Jajczarek 0 Napisano 6 Listopada 2016 Jutro jeden składzik idzie ...L 27M 24Co do innych dostaw będę dopiero ustalał.Ps.Żeby nie było .... szybko drożeje, ale szybciej stanieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 6 Listopada 2016 Jutro jeden składzik idzie ...L 27M 24Co do innych dostaw będę dopiero ustalał.Ps.Żeby nie było .... szybko drożeje, ale szybciej stanieje. Też się tego obawiam, ale za tydzień mamy połowę listopada i trzeba robić zapasy na święta.Będzie jak będzie, trzeba się cieszyć z tego co jestpzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Listopada 2016 Prawda okolice Żuromina już krzyczą 0,27 za m,a 0,32 z l Chyba ze u tych chłopaków z Jajcarowa hiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Listopada 2016 U mnie L-0,30 a M-0,25 i jaja sprzedane Ale jutro będą nowe ale kto wie w jakiej cenie .PS. KTO PĘKA NIECH SPRZEDAJE PO 0,25 I LICZY ŻE KTOŚ JAK SPADNIE TO SIE ZLITUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 6 Listopada 2016 Cena dla swojego to max :L-0,28M-0,24 A od skoczków to zdzierać ile się da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 6 Listopada 2016 CENY NA PONIEDZIAŁEK JUŻ USTALONE !!! L-35 GR M-29 GR Nie oddawać taniej i tak zapłacą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Cena dla swojego MAX ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2016 M 0.25-0.27L 0.29/0.30 Netto. Podnosić ceny w detalu, bo zaraz będzie płacz, że sklepach taniej niż na fermach ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Listopada 2016 M 0.25-0.27L 0.29/0.30 Netto. Podnosić ceny w detalu, bo zaraz będzie płacz, że sklepach taniej niż na fermach ! W detalu nie podnoszą bo się konkurencji boją M 0,24-0,26 L 0,30 skoczków nie obsługuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2016 M 0.25-0.27L 0.29/0.30 Netto. Podnosić ceny w detalu, bo zaraz będzie płacz, że sklepach taniej niż na fermach ! każdy wie jak handlować,.- pierwszy podniesiesz i pierwszy opuścisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Ceny na Katowicach L-0,30-32 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Ceny w Polsce L-35 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 7 Listopada 2016 Dubel znowu zawyżasz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Mam dobry towar to tyle płacą. Poprawisz jakosć, a też tyle dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Listopada 2016 Mam dobry towar to tyle płacą. Poprawisz jakosć, a też tyle dostaniesz To pewnie masz jaja pokryte 34 karatowym złotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Wystarczy trzymać wysokie standardy, nie musza być ze złota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2016 Mam dobry towar to tyle płacą. Poprawisz jakosć, a też tyle dostaniesz To pewnie masz jaja pokryte 34 karatowym złotem A ty po ile teraz sprzedajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Listopada 2016 Mam dobry towar to tyle płacą. Poprawisz jakosć, a też tyle dostaniesz To pewnie masz jaja pokryte 34 karatowym złotem A ty po ile teraz sprzedajesz Pisałem niżej 0,25 M i 0,30 L okopali się... i trwają twardo na bastionie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 8 Listopada 2016 Ceny w Polsce L-35 gr Już Ci mówiłem, nie kracz .... bo jeszcze wykraczesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Listopada 2016 Ceny w Polsce L-35 gr Już Ci mówiłem, nie kracz .... bo jeszcze wykraczesz ! CO WYKRACZESZ , DAJ TROCHĘ ODROBIĆ STRATY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 8 Listopada 2016 Mam dobry towar to tyle płacą. Poprawisz jakosć, a też tyle dostaniesz Masz dobry towar, chyba jak kupisz. Nicku nie umiesz wymyslic bo podszywasz się pod kogos szujo, a co dopiero mowic o produkcji.Ib 0.26Ia 0.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Listopada 2016 A ty dlaczego jesteś przez dwa f ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 8 Listopada 2016 A wypowiada tu się ktoś z jednym f ? Nie udawaj blondynki ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecenas1 0 Napisano 8 Listopada 2016 Witam, a o ptasiej grypie cos wiadomo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 8 Listopada 2016 Ja pierwsze słysze, ajest coś na rzeczy ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach