biedronka 0 Napisano 9 Marca 2013 jajo spadnie do 10 gr. i nie będzie na to wpływu............czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Brak czasu,wszystkie busy w obiazdówce ...ps. z tym jajcarkiem to prawda ? Tak!!!! zakompleksiony z braku jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 takiego jak on, należy złapać w siatkę z zaprowadzić do psychiatry siłą.sam nie pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 jajo spadnie do 10 gr. i nie będzie na to wpływu............czesc może mniejsze < 2a, ale duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 każdy czeka na jeszcze tańsze jaja bo w tej chwili są dla nich za drogie, tydzień dwa przed świętami zacznie sie prawdziwy ruch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 9 Marca 2013 Panowie jak to jest jest jajczarek (pajac) ciągle pisze ze sam wszystko sprzedaje\ 1.) Wiec nie dokłada a ciągle płacze2.) I omija pośrednika ma pretensje do handlarzy 3.) Nie sprzedaje w hurcie a najlepiej zna ceny 4.) Raz jest pracownikiem raz synem a raz bogiem drobiarstwa5.) Promuje debili i (słowo zostało usunięte)w, których nie przytoczę6.) Naj bardziej obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj, bo gdyby je miał to nie był by marnym klonem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Panowie jak to jest Jajcarek (czopek-gej) pisze ze ma dosyć już Bolca i jego jaj 1.) narzeka ciągle ze tył go boli2.) omija nas ma pretensje do normalnych ludzi ze jest zboczencem 3.) sprzedaje się najczęściej w hurcie ( grupowe spotkania)4.) ma zaburzenia na tle seksualnym uważa się za boga w swoim gejowskim kręgu 5.) Proponuje tylko zboczonym debilom i (słowo zostało usunięte)m, a pózniej płacze 6.) obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj bo gdyby je miał to nie był by szkaradnym gejem tylko normalnym człowiekiem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Czy ujawniana PRAWDY jest jadem nienawiści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Miłość przeora - kochaj bliźniego swego, aż ostatnia koszula spadnie z niego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 spadam na rampę trza zobaczyć czy ładnie jest odśnieżona ?- zaraz wracam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca broilerow 0 Napisano 9 Marca 2013 masakra...otwieram forum cena broilera..jajczarek otwieram cena jaj spozywczych...jajczarek otwieram lodowke a tu patrze...jajczarek otwieram zamrazarke pralke i nie wiem co jeszcze a tam wszedzie jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek...i jeszcze szczekasz na wszystkich jak pies ogrodnika i mnie sie tez pewnie dostanie...juz sie boje..a moze ty jestes przykuty do wozka inwalidzkiego i do kompa jednoczesnie..jesli tak to sorry i wycofuje to co napisalem powyzej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Marca 2013 jajczarku czy biedronki też chodzą do księdza.........? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 masakra...otwieram forum cena broilera..jajcarek otwieram cena jaj spozywczych...jajcarek otwieram żony sypialnie a tu Jajczarek ....- a moze ty jestes przykuty do wozka inwalidzkiego i do kompa jednoczesnie..jesli tak to sorry i wycofuje to co napisalem powyzej.... módl się by cie ten wózek nie spotkał ps. jak chcesz wiedzieć mam w planach mieć wszystkie działy produkcji drobiarskiej;brojlery, kury jaja wylęgowe, kury jaja konsumpcja, indyki gęsi kaczki i przepiórki..... widzisz wszędzie mnie pełno.... pozdrawiam cię hodowco broilerowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 jajcarek przybiega do mamy z płaczem: -A tata mnie pobił 2 razy - kiedy? -1 kiedy pokazałem mu świadectwo - A 2 - Kiedy zorientował się, że to jego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 hasło na poniedziałek cena ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 9 Marca 2013 masakra...otwieram forum cena broilera..jajczarek otwieram cena jaj spozywczych...jajczarek otwieram lodowke a tu patrze...jajczarek otwieram zamrazarke pralke i nie wiem co jeszcze a tam wszedzie jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek...i jeszcze szczekasz na wszystkich jak pies ogrodnika i mnie sie tez pewnie dostanie...juz sie boje..a moze ty jestes przykuty do wozka inwalidzkiego i do kompa jednoczesnie..jesli tak to sorry i wycofuje to co napisalem powyzej.... jajczarek za młodu poznał "zły dotyk" ojca i stąd ten zryty łeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 9 Marca 2013 sprzedam jaja O - 77g >S - 72g / 76gM 20,7 / 21,2 kg netto tel 509 878 630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 9 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 9 Marca 2013 masakra...otwieram forum cena broilera..jajczarek otwieram cena jaj spozywczych...jajczarek otwieram lodowke a tu patrze...jajczarek otwieram zamrazarke pralke i nie wiem co jeszcze a tam wszedzie jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek...i jeszcze szczekasz na wszystkich jak pies ogrodnika i mnie sie tez pewnie dostanie...juz sie boje..a moze ty jestes przykuty do wozka inwalidzkiego i do kompa jednoczesnie..jesli tak to sorry i wycofuje to co napisalem powyzej.... jajczarek za młodu poznał "zły dotyk" ojca i stąd ten zryty łeb Panowie w imieniu swoim i innych z takimi tekstami prosze przejsc na swoja strne - konkrety nas interesuja (ceny sytuacja) a nie głupoty, badzcie powazni prosze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 9 Marca 2013 Panowie jak to jest jest jajczarek (pajac) ciągle pisze ze sam wszystko sprzedaje\ 1.) Wiec nie dokłada a ciągle płacze2.) I omija pośrednika ma pretensje do handlarzy 3.) Nie sprzedaje w hurcie a najlepiej zna ceny 4.) Raz jest pracownikiem raz synem a raz bogiem drobiarstwa5.) Promuje debili i (słowo zostało usunięte)w, których nie przytoczę6.) Naj bardziej obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj, bo gdyby je miał to nie był by marnym klonem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Panowie jak to jest Jajcarek (czopek-gej) pisze ze ma dosyć już Bolca i jego jaj 1.) narzeka ciągle ze tył go boli2.) omija nas ma pretensje do normalnych ludzi ze jest zboczencem 3.) sprzedaje się najczęściej w hurcie ( grupowe spotkania)4.) ma zaburzenia na tle seksualnym uważa się za boga w swoim gejowskim kręgu 5.) Proponuje tylko zboczonym debilom i (słowo zostało usunięte)m, a pózniej płacze 6.) obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj bo gdyby je miał to nie był by szkaradnym gejem tylko normalnym człowiekiem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 9 Marca 2013 Jajczarek to dobro narodwe i casandra cen jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 9 Marca 2013 masakra...otwieram forum cena broilera..jajczarek otwieram cena jaj spozywczych...jajczarek otwieram lodowke a tu patrze...jajczarek otwieram zamrazarke pralke i nie wiem co jeszcze a tam wszedzie jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek,jajczarek...i jeszcze szczekasz na wszystkich jak pies ogrodnika i mnie sie tez pewnie dostanie...juz sie boje..a moze ty jestes przykuty do wozka inwalidzkiego i do kompa jednoczesnie..jesli tak to sorry i wycofuje to co napisalem powyzej.... jajczarek za młodu poznał "zły dotyk" ojca i stąd ten zryty łeb Panowie w imieniu swoim i innych z takimi tekstami prosze przejsc na swoja strne - konkrety nas interesuja (ceny sytuacja) a nie głupoty, badzcie powazni prosze !!! myślę że w moim imieniu się niewypowiadałeś - konkrety powiadasz konkrety są takie że zejście do du.py a ceny jeszcze gorsze niż nasze teksty w hurcie oczywiście święta za pasem a jajo z dostawy na dostawe tańsze. 1a - 0.27 , 1b- 0,25 i nie są to ilości kosmiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 9 Marca 2013 Panowie jak to jest jest jajczarek (pajac) ciągle pisze ze sam wszystko sprzedaje\ 1.) Wiec nie dokłada a ciągle płacze2.) I omija pośrednika ma pretensje do handlarzy 3.) Nie sprzedaje w hurcie a najlepiej zna ceny 4.) Raz jest pracownikiem raz synem a raz bogiem drobiarstwa5.) Promuje debili i (słowo zostało usunięte)w, których nie przytoczę6.) Naj bardziej obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj, bo gdyby je miał to nie był by marnym klonem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach