Przemek21 0 Napisano 14 Lutego 2010 no to ile wyjdzie dolomit z transportem 60km za Poznań na północ np: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 14 Lutego 2010 +- 80 zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 14 Lutego 2010 no to ile wyjdzie dolomit z transportem 60km za Poznań na północ np: na a ile bys dal ?? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Lutego 2010 pisz jak człowiek albo spadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pphdowo 0 Napisano 14 Lutego 2010 no to ile wyjdzie dolomit z transportem 60km za Poznań na północ np: wszystko zależy od rodzaju wapna czy węglan z magnezem - dolomit czy węglan 50 % lub tlenkowe. Rodzaj wapna dobierać trzeba w zależnosci od pH gleby i klasy agronomicznej. Podaj konkretny powiat. biuro@dowo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 14 Lutego 2010 powiat czarnkowsko-trzcianecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pphdowo 0 Napisano 15 Lutego 2010 od 70,0 do 100,0 zl zł/t w zależnosci od rodzaju wapna. Wszystkie wapna naturalne kopaliny. www.dowo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bee 0 Napisano 18 Lutego 2010 Cukrownia Kruszwica proponuje w rozliczeniu za buraki "lubofoske pod buraki" w cenie 1100 zl tona. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 18 Lutego 2010 Cukrownia Kruszwica proponuje w rozliczeniu za buraki "lubofoske pod buraki" w cenie 1100 zl tona. Co wy na to?jeszcze rok temu bym brał po takiej cenia ale dziś jak sie przeliczy po ile jest NPK to cena nie jest rewelacyjna. wolał bym POLIFOSKA PETROPLON® NPK(MgS) 5-10-30-(3-9) z (B) 0,1 za 1 320 zł. ale ty u siebie rządzisz i ty decydujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 18 Lutego 2010 ode mnie dodam lubofoske stosowałem tonami jak była po 570zł/t troszkę dokupowałem 1t jak podrożała na 700zł a teraz nic jedynie sól pod rzepak - mi się nie opłaca tak drogo kupować nawozów poza N (u mnie pola już zasobne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 19 Lutego 2010 no a co wy na "WAP_MAG" po 350 zl za tone ? niedaleko czestochowy sprzedawaja po tyle a ludzie chwala i mowia ze to dobrze wplywa na odkwaszanie gleb ja tym handluje to gdyby ktos chetny byl to sprzedam (jak ktos wezmie wiecej niz 10 ton to cos sie urwie na cenie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 19 Lutego 2010 O niczym nie marzę,jak sprzedać plon z 1ha i kupić za to WAP-MAG w dawce na 1ha.Jeśli kosztuje u ciebie 350 zł to po zakupie tego WAP-MAGU nawet nie zostanie mi na piwo.Dlatego skryto-żerczemu WAP-MAGOWI mówimy zdecydowane- nie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 19 Lutego 2010 a kto ci kaze kupowac ja sie pytam ogolnie a nie tylko ciebie to ze ty masz 1 h pola i nie masz kasy i nie wiesz gdzie sprzedac swoj plon ( na 100% z 1 h ziemi to masz moze z 400 kg zboza ) to wez sie lepiej nie odzywaj!! nie obchodzi mnie twoje zdanie a poza tym to ja tylko zaproponowalem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 19 Lutego 2010 no a co wy na "WAP_MAG" po 350 zl za tone ? niedaleko czestochowy sprzedawaja po tyle a ludzie chwala i mowia ze to dobrze wplywa na odkwaszanie gleb ja tym handluje to gdyby ktos chetny byl to sprzedam (jak ktos wezmie wiecej niz 10 ton to cos sie urwie na cenie ) Tia, chyba ten WAP_MAG ma co najmniej 500% wapnia i ze 200% magnezu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 19 Lutego 2010 a kto ci kaze kupowac ja sie pytam ogolnie a nie tylko ciebie to ze ty masz 1 h pola i nie masz kasy i nie wiesz gdzie sprzedac swoj plon ( na 100% z 1 h ziemi to masz moze z 400 kg zboza ) to wez sie lepiej nie odzywaj!! nie obchodzi mnie twoje zdanie a poza tym to ja tylko zaproponowalem !a NAS NIE OBCHODZI twoje wapno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 20 Lutego 2010 niedaleko czestochowy sprzedawaja po tyle a ludzie chwala i mowia ze to dobrze wplywa na odkwaszanie gleba jak drenuje kieszeń wprost rewelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 20 Lutego 2010 Akwizytorom dziękujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 1 Marca 2010 Yara Mila 7-20-28 (Corn) 1462Siarczan amonu Makro b.b.-Tarnów 816Salmag b.b. 858Salmag 855Saletra amonowa z Mg 965Saletra amonowa 32% b.b. 965Saletra amonowa 32% 960Mocznik b.b. 1165Mocznik a'25kg 1165Ceny brutto z dostawą na 01 03 2010Dla zainteresowanych telefon 0608500699 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 1 Marca 2010 Saletra-900zł/tSaletrzak-820zł/tPotafoska-780zł/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Marca 2010 sól potasowa 1450zł/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmerka 0 Napisano 12 Marca 2010 Na Dolnym Śląsku saletry w mniejszych opakowaniach najtaniej znalazłam tutaj:http://azeco.pl/specials.php Brać czy znalazł ktoś taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 12 Marca 2010 Ocipiałaś!!!!! 123zł/q. Ja ci sprzedam 20% taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bluss1 0 Napisano 16 Marca 2010 witam.Panowie mam pytanie ,czy ktoś mi powie czy nawozy [saletra]w tych workach 500kg mogą stać pod chmurką?bo mają mi przywieżdż jutro pierwszy raz takie i nie wiem?są dobrze chronione od wody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Marca 2010 witam.Panowie mam pytanie ,czy ktoś mi powie czy nawozy [saletra]w tych workach 500kg mogą stać pod chmurką?bo mają mi przywieżdż jutro pierwszy raz takie i nie wiem?są dobrze chronione od wody? lepiej przykryj plandeką bo niekiedy zdażają sie uszkodzone i dostaje sie woda do wewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 16 Marca 2010 I wtedy jest kicha. Raz takie przywiózł mi gościu to na polu porażka to wysiać mimo że się nie zbryliło to nierówno leciało. Najlepiej to jeszcze połóż na paletach i prztkryj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach