koron30 0 Napisano 23 Lipca 2007 Żywiec!! no i Tatra!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grażyna1597156736 0 Napisano 1 Sierpnia 2007 Jako lokalny patriota Perła (Mocna także). Chętnie piję Tyskie a ulubione to Dębowe Mocne 8) Paniom polecam Gingersa - moim znajomym płci żeńskiej bardzo smakuje :D sam se pij gingrsa to rzygowiny a nie piwo. Ja to mam taką dewizę " Ludzie z miasta piją Piasta ludzie z wiochy piją szczochy " a tak serio piast, tyskie heineker, casbery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 1 Sierpnia 2007 sam se pij gingrsa to rzygowiny a nie piwo. Se nie będę se pił bo mi nie smakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 1 Sierpnia 2007 a ja gingera to wypije bo jak mi pić sie chce a wiem ze bede musiał gdzieś jeszcze jechać to wypije dla ochłody i promili we krwi nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 2 Sierpnia 2007 a ja gingera to wypije bo jak mi pić sie chce a wiem ze bede musiał gdzieś jeszcze jechać to wypije dla ochłody i promili we krwi nie bedzie No ciekawe.Tylko sie nie ździw jak każą Ci dmuchnąć...Poczytaj etykietę to się dowiesz,że to gówno (nie lubie) ma 4,2%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 3 Sierpnia 2007 po piwie co ma dopiero powyżej 5% alkomat miwykazuje 0,2 a po gingerze do 0,15 bo mam alkomat policyjny w domu. To bardziej jest dla mnie napój niż piwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mory 1971 0 Napisano 4 Sierpnia 2007 a co powiecie o paulaner prosto ze stolicy piwa monachium?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 http://www.browar-amber.pl/ - spróbujcie znaleźć w swojej okolicy to piwo, to przestaniecie dyskutować o innych. To jest prawdziwe, naturalnie warzone piwsko, bez domieszek żadnych alkoholi czy spirytusu, bez dodatków CO2. pozdrawiam i mam nadzieję że uda Wam się kupić chociaż jedną buteleczkę "Kożlaka". Życze smacznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiezdny Tancerz 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja pijam z kolegami naszego przyjeciela Leszka czasami zaprosimy Żubra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 25 Października 2007 http://www.browar-amber.pl/ - spróbujcie znaleźć w swojej okolicy to piwo, to przestaniecie dyskutować o innych. To jest prawdziwe, naturalnie warzone piwsko, bez domieszek żadnych alkoholi czy spirytusu, bez dodatków CO2. pozdrawiam i mam nadzieję że uda Wam się kupić chociaż jedną buteleczkę "Kożlaka". Życze smacznego.wczoraj udało mi sie kupić to piwko i potwierdzam naprawdę dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gollum 0 Napisano 29 Października 2007 mam nadzieję że uda Wam się kupić chociaż jedną buteleczkę "Kożlaka". Życze smacznego.Udało mi się kupić nawet kilka. I polecam. Naprawde pyszne! Jestem w tej szczęśliwej sytuacji, że kilometr od domu ma sklep piwny.A że wolę piwa ciemne, to często tam zaglądam. Na szczęście w bliższym (800 m) Careffourze mam ciemne Wojaka. Równie dobre co inne, a tańsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUZI25 0 Napisano 16 Listopada 2007 Mi ostatnio podchodzi żubra, szczegulnie wieczorem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 16 Listopada 2007 Kasztelan "Jasne Pełne" a poza tym wszystkie inne które znamy z reklam.Made in Biedronka odpada Nie wiem czy wiecie, że co piąte piwo w Polsce produkowane jest przez browar Tyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miko45 0 Napisano 16 Listopada 2007 ja pije warke albo tyskiea moje maciorki piją kozackie(na ruje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthil007 0 Napisano 16 Listopada 2007 teraz tyskie pije w koncu poczatek weekendu... ale lechem zubrem warka zywcem tez nie pogardze dobrze zeby bylo butelkowe a nie z puszki nie za cieple nie za zimne piwo z biedronki odpada jest krytyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 17 Listopada 2007 piwo z biedronki odpadaNie jesteś prawdziwym Mocarzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthil007 0 Napisano 17 Listopada 2007 piwo z biedronki odpadaNie jesteś prawdziwym Mocarzem jezeli to jest kryterium to nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gollum 0 Napisano 17 Listopada 2007 Nie wiem czy wiecie, że co piąte piwo w Polsce produkowane jest przez browar Tyski.A prawie cała reszta przez bodaj dwa koncerny. Cała ta trójka to masówka, niegosdna nazwy piwa. Istnieje nawet podejrzenie, że to co wciskają (słowo zostało usunięte)m dzięki reklamie jako piwo, w ogóle piwem nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 17 Listopada 2007 sthil007 a piłeś w ogóle Mocarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthil007 0 Napisano 18 Listopada 2007 nie pilem ale te "mocne" piwa mi nie wchodza maja taki slodkawy posmak a w piwie lubie goryczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 18 Listopada 2007 Mam obok siebie lokalny browar Strzelec,ale jeszcze go nie spróbowałem Ale ponoć b.dobry może lepszy od "masówek" hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 18 Listopada 2007 Zawsze sentymentalnie kupuję sobie piwo PERŁA, wracam myślami do swojej młodości, bo to pierwsze piwo, które spróbowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mory 1971 0 Napisano 18 Listopada 2007 .http://www.browar-amber.pl/ - spróbujcie znaleźć w swojej okolicy to piwo, to przestaniecie dyskutować o innych. To jest prawdziwe, naturalnie warzone piwsko, bez domieszek żadnych alkoholi czy spirytusu, bez dodatków CO2. pozdrawiam i mam nadzieję że uda Wam się kupić chociaż jedną buteleczkę "Kożlaka". Życze smacznego. nie wiem nie pilem jeszce,ale jesli bedzie okazja sprobuje jednak co do piwa warzonego w niemczech mam swoje wlasne zdanie mam na mysli markowe piwa spelniajace < reinheits gebot>[nakaz czystosci] a nie tanie siuski po 5euro skrzynka .nie wiem dlaczego ale nawet po dlugiej wieczornej degustacji poranny kociokwik jest znacznie mniejszy niz po polskich gatunkach a uwierzcie mi mialem sposobnosc testowac wiele roznych gatunkow tego zlocistego napoju nie tylko od znanych producentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kombajnistka 0 Napisano 9 Grudnia 2007 Harnaś i Warka Strąg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelek32 0 Napisano 6 Stycznia 2008 moje ulubione piwo- żywiec. warka strong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach