Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 po co drogo płacić 0,14 czy 0,16 jak można mieć za 0,12 taki sam towar....................czesc No to biedronko pijemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 po co drogo płacić 0,14 czy 0,16 jak można mieć za 0,12 taki sam towar....................czesc No to biedronko pijemy ? - z okazji urodzin Ani- Ani moich, Ani twoich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Marca 2013 pijemy ale w święta teraz 3 dni pokuta i ścisły postczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 pijemy ale w święta teraz 3 dni pokuta i ścisły postczesc pamiętaj, o poświęceniu swoich czarnobylsko - ukraińskich metali ciężkich (jajeczek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Marca 2013 święconka to nie żarty więc nie żartujczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 28 Marca 2013 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125www.abdrob.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 28 Marca 2013 sprzedam odpady jaj z terenu MADE IN UKRAINE CZARNOBYL w ilości ... TIR (900sk) jaja są wysoko radioaktywne i toksyczne cena tych niespodzianek ....- hurt XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr przetwórstwo 7 - 8 zł uwaga, jaja są z domieszką metali ciężkich POzdrówiam !!!!Uczepiłeś się baranie tego Czarnobyla jak by Ukraina się miała tylko na nim kończyć. Napisz chłopie coś sensownego bo zaczynam myśleć , że twój poziom to poziom branży.Żadnych konkretów tylko jakiś tępy bełkot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 Uwaga na jaja z Ukrainy z domieszką metali ciężkich !!!!Made in Czarnobyl ...- jaja są wysoko radioaktywne i toksyczne Kupuj Nasze PL są powody do dumy! 85% Polaków stara się wybierać polskie produkty! Razem realnie wpływamy na kondycję naszej gospodarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 aljoz !!!! CMOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 Czy wiecie że nie ma na świecie cenniejszego i bardziej wartościowego produktu spożywczego jak polskie jajko, które dostarcza organizmowi wszystkie witaminy (oprócz C) i składników mineralnych w odpowiednich proporcjach, nie podnosi poziomu cholesterolu we krwi ? ps.Wniosek......spożywajmy najlepiej nasze najzdrowsze polskie jaja !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 29 Marca 2013 Czy wiecie że nie ma na świecie cenniejszego i bardziej wartościowego produktu spożywczego jak polskie jajko, które dostarcza organizmowi wszystkie witaminy (oprócz C) i składników mineralnych w odpowiednich proporcjach, nie podnosi poziomu cholesterolu we krwi ? ps.Wniosek......spożywajmy najlepiej nasze najzdrowsze polskie jaja !!! Teraz Jajczarku o wiele lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 29 Marca 2013 Jaj jeść jaja to tylko UKRAIŃSKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVEcesar 0 Napisano 29 Marca 2013 Z tym jajem z ukrainy to jest tak,jak chciałem kupić tirka i pojechałem na bronisze i zobaczyłem pierwszą lepszą paletę na samochodzie to zwątpiłem.Nawet gdybym to kupił po 16groszy a była to L i zawiózłbym do klienta to nie miałbym po co wracać.Towar przetrzymany na samochodzie z pierwszą oznaką plechy po wyjęciu pierwszych 6skrzynek.Poza tym uwalony od ptaszyńca i po rozbiciu jaja duuuży pęcherz powietrza.Podziękowałem serdecznie życząc Wesołych Świąt .To nie jest towar do handlu tylko do doła. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 Z tym jajem z ukrainy to jest tak,jak chciałem kupić tirka i pojechałem na bronisze i zobaczyłem pierwszą lepszą paletę na samochodzie to zwątpiłem.Nawet gdybym to kupił po 16groszy a była to L i zawiózłbym do klienta to nie miałbym po co wracać.Towar przetrzymany na samochodzie z pierwszą oznaką plechy po wyjęciu pierwszych 6skrzynek.Poza tym uwalony od ptaszyńca i po rozbiciu jaja duuuży pęcherz powietrza.Podziękowałem serdecznie życząc Wesołych Świąt .To nie jest towar do handlu tylko do doła. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 Jak jeść omlety to tylko UKRAIŃSKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 29 Marca 2013 a moi odbiorcy są zadowoleni nie jak z jaj z Bieżunia i Żurominapozdrawiam i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄTczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 29 Marca 2013 Braki na magazynie braki...... co tu dużo gadać , nie dajmy się dołować CENKI W GÓRĘ PO ŚWIĘTACH !!! SMACZNEGO JAJKA )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 29 Marca 2013 WitamDużo wytrwałości oraz zadowolenia z Naszej wspólnej branży życzę wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 a moi odbiorcy są zadowoleni z jaj z Bieżunia i Żurominapozdrawiam i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄTczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 29 Marca 2013 Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą. Baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali. Ksiądz za stołem już się buja Wesołego Alleluja! życzy Omlecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turchese 0 Napisano 29 Marca 2013 Wszystkim producentom życzę Wesołych Świąt P.S. moje magazyny również puste, przynajmniej do jutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turchese 0 Napisano 29 Marca 2013 I znów napisałam do ministerstwa, czekam na odpowiedź. Tym razem również nie byłam zbyt miła w moich rozważaniach. Śmiać mi się chce, ktoś musiał wziąć nieźle w łapę w związku z tymi jajcami. Już nawet w PANORAMIE mówili o jajkach z Ukrainy A nasze ministerstwo nie widzi problemu, bo przecież takich jajek nie ma na rynku... ogólnie chyba wszyscy hodowcy mają zwidy i jakieś złe informacje... hehe - cyrk i nic więcej. Jestem zdeterminowana i tak tego nie zostawię. W razie czego będę próbować w mediach - oni ostatnio lubią takie tematy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach