ikcomas 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Admin ma to wszystko w bardzo głębokim poważaniu. Zresztą pewnie sam ma niezły ubaw Coś czuję, że Jacek zniknie z tego forum tak szybko jak się pojawił, Jajczarek obrońca czyli Jacek pewnie pozostanie, KocWaJAJA to raczej też ta sama osoba, niedługo powstanie ikcomas z kropką. Ale jaja, co to za frajda pisać samemu do siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja posiadam tylko jeden nick jak bum cyk. Wracając do cen piszę jakie dostaje w tym tyg.xxl0,32xl 0.261a 0,211b 0,192a 0,17 Pozdrawiam , wierzycie czy nie koledzy producenci ale taka jest prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 ...teraz to dałeś do pieca... myślę że mam dobry słuch ale o takich cenach nie słyszałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Aaaaa, jeszcze jajunia12 do kompletu. Ja też bym się pogubił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 ceny na ten tydzień stabilne tak jak zejście1A - 0,261B - 0,22pozdrawiam tych którzy się pogubili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja mysle ze "jajunia12" to "jajcarek" U nas ceny 1-2 gr. wiecej jak u kolegi "jest cenaniemaceny" Bez zapasow !!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Prośba do admina Z powodu pomówienia mnie przez niektórych użytkowników żę posługuję się kilkoma Nickami, oraz moje wpisy są rażąco obraźliwe i ciągłego zakłócania spokoju, to po przeanalizowaniu moich wpisów jeżeli admin uzna za słuszność tych pomówień proszę o usunięcie mnie z tego forum. - Nie mam nic na swoja obronę ( znajomi zrobili mi głupi kawał )pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Jacek 310..napisz e-maila do moderatora i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie porownuj mich wpisow z tamtymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie lapie jednego , macie Kol producenci forum na , ktorym kazdy handlarz jest banowny w jednej chwili , dlaczego z niego nie korzystacie , tam jest martwa cisza dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 jedno forum to za mało .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 3 Sierpnia 2011 Tamto forum umarło bo ,żadnemu hodowcy nie chce się już pisać pierdół - po ile on to nie sprzedaje i żeby trzymać cenę itd , itp. Masło , maślane -NUDA zniechęca! - a tu przynajmniej jest urozmaicenie i dwie strony medalu. Ludzie lubią rywalizację , a nie głaskanie się po ........ POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 ....bo to jest tak hodowcy, takich cen " 1A- 0,30-0,32 kilogram 4,5" po prostu nie było inie ma a to co tu pisaliście to czyste bajanie...Pozdrawiam....Tych wytrwalszych zapraszam na lekturę.http://www.youtube.com/watch?v=7EwODPgWKEQ&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 przeor, daj na chwile od siebie odpocząć jest pielgrzymka do Częstochowy zaproś kolegę jajunię12 i razem wspólnie na niej byście mogli się pomodlić o lepszą cenę dla nas hodowców a dla siebie w odrobię wiary w nas i w to co piszemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 ....cóż... pomodlę się za ciebie.. Została nam tylko wiara!!! Miejmy nadzieję że ci przejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 U nas:I A - 0,26 I B - 0,24Narazie nic nie zapowiada dalszej obniżki.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 A u nas musisz odjac po 3 grosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankród 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 u nas podobnie od 0.23 do 0.26 za 1azależy z którego regionu kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeoor 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 Słusznie ferma1 na razie nic nie zapowiada się na obniżki cen, cena stanęła w miejscu aczkolwiek po 15-stym możemy się spodziewać lekkiego wzrostu. Podaje średnie cenyO / 0,36zł S / 0,32zł 1A / 0,26zł 1B / 0,24zł 2A / 0,22zł pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 chyba zarostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeoor 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 chyba zarostu zarostu też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 5 Sierpnia 2011 Z roku na rok od połowy sierpnia cena jest zawsze wyższa, a od września do grudnia to bajka. Mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze super i tego życzę wszystkim producentom . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnymnemonik 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 jeszcze sie po plecach poklepcie producenci.cena bedzie super-1ZŁ!Tego wam życzymy my HANDLARZE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankród 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 jak dla mnie ni musi byś w zakupie po 1 ZŁ jak zapłacę 0.23 za 1a to producentowi powinno wystarczyć i ja mam ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 jak dla mnie ni musi byś w zakupie po 1 ZŁ jak zapłacę 0.23 za 1a to producentowi powinno wystarczyć i ja mam ładnie chyba pod deklem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach