kurczak21 0 Napisano 8 Lutego 2013 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lutego 2013 ....za prosty na złoto!!! Myślę że to "TOMBAKOWY KOGUT" Trzeba być dobrym aktorem umieć dobrze grać kol. A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 8 Lutego 2013 on wszystko ma badziewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lutego 2013 Witam Ja to uważam że Pan Jajczarek to jest właśnie M.P. Złota KurkaTylko po co się tak obrażać hehhehehehe zimno zimno - mróz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Lutego 2013 Wywóz osobisty: 1A 35-55 gr 1B 34-53 gr 2A 31-51 gr 2B 30-45 gr ps: prezesi zaczynają dzwonić za jajem ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 8 Lutego 2013 hehehehheale kiedyś będzie gorąco trzymajcie się cieplutko czas weekend zacząć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lutego 2013 L- 0,28 M- 0,22S- 0,18- dół Ps.Komu teraz popasowalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lutego 2013 Sprawa jest nastepująca, jeśli nie ruszy na dobre exsport będziemy się dusić z jajem i dusiść, co wykożytują to handlarze trzepiąc kieszeń hodowcy który nie ma własnego rynku. Na razie jest kiepsko i nic się nie zapowiada na poprawę sytuacji. Kazdy liczy na swięta na lepsze zejśćie i lepsze ceny .... - nici panowie, po świętach dopiero nam moze doje.bać jak się nic nie zmieni Ps.Bądźmy dobrej myśli.....PRAWDA przeor, pełna zgoda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Lutego 2013 ????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lutego 2013 ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 8 Lutego 2013 Sprawa jest nastepująca, jeśli nie ruszy na dobre exsport będziemy się dusić z jajem i dusiść, co wykożytują to handlarze trzepiąc kieszeń hodowcy który nie ma własnego rynku. Na razie jest kiepsko i nic się nie zapowiada na poprawę sytuacji. Kazdy liczy na swięta na lepsze zejśćie i lepsze ceny .... - nici panowie, po świętach dopiero nam moze doje.bać jak się nic nie zmieni Ps.Bądźmy dobrej myśli.....PRAWDA przeor, pełna zgoda? ...................jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMU 0 Napisano 8 Lutego 2013 Jajczarek przemówił ludzkim głosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Lutego 2013 Jajczarek przemówił ludzkim głosem Byłem u spowiedzi, to przeor mnie nawrocił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Lutego 2013 żeby nie własna pasza i wywoz jaj nie byłoby co liczyć - dokladka dokładka i jeszcze raz dokładka....- oj zapomniałem o oborniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Lutego 2013 Po za tematem...- czy ktoś się wybiera na białe szaleństwo lub już jest czy był ( decha narty ), gdzie mogą być teraz dobre warunki , może być Polska i zagranica , czy ktoś może udzielić mi takiej informacji żeby nie lecieć w ciemno ?- z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 9 Lutego 2013 Więcej kurników, więcej klatek i więcej kur w klatkach ! Wtedy jaja na pewno będą droższe ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Lutego 2013 Mniej pośredników ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal 0 Napisano 9 Lutego 2013 Po za tematem...- czy ktoś się wybiera na białe szaleństwo lub już jest czy był ( decha narty ), gdzie mogą być teraz dobre warunki , może być Polska i zagranica , czy ktoś może udzielić mi takiej informacji żeby nie lecieć w ciemno ?- z góry dziękuje i pozdrawiam Ja byłem w Polsce, możesz jechac na Czarną Górę koło Kłodzka, lub Białka, ale tam tłumy. Polecam ok. 7 km od Białki Jurgów, mało ludzi, fajne, równe trasy. Zagranica - Austria, Włochy gdziekolwiek pojedziesz nie pożałujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Lutego 2013 Tez tak uważam, wiecej pakowalni wybijalni w tedy na pewno jajo będzie droższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Lutego 2013 Po za tematem...- czy ktoś się wybiera na białe szaleństwo lub już jest czy był ( decha narty ), gdzie mogą być teraz dobre warunki , może być Polska i zagranica , czy ktoś może udzielić mi takiej informacji żeby nie lecieć w ciemno ?- z góry dziękuje i pozdrawiam Ja byłem w Polsce, możesz jechac na Czarną Górę koło Kłodzka, lub Białka, ale tam tłumy. Polecam ok. 7 km od Białki Jurgów, mało ludzi, fajne, równe trasy. Zagranica - Austria, Włochy gdziekolwiek pojedziesz nie pożałujesz Dzięki, popatrzeę w necie i coś wybiorą - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Lutego 2013 na terenie Żuromina i Bieżunia w tym roku ma powstać 30 nowych pakowni jaj i dalej kolejne mury kurników rosną bądz ruszają na wiosnę podobno u największego w tym regionie na 700 000 szt. .....................powodzenia z ceną w tym i następnych latach.....na dziś tendencja spadkowa jaja za zachodnią granicą 0,22 -m i wybijalnie przestają tłuc bo nie ma co robić z masą i proszkiem...... nieciekawie...a tu kolejne kurniki wchodzą i za moment będą wchodzić z małym jajem....cześc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 9 Lutego 2013 Lodowiec Stubai. Top Tirrol. Start z 3300 n.p.m. 150 kilometrów tras. Zero kolejek do wyciągów. 150-200 km za Monachium. 10-12 godzin i jest się na miejscu... Polecam. Miodzio....A jak dalej to Włochy. Marmolada i Sela Ronda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rapid 0 Napisano 9 Lutego 2013 Kupię 2A - 1B - 1A ilości paletowe .. płatne gotówką 695-423-229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 9 Lutego 2013 Witam wszystkich, Po co te plotki - ciężko zrozumieć.Owszem powstają nowe pakowalnie jaj ale nie 30 tylko 3 na terenie powiatu żuromińskiego.Druga sprawa to cena na wybijalniach powiedzmy w Niemczech.Wczoraj płacili 90euro/cent za kilogram netto a tydzień temu 85euro/centwiec jednak nie wielki ale wzrost a to wszystko dlatego,że z Hiszpanii już się kończy tanie jajko.Na chwilę obecną poszukiwana mała S Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 9 Lutego 2013 Kupię jaja w klasach:M-zapłacę 20 grS-po 16 grplatność gotówką przy odbiorze towarukontakt 533-562-646 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach