zgora87 0 Napisano 31 Grudnia 2014 A wiecie gdzie dostanę w lubuskim poidła do drobiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel12 0 Napisano 31 Grudnia 2014 Koledzy hodowcy czy może ktoś z was udzielić rzetelnej informacji na temat wytwórni Agrifirm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Koledzy hodowcy czy może ktoś z was udzielić rzetelnej informacji na temat wytwórni Agrifirm. W/w firma była dobra do czasu jak nie wymieniła ludzi na stado baranów. Obecnie różnie mieszają, a jak zaliczą wpadkę to ponad wszelką wątpliwość hodowca będzie zmuszony do zapłaty za ten syf. (windykacja, komornicy itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel12 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Dzięki za informacje Alcapone, chciałem potwierdzić bo też słyszałem o nich że są bardzo dobrzy w zadłużaniu hodowców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal1michal23 0 Napisano 2 Stycznia 2015 wytwórnia bawi się za nasze pieniądze w ekskluzywnych hotelu TIFFI w Iławie http://hr.deheus.pl/index.php/aktualnosci/276-iii-edycja-konkursu-blekitne-asy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal1980 0 Napisano 10 Lutego 2015 Jakie macie doświadczenia z wytwórniami pasz? Terminowość dostaw , ceny , załatwianie reklamacji , jakość paszy , spożycia , programy lojalnościowe i wszystko to co wpływa na opinię danej wytwórni .podbijam pytanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 15 Marca 2015 Czy ktoś karmi ptaki paszą z Agravisu, bo u mnie w ostatnim cyklu podniosło się spożycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s69 0 Napisano 15 Marca 2015 Mieli słabszy moment już od kwartału. To raczej wina niedowartościowania białka w zbożu. Co transport to inny skład zbożowy. Już jest lepiej ale nie idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1966 0 Napisano 18 Marca 2015 Witam. Ostatnio chodzą słuchy że Deheus kupił Dossche. ktos moze potwierdzic ta informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1966 0 Napisano 18 Marca 2015 Słyszał ktoś o przejęciu Dossche przez Deheusa? ostatnio przedstawiciel pochwalil sie ze cos jest na rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotus 0 Napisano 26 Marca 2015 Słyszał ktoś o przejęciu Dossche przez Deheusa? ostatnio przedstawiciel pochwalil sie ze cos jest na rzeczy? Nikt nie potwierdza to chyba plota. Ma ktoś jakieś info czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vox11 0 Napisano 7 Kwietnia 2015 Czy ktoś ma problemy z paszą z mieszalnide heus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 7 Kwietnia 2015 A z ktorego regionu bierzesz bo jak u mnie leczyca 3lata jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vox11 0 Napisano 8 Kwietnia 2015 Z grodziska. Mam problemy z wątrobami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotus 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam. Ostatnio chodzą słuchy że Deheus kupił Dossche. ktos moze potwierdzic ta informacje? Cargill przejął Dossche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PASIKONIK1 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Z grodziska. Mam problemy z wątrobamiNormalne po świetach!! my też mamy problemy z wątrobami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
treonik 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Uff dobrze, że nie Cedrob😉 Witam. Ostatnio chodzą słuchy że Deheus kupił Dossche. ktos moze potwierdzic ta informacje? Cargill przejął Dossche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frytka 0 Napisano 18 Kwietnia 2015 witam koledzy podpowiedzcie czy warto brać paszę z DOSSCHE dla gęsi niosek jakie wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam kolegów, proszę o rzetelną informacji na temat paszy dla brojlera z Agrifirm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam kolegów, proszę o rzetelną informacji na temat paszy dla brojlera z AgrifirmKolego daj sobie luz z tymi dziadami. W tym przypadku to jak będziesz karmić ziarnem z piaskiem to będziesz miał nie gorsze wyniki a na pewno będzie taniej i bez nerwów. Z agrifirm biorą pasze tylko Ci co muszą od nich brać- zadłużeni niewolnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 4 Maja 2015 Witam kolegów, proszę o rzetelną informacji na temat paszy dla brojlera z AgrifirmKolego daj sobie luz z tymi dziadami. W tym przypadku to jak będziesz karmić ziarnem z piaskiem to będziesz miał nie gorsze wyniki a na pewno będzie taniej i bez nerwów. Z agrifirm biorą pasze tylko Ci co muszą od nich brać- zadłużeni niewolnicy... Dziękuje za rzetelną informacje Kolego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross1 0 Napisano 22 Maja 2015 Witam,Proszę o kontakt jeśli miał ktoś problem ostatnio z paszą (GROWER II) DE HEUS, wytwórnia Spytkowice. Objawy: Wygrzebywanie z karmideł, zmniejszenie spożycia paszy, róznicowanie stada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 22 Maja 2015 Witaj.Ja na ten rzut wzielem ze wspomnianiej firmy tylko ze dostawy były z iłowa i to był ostatni raz! miałem stado strasznie zróżnicowane, pod koniec rzutu nie jadły jak powinny i wynik tragedia. Moich 4 znajomych miało to samo. Przedstawiciel młody cwaniaczek unosi glowe do góry ze tak wspaniala firma jak De Heus nie robi błedów. Tak się nie robi jak cos się (słowo zostało usunięte) należałoby przyznać się do błędu. Czas chyba przeprosić byłą paszarnie, przynajmniej serwis był ok i można było się dogadać. A i ten de(słowo zostało usunięte)s mają wysoką cenę nieadekwatną do jakości!!!!syf!!Witam,Proszę o kontakt jeśli miał ktoś problem ostatnio z paszą (GROWER II) DE HEUS, wytwórnia Spytkowice. Objawy: Wygrzebywanie z karmideł, zmniejszenie spożycia paszy, róznicowanie stada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 25 Maja 2015 Uuuu ,ciekawe,ciekawe ,też słyszałem ostatnio grube narzekania na tą wytwórnie-słabe przyrosty i wysokie spożycia.A przecież tacy cudowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 17 Czerwca 2015 Szanowni forumowicze. Mieliscie jakies problemy z firma zwana de heus? Jesli nie to uwazajcie ja napisalem reklamacje mam badania paszy wyszly mega niedobory i firma traktuje mnie jak intruza i twierdzi ze wynik 2.2 do 1.96 jest przyzwoity i czego ja chce. Zmienilem dostawce problemow nie ma, ptaki rosna jak trzeba, sa zainteresowane pasza. Slyszalem od kolegi ktory ma bydlo mleczne, ze cos w tym de heusie sie dzieje bo najlepsi przedstawiciele odchodza do innych firm bo maja tyle reklamacji ze nie maja argumentow zeby z nich wybrnac tak jak zmuszaja ich do tego ich przelozeni. Uuuu ,ciekawe,ciekawe ,też słyszałem ostatnio grube narzekania na tą wytwórnie-słabe przyrosty i wysokie spożycia.A przecież tacy cudowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach