Jajczarek 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Najważniejsze to jednak nie pieniądze, a lekcja: fermiarz to dostawca, a nie kolega. Przez lata się szanowaliśmy, ale ostatnie parę miesięcy nauczyło mnie, że pomimo kilkunastu lat handlu z niektórymi litości nie będzie. Myśleliście, że cena się utrzyma do końca świata i Europa, a nawet świat będzie się bić o wasze jajka. Niebawem jak będziecie dzwonił, żebym pomógł co opchnąć, bo i zdarzało się, że z pół grosza, ze złotówki na skrzynce to odmówię. Wtedy łopata w dłoń i będziecie zakopywać. weź się w garść, chłopaki nie płaczą. ps.- szerokim łukiem omijam pośrednika, w czym on jest lepszy ode mnie Na dzień dzisiejszy jestem wysprzedany do zera, hm.. nawet mi zabrakło, gdzie musiałem jeszcze trochę do kupić. W środę i czwartek normalna dostawa (3tiry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 22 Grudnia 2017 U mnie busy wyjechały sprzątanie dziś w planie i zbiór . Ja już po robocie jestem trzeba żonie coś pomóc w świątecznych przygotowaniach . Zdrowych i spokojnych świąt życzę wszystkim . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HandlarzOd87 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Co to się dzieje Panowie... dzwonicie i proponujecie L34, M30 netto. Dziękuje, poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 ... sami potrafimy sprzedać swój towar a wy bez nas tylko zęby w beton .Ps. od rana ogień busy poszły wczoraj prowadziłem rozmowy z salonem na zakup kolejnych .Nie chwal się tymi swoimi busami, bo inni czytając mają ubaw. Te busy to jedną dziurka od nosa wciągają więc staraj się więcej czytać a nie wypowiadać bo tylko mieszasz. Widzę właśnie jak walisz zębami w beton jakbyś musiał 3 tiry puścić. Przenieś się proszę na forum bazarkowiczów lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 22 Grudnia 2017 ... sami potrafimy sprzedać swój towar a wy bez nas tylko zęby w beton .Ps. od rana ogień busy poszły wczoraj prowadziłem rozmowy z salonem na zakup kolejnych .Nie chwal się tymi swoimi busami, bo inni czytając mają ubaw. Te busy to jedną dziurka od nosa wciągają więc staraj się więcej czytać a nie wypowiadać bo tylko mieszasz. Widzę właśnie jak walisz zębami w beton jakbyś musiał 3 tiry puścić. Przenieś się proszę na forum bazarkowiczów lepiej. czasem z takiego busa można mieć wiëcej dochodu niż z takiego tira 😀 Radosnych i zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia hodowcom i odbiorcom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 ... sami potrafimy sprzedać swój towar a wy bez nas tylko zęby w beton .Ps. od rana ogień busy poszły wczoraj prowadziłem rozmowy z salonem na zakup kolejnych .Nie chwal się tymi swoimi busami, bo inni czytając mają ubaw. Te busy to jedną dziurka od nosa wciągają więc staraj się więcej czytać a nie wypowiadać bo tylko mieszasz. Widzę właśnie jak walisz zębami w beton jakbyś musiał 3 tiry puścić. Przenieś się proszę na forum bazarkowiczów lepiej. czasem z takiego busa można mieć wiëcej dochodu niż z takiego tira 😀 ... Nie czasem tylko przeważnie!!! Natomiast rynkiem rządzą ilości, a nie kto ile z tego ma. Natomiast okazuje się, że najwięcej hałasu robią ci co najmniej się liczą. Dziwi się potem, że jest taka rozbieżność cenowa i zarzuca komuś spekulację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Radosnych i wesołych Swiat Bożego Narodzenia życzy kurczak21 wszystkim producentom i handlowcom ,do zobaczenia na pulkach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
królkur 0 Napisano 22 Grudnia 2017 no i stało się mamy dwójeczkę z przodu 0,2? 1a 0,291b 0,262a 0,242b 0,22 Wesołych Świąt dla wszystkich handlarzySpokojnych dla producętów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 22 Grudnia 2017 no i stało się mamy dwójeczkę z przodu 0,2? 1a 0,291b 0,262a 0,242b 0,22 Wesołych Świąt dla wszystkich handlarzySpokojnych dla producętów Powiedz proszę u kogo, chętnie kupię jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 jajeczny dziś busy rozwiozły 16 palet jaj , średnia cena 0,50-58 za L a ty ile mi zapłacisz ?Wesołych świąt . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Niestety to co pisze cyna to prawda coraz więcej kurników wozi te jaja , ale co będzie czas pokaże może przy obecnych cenach odpuszczą .Wesolych Swiąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 22 Grudnia 2017 jajeczny dziś busy rozwiozły 16 palet jaj , średnia cena 0,50-58 za L a ty ile mi zapłacisz ?Wesołych świąt . a u mnie od 20 lat srednia cena 20- 70gr i co ty na to ? wiesz co to średnia ? ja nie wiem jak ty te swoje busy wysylasz, ale cienko to widzu do REPO: tato dal mi laptopa, a tobie widly- taka drobna roznica, co do tego, kto ma jakie informacje poczytaj sobie wczesniejsze wpisy i zamilcz moze.ja przynajmniej pisze co jest i co bedzie, a wrecz mamy tego potwierdzenie.ty nie piszesz nic tylko zywisz sie tym co napisza inni. swoje zdanie masz takie jak zaprezentowales- congratulations pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Demi- trzymam kciuki Również do jutra zejdę ze stanów i w końcu będę mógł ogarnąć całą halę, bo przez te wszyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 22 Grudnia 2017 wszystkie zawirowania w ostatnich miesiącach, cały czas załadowany po dach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 22 Grudnia 2017 jajeczny dziś busy rozwiozły 16 palet jaj , średnia cena 0,50-58 za L a ty ile mi zapłacisz ?Wesołych świąt . jak jesteś kozak to pogadamy za 3msce jaka ta twoja srednia i czy juz widelki ci sie calkiem rozjechaly, bo dzisiaj ja pośrednik wysadzę ciebie srednia L 0,38-0,45 i 20 lat wspolpracy nic nie pomoze- sprzedadza cie tak tanio jak pozniej mi oddasz towar. buźka marzenia mozna miec, ja ci tez nie wrog i zycze jak najlepiej lecz spadnij na ziemie chyba ze jestes nastepny koszykarz i te twoje 16 palet to skrzynka i 4 wytłaczanki, a sprzedaz na klatce schodowej w bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Niestety to co pisze cyna to prawda coraz więcej kurników wozi te jaja , ale co będzie czas pokaże może przy obecnych cenach odpuszczą .Wesolych Swiąt A po mojemu Jajczorek = jest cenaniemaceny Wesołych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 Ty DUBEL do swojej paczki mnie nie wciągaj .Ps. lecę się dopakować jutro 8 godzin lotu i święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Grudnia 2017 hahaha trafiony zatopiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 22 Grudnia 2017 Ktoś wie o jakie fermy chodzi? https://www.mojanorwegia.pl/aktualnosci/norwegowie-alarmuja-salmonella-w-jajkach-z-polski-13851.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Grudnia 2017 no i stało się mamy dwójeczkę z przodu 0,2? 1a 0,291b 0,262a 0,242b 0,22 Już Cię prosiłem, przestań nadużywać denaturat, masz skażone resztki mózgu. Czy sądzisz że w twoje bezczelne kłamstwa ktokolwiek normalny uwierzy? Chłopie piosenka oby było tak jak było to już klasyczne retro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 23 Grudnia 2017 To nie retro to fakt ta cena za 1 kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Grudnia 2017 Życzę Wam zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbuczek 0 Napisano 23 Grudnia 2017 Zdrowych wesołych świąt dla wszystkich i żeby jajczorek w końcu spłacił kredyty i nie spinał się że cena spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 27 Grudnia 2017 Święta, Święta i po świętach... Nasz forumowy targ można uznać za ponownie otwarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Grudnia 2017 koniec żarcia, koniec picia, dzisiaj bierzem się do zycia ps.cena bez zmian, 56 palet odjechało, zero zapasów.- zaczyna brakować L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach