Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2012 Dziś od rana dwa telefony za dużym jajem, cena jednemu i drugiemu nie pasuje. - hmm, łatwo przyzwyczaić się do 10gr i więcej na sztuce, czy nie tak panie i panowie pośrednicy ?- jeszcze chwila i my zaczniemy zarabiać ....Pozdrawiam i życzę wytrwałości ps.pierwszy raz ładnie ich nazwałem - co to pogoda nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 22 Maja 2012 a ja czekam na koniec zbioru bo nie mam co ładować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Maja 2012 jajczarku to ty dziś nie zarabiasz............ dziwne przy takich cenach w maju masz żle .............pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2012 jajczarku to ty dziś nie zarabiasz............ dziwne przy takich cenach w maju masz żle .............pa Nie kol, chciałbym zarabiać 10gr całym rokiem jak wy ... - już miałem na końcu języka ps.- biedroneczko, jak tam na ciebie wpływa te piękne słoneczko, zażywasz kąpieli, ma kto ci plecki nasmarować kremem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Maja 2012 ja średnio całym rokiem zarabiam ok. 2 gr. na czysto nie licząc zwyżek cenowych i też chciałbym mieć 10 gr. ale nie mam .............. niestety nie mogę opalać się na słońcu bo mam chorą skórę a bardzo bym chciał mieć opalone ciało ale niestety.........pozdrawiam cię jajczarkupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Maja 2012 ja średnio całym rokiem zarabiam ok. 2 gr. na czysto [...]Też bym tak chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Maja 2012 http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/wykryto-jaja-skazone-dioksynami,70332.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 22 Maja 2012 :oops: http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/wykryto-jaja-skazone-dioksynami,70332.html Odgrzewane kotlety - ten temat był już przerabiany jakieś 2 miesiace temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 23 Maja 2012 TE wiadomości są chyba jeszcze z okresu świątecznego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 23 Maja 2012 Naprawdę dziwna zmowa milczenia, nikt nie chce mówić o cenach albo towaru nie ma. Czyżby nagle wszystkim zabrakło jajka - nie chce mi się wierzyć Przecież po świętach było długo kiepsko więc teraz pora powyciągać z magazynów te dwumiesięczniki i starsze i wrzucić na rynek, cenka jest lepsza to i szybciej zejdzie, a nie trzymać jeszcze miesiąc licząc że cena dobije do 50gr. Panowie hodowcy opanujcie się !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Maja 2012 dobra cena i wyciągam parę set skrzynek z magazynu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 23 Maja 2012 No to robcie ta dobra cene.Na 40gr od razu w tej chwili nie ma co liczyc.Co bedzie na Euro,to sie zobaczy.Dzis 35gr to bylaby chyba super cena -Ale za swieze,nie za zbuki.A tak przy okazji:-moze ktos poda ceny z katowickiej gieldy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 23 Maja 2012 Co tu duzo gadac?-Konkurencja,obecny zbyt i pogoda nie pozwala ani nam,ani wam zbytnio poszalec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Maja 2012 Naprawdę dziwna zmowa milczenia, nikt nie chce mówić o cenach albo towaru nie ma. Czyżby nagle wszystkim zabrakło jajka - nie chce mi się wierzyć Przecież po świętach było długo kiepsko więc teraz pora powyciągać z magazynów te dwumiesięczniki i starsze i wrzucić na rynek, cenka jest lepsza to i szybciej zejdzie, a nie trzymać jeszcze miesiąc licząc że cena dobije do 50gr. Panowie hodowcy opanujcie się !!!Widać Panie koguciik, że o produkcji drobiarskiej masz nikłe pojęcie. Jak Ty to sobie niby wyobrażasz ? Że niby magazynujemy jaja, żeby ograniczyć ich ilość na rynku, a kiedy cena podskoczy to my je wtedy sprzedajemy ? Twój post zasługuje na miano postu miesiąca ! Możesz wytłumaczyć co masz na myśli przez " Panowie hodowcy opanujcie się !!! " ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 23 Maja 2012 a EUR/PLN 4,383 +0,68% a jaja :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Maja 2012 1A 27-281B 26-272A 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Maja 2012 A za euro placa 4,35 , no ale fakt magazynujcie odkladajcie a noz sie zarobiNIE SPRZEDAWAC TANIEJ JAK 35 1A BO I TAK MOZNA KUPIC A DNIA NA DZIEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Maja 2012 Z ubawem czytam to kolko wzajemnego wsparcia , kto da dzisiaj wiecej a moze pogoda , a moze kurs euro , a moze ubojnie,a moze boze cialo , a moze PODRÓBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Maja 2012 Na Wojtusia z popielnikaIskiereczka mruga,Chodź, opowiem ci bajeczkę,Bajka będzie długa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 23 Maja 2012 Hehe Przynajmniej na chwile troche przycichly oskarzenia,czyja to wina,ze cena taka,a nie inna.Wiadomo,ze kazdy ciagnie w swoja strone,ale jak sie cos nie da zrobic,to cudow nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 23 Maja 2012 -A dzis w Carefurze jaja L za 0,69gr -termin przydatnosci 25.05 Ciekawe,czy juz przebijane,czy nie Inne,pakowane po 6 szt. za 3,49 (czyli 58gr-tez L)Jeszcze jakas promocja tam byla,ale zostal tylko pusty regal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 23 Maja 2012 Te za 69gr podobno rozlewaja sie juz jak zupa na talezu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 24 Maja 2012 Jajczarek Wysłany: Sro Maj 23 10:49 GMT 2012 Temat postu:dobra cena i wyciągam parę set skrzynek z magazynu jaka jest dla Ciebie dobra cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2012 Jajczarek Wysłany: Sro Maj 23 10:49 GMT 2012 Temat postu:dobra cena i wyciągam parę set skrzynek z magazynu jaka jest dla Ciebie dobra cena? Taka cena żeby zarobić na koszty, zarobić dla siebie i jeszcze odłożyć na ciężkie czasy. Czyli dołóż do cen tego największego płatnika (Jajcarka) 12gr i można rozmawiać. Krótko mówiąc tak powinno mniej więcej wyglądać, podaje prosty wzór kl. L ...producent 40gr+pośrednik 10gr + sklepy 10gr = konsument 60gr- gra gitara ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2012 wiem że wam pasuje inny wzór. producent 20gr+pośrednik 20gr + sklepy 20gr = konsument 60gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach