze że dołoży dawaj tu jego namiary !zaraz mu damy szkołe że nie kupuje polskich jaj tylko jakieś ch...stwo,jest takie przysłowie:chciwy traci 2x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 koledzy !!! dawać jaja w dół, bądźmy konkurencyjni dla tych cwaniaczków importerów i handlarzy co im nasze jajo nie pasuje, niech zostaną z tą posraną ukrainą na święta i po świętach, niech dokładają tak jak my... czym szybciej to zrobimy to ich tym sposobem wypier.dolimy, najlepszą obrona jest atak, jak popuścimy będziemy się z tym fantem miesiącami jeb.ać a oni z zyskiem będą sprzedawać .......nie pękaj!!!!!! Ceny w górę!!! wiesz że nie pękałem i nie pęknę PRAWDA .....ps.- ile teraz płacisz na przetwórstwo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 4 Marca 2013 Aaaaa czyli taki pomysł Jajczarku...mamy zdołować ceny na maxa...!!!? Też tak można, nawet mysle że to bez wysiłku uczyni się samo , niebawem... Moje pytanie jest CO ROBI KONTROLA WETERYNARYJNA w temacie jaja z poza Unii ?????? Może koledzy podzwońmy każdy do swoich najbliższych powiatowych ,co by du...y ruszyli i sprawdzili najbliższe przetwórnie, pakowalnie itp Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 koledzy !!! dawać jaja w dół, bądźmy konkurencyjni dla tych cwaniaczków importerów i handlarzy co im nasze jajo nie pasuje, niech zostaną z tą posraną ukrainą na święta i po świętach, niech dokładają tak jak my... czym szybciej to zrobimy to ich tym sposobem wypier.dolimy, najlepszą obrona jest atak, jak popuścimy będziemy się z tym fantem miesiącami jeb.ać a oni z zyskiem będą sprzedawać .......nie pękaj!!!!!! Ceny w górę!!! wiesz że nie pękałem i nie pęknę PRAWDA .....ps.- ile teraz płacisz na przetwórstwo ? ......... nie pękaj tylko gadaj !!! Ceny w górę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 Aaaaa czyli taki pomysł Jajczarku...mamy zdołować ceny na maxa...!!!? Też tak można, nawet mysle że to bez wysiłku uczyni się samo , niebawem... Moje pytanie jest CO ROBI KONTROLA WETERYNARYJNA w temacie jaja z poza Unii ?????? Może koledzy podzwońmy każdy do swoich najbliższych powiatowych ,co by du...y ruszyli i sprawdzili najbliższe przetwórnie, pakowalnie itp Pozdrawiam ! przetwórnie od dawna już te tanie badziewie łyka chociażby proszek jajeczny INDIE...- PRAWDA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2013 już zaczyna się kontrola ale jojo przychodzi bez stępla , i mamy oferty typu ,,z drukiem lub bez druku '' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 Moje pytanie jest CO ROBI KONTROLA WETERYNARYJNA w temacie jaja z poza Unii ?????? Może koledzy podzwońmy każdy do swoich najbliższych powiatowych ,co by du...y ruszyli i sprawdzili najbliższe przetwórnie, pakowalnie itp Pozdrawiam ! Na posiedzeniu w dn. 4 grudnia 2012 r. Stały Komitet Komisji Europejskiej ds. Łańcucha Żywnościowego i Zdrowia Zwierząt zagłosował pozytywnie nad projektem rozporządzenia dotyczącego zezwolenia na import ukraińskiego drobiu i jaj do UE - podaje FAMMU/FAPA.Negocjacje w tej sprawie rozpoczęły się już w 2008 r., a unijne inspekcje ukraińskich zakładów drobiarskich były Przeprowadzane od 2009 r. Po zakończeniu procedur formalnych dopuszczających do eksportu, pierwsze dostawy drobiu i proszku jajecznego z Ukrainy do UE powinny rozpocząć się w kwietniu 2013 r.- i ot mamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Marca 2013 ceny w gore buuuuuhahahbuuuuhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Marca 2013 już zaczyna się kontrola ale jojo przychodzi bez stępla , i mamy oferty typu ,,z drukiem lub bez druku '' Kolego przecież ty masz detal i sam rozwozisz swoja produkcje wiec co cie obchodzi hurt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 Zamówiłem pisklaki, idę na maxa 400cm na kurę jak kiedyś, 2 TIRY ulepszacza gleb zamówione....- a co mi tam, im wolno to i mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Marca 2013 A cena jaja w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 teraz to juz dla nas lepej zeby jebla, nawet do 10gr L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2013 Dziś też musiałem opuścić ale 3 cukiernie moje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 - dziś też jednej hienie puszkę do ogona przyczepiłem za to że wchodzi nie na swój teren ps.co on węch stracił czy co, patrzcie jak mu kasa zapachniała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Marca 2013 teraz to juz dla nas lepej zeby jebla, nawet do 10gr L Dla nas też lepiej wiec wszyscy są zadowoleni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 4 Marca 2013 wiadomo że najlepiej zarabia się na obniżkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 - jak dobrze że człowiek od tych paparazzi jest nie uzależniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 4 Marca 2013 albo na dooołach, jak kto woli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 kto jest w dołku to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2013 Panowie to po ile teraz na sklepy i cukiernie, pytam aby nie zaniżać cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 moja propozycja.... XL - 0,33 / 0,36 L - 0,25 / 0,27 M - 0,20 / 0,22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 4 Marca 2013 - jak dobrze że człowiek od tych paparazzi jest nie uzależniony nie mądrzyj się tylko do książki, nieuzależniony piszemy razem głupku bez szkoły.ps. ty nie jesteś w dołku tylko w czarnej dup... z edukacją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 posłuchaj małolacie ..... ...dosypujesz mi ciągle soli do potrawy, ze to ty ciągle szukasz dziury w całym, jak nie w treści "do której trudno sie przyczepić", to do literówek, bo upierdliwym być trzeba za wszelka cenę ...przyczynę zawsze sie znajdzie, czyż nie?, a wystarczy milczeć samemu i nie prowokować dyskusji, ale ty raczej takiej wstrzemięźliwości nie wytrzymasz długo .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2013 tylko debil na ten post by odpisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach