jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Marca 2014 Co ta mączka potrafi zdziałać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Marca 2014 Obniżyć koszt paszy o następne 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Marca 2014 Jajczarek, parę postów niżej pisałeś, że jedna tona paszy wychodzi Ci 980 zł. Ja płacę w tej chwili 990 zł/t. To jest raptem 10zł. różnicy !A ile kosztuje postawienie własnej mieszalni z silosami na zboże ? Liczysz to jako koszt czy przyjąłeś, że spadło Ci to z nieba ? Żeby robić paszę trzeba mieć na to nie złą kasę, jeśli nie będziesz robić paszy, nigdy nie dojdziesz do dużej kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Marca 2014 Ciekawe jakie ceny jaj przyniesie nam przyszły tydzień, czy to stop z podwyżkami czy nadal cena będzie rosła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Marca 2014 Zbliża mi się odchów i myślę o nim z przerażeniem. Jeśli cena nie podskoczy to trzeba będzie brać kolejny kredyt. Żebyś robił sobie pasze, pod warunkiem dodrą, dobrze zbilansowaną to byś nie musiał brać kolejnego kredytu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Marca 2014 Dajcie spokój już z tą paszą , lepiej podnośmy ceny WSZYSCY !!! , bo po 0,26 M-ke idzie sprzedać i to NETTO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcoo 0 Napisano 1 Marca 2014 lepiej podnośmy ceny WSZYSCY !!! , bo po 0,26 M-ke idzie sprzedać i to NETTO !A i m-ke po 0,23 idzie kupić bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XS 0 Napisano 2 Marca 2014 Idioci ci co za taką cene sprzedają i sami sie pogrążają w długach i to oni pierwsi wylecą z rynku , oby to jak najszybciej nastało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 0 Napisano 2 Marca 2014 Kupię jajka od Messy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Marca 2014 Panowie od jutra w kalkulatory wstukiwać 2gr więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 2 Marca 2014 Jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2014 To ile trzeba wystukać za dany sort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 2 Marca 2014 Witam mam 40 tyś Messy,floyd jakie jajko Cie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 3 Marca 2014 Sprzedam 14 palet emki waga 60-62 gramy cena 0.25gr 791050111 Kujawsko pomorskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 3 Marca 2014 Cena za M w tym tygodniu bez problemu na Wlkp. To 0,25 netto , a za L-0,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2014 Panowie od jutra w kalkulatory wstukiwać 2gr więcej Potwierdzam!!! - moja dostawa ; L 27/28grM 24/26gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 3 Marca 2014 Potwierdzam IIa 0,24Ib 0,25-0,26Ia 0,27-0,28 Mazowieckiepzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 3 Marca 2014 Stały odbiorca co uczciwie płacił latem teraz kupi bez problemu u swojego :L -0,26M- 0,23 Pozostali 0,01- 0,02gr. więcej czyli i tak lepiej na tym wychodzą ,a podobno stała współpraca popłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Marca 2014 Wszyscy jesteście teraz stali , lub nawiążecie stałą współprace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Marca 2014 Panowie co wy na to? połknie Rosja Ukrainę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Marca 2014 Panowie co wy na to ? połknie hodowca handlarza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XS 0 Napisano 3 Marca 2014 Najlepiej zeby polknela razem z naszymi rządem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcoo 0 Napisano 3 Marca 2014 Panowie co wy na to ? połknie hodowca handlarza ?O jakich hodowcach Ty mówisz ? Może o tych ofermach co nie potrafią sprzedać sami jajka ...bo nie wiem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Marca 2014 dokładnie. nie takie mocarstwa milczą , a tych wszędzie pełno i jak zwykle ich wydymają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 3 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=F1kJ5hNNmOg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach