przeor 0 Napisano 20 Czerwca 2015 http://www.topagrar.pl/articles/aktualnosci/kosmicznie-drogie-jaja/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Ja myślę, że dopiero będzie się działo ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Czerwca 2015 Panowie juz sie dzieje Tylko jest mały problem różnica sklepowa a przemysłowa jest za duża .Teraz kwestia czy isc w przemysl czy w sklepy .Jak nigdy mamy dylemat(przemysl kilka miesiecy detal staly zawsze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Już pierwsze telefony za jajem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Panowie juz sie dzieje Tylko jest mały problem różnica sklepowa a przemysłowa jest za duża .Teraz kwestia czy isc w przemysl czy w sklepy .Jak nigdy mamy dylemat(przemysl kilka miesiecy detal staly zawsze )Ja wolę stabilność niż szybki zysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Ja też wolę stabilność ale w naszej branży nie ma szans, z resztą w rolnictwie w kazdej branży nie ma stabilności. Wie ktoś może jakie ceny Ia od Messy w mazowieckim ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Uuu ale cisza, co się dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 23 Czerwca 2015 Witam Jak tam u Państwa cenowo 4,6 zl za kg bardziej sie oplaca na proszkownie jak do handlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 23 Czerwca 2015 narady trwają..... czy podnosić na 5 czy 5,30 zł/kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Czerwca 2015 L-0,32M-0,28 Bez problemu płacą ilości 12-16 palet ,ceny netto . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 23 Czerwca 2015 W jakim rejonie tak dobrze placaZa M -0,28 i za L -0,32??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 23 Czerwca 2015 za granicą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 23 Czerwca 2015 Ferma2012 za M jak dobrze poszukasz to Twoim regionie tzn. 93 kilometry od Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Czerwca 2015 W twoim rejonie FERMA 2012 za M-0,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 23 Czerwca 2015 a Kolega Biedronka gdzie sie podział bo przypomniałem sobie o nim jak miałem pisac jakie ceny w biedroneczkach M 3.29 L 3.99 a poszukajcie w PaMiRa taka mała podpowiedz a za m zaplacą 28gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 24 Czerwca 2015 pewnie za granicą siedzi.... zbiór truskawek sie przecież zaczął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 24 Czerwca 2015 L-0,32M-0,28 Bez problemu płacą ilości 12-16 palet ,ceny netto . Ceny skupu czy sprzedaży ? Bo to istotne.Takie ceny to widziałem u babci co jaja na chodniku sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
realista2011 0 Napisano 24 Czerwca 2015 L 28,29gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Czerwca 2015 Babcie jaja sprzedają po 0,70-80 gr bez pieczątki niby wiejskie A duże pakownie płacą za M-kę 0,28 gr NETTO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 25 Czerwca 2015 no i stało się - pękła bańka - cena delikatnie w dół- na razie delikatnie no i d... a tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fetish 0 Napisano 25 Czerwca 2015 ceny bez zmian... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 25 Czerwca 2015 Ooo... Zależy gdzie. U mnie duże zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Czerwca 2015 Przestańcie biadolić i pisać o obniżkach cen , eksport panowie eksport i ceny na dużych pakowniach M-ka 0,28 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 25 Czerwca 2015 Ooo... Zależy gdzie. U mnie duże zmiany. ... podnieśli Ci ceny ? M 0.28L 0.30 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaj_pol 0 Napisano 25 Czerwca 2015 no i stało się - pękła bańka - cena delikatnie w dół- na razie delikatnie no i d... a tam rynek nabity, detal siada jaja coraz wiecej na rynku. wiec bedzie nieunikniony spadek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach