migon65 0 Napisano 11 Czerwca 2014 ja wzielem po cedrobie z dossche'a i jestem zadowolony problem mokrej sciolki zniknol i nie dokladam na kolejne kurniki czy to cedrobowi czy wipaszowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pool 0 Napisano 11 Czerwca 2014 Problem mokrej ściółki może ci zniknął na dossche,ale spożycia skoczyły ci pewnie o 10dkg na kilogram.Przerabiałem ich kiedyś.W uzyskiwanych wynikach nie zaliczam ich nawet do średniaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 12 Czerwca 2014 Problem mokrej ściółki może ci zniknął na dossche,ale spożycia skoczyły ci pewnie o 10dkg na kilogram.Przerabiałem ich kiedyś.W uzyskiwanych wynikach nie zaliczam ich nawet do średniaków. nic takiego nie zaobserwowalem....wg mnie trzymaja jakosc poprzednikow. Slubu z nimi nie bralem jak cos bedzie nie tak jest duzy wybor ale na chwile obecna jestem zadowolony...oby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 12 Czerwca 2014 Problem mokrej ściółki może ci zniknął na dossche,ale spożycia skoczyły ci pewnie o 10dkg na kilogram.Przerabiałem ich kiedyś.W uzyskiwanych wynikach nie zaliczam ich nawet do średniaków. nic takiego nie zaobserwowalem....wg mnie trzymaja jakosc poprzednikow. Slubu z nimi nie bralem jak cos bedzie nie tak jest duzy wybor ale na chwile obecna jestem zadowolony...oby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s69 0 Napisano 18 Lipca 2014 Karmi ktoś brojlera paszą z AGRAVIS? Jakie jest zużycie przy wadze żywca 2,5-2,8? Na AGRAVISIE mam najlepsze wyniki. Biorę też z innych wytwórni w tym samym czasie. - 39 doba, 2,6 waga, zjadanie 1,57 upadki 2,8% wszystko bez przebierki. Pasza droższa o 60-70 PLN od polskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoia_tael 0 Napisano 24 Lipca 2014 A co myślicie o Tasomixie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 30 Lipca 2014 Dzień dobry Braci Drobiarskiej jestem tu nowy i chciałem się przywitać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 30 Lipca 2014 A teraz mam pytanie: czy ktoś z was brał paszę z Dossche w czerwcu i miał problemy z kurczakami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 31 Lipca 2014 A teraz mam pytanie: czy ktoś z was brał paszę z Dossche w czerwcu i miał problemy z kurczakami? Ja miałem wstawienie 3 czerwca i żadnych problemów. Pytanie o jakie problemy Ci chodzi? troszke bylo uduszen ale to problem niepaszowy - moja wina( za duża obsada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 1 Sierpnia 2014 Chodzi mi o finiszer w I pół. czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 2 Sierpnia 2014 15 mialem zdawanie wszystko ok jak od 3 lat wspolpracy z dosia:) (dossche)Chodzi mi o finiszer w I pół. czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 2 Sierpnia 2014 Dzuekuję za info od przedstawiciela z Dossche, a teraz proszę o informacje od hodowców:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 3 Sierpnia 2014 A z jakiej wytworni miales.pasze kolego? I co za.problemy? Przedstawicielem nie jestem i nie chcialbym byc. Napisalem jak bylo u mnie moze mialem farta albo po prostu nie jest to problem paszy....Dzuekuję za info od przedstawiciela z Dossche, a teraz proszę o informacje od hodowców:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 4 Sierpnia 2014 Taak? To skąd taki entuzjazm? Hoduję kurczaki już ładnych parę lat i nie wciskaj mi kitów kolego. Nie znam miesz.alni, która nie miałaby przez . 3 lata żadnej wpadki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 4 Sierpnia 2014 I jeszcze ta pieszczotliwa nazwa: Dosia. A może wipaszek albo piascik hihi. Śmieszny jesteś przedstawicielu dosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 4 Sierpnia 2014 Zaden entuzjazm. Byly dobre i zle chwile ale jakos sie dogadywalismy. Przerabialem juz kilka wytworni teraz jest czas dossche jesli cos odwala bedzie inna paszarnia....wybor jest duzy, jest w czym wybierac. Czytaj uwaznie to co pisze a nie unosisz sie. Napisalem tylko ze w tym okresie co pisales nie mialem zadnych problemow. Dotarlo do pustego mozdzka? Taak? To skąd taki entuzjazm? Hoduję kurczaki już ładnych parę lat i nie wciskaj mi kitów kolego. Nie znam miesz.alni, która nie miałaby przez . 3 lata żadnej wpadki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 Słyszał ktoś kiedy będą kolejne obniżki pasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 6 Sierpnia 2014 byla ostatnio 1 sierpniaSłyszał ktoś kiedy będą kolejne obniżki pasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s69 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 WLKP wytwórnia w tym tygodniu będzie ciąć ok 40 PLN. Jeszcze nie wiadomo dokładnie ile i w jakim dniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarząbek 0 Napisano 12 Sierpnia 2014 DobreJajo, kto tu się unosi, chyba właśnie Ty, bo tak zaciekle bronisz Dosi.To Ty czytaj ze zrozumieniem to, co sam napisałeś. Napisałeś: "wszystko ok jak od 3 lat współpracy z Dosią", a nie w tym okresie, o który pytałem:-)Możesz sobie pisać inwektywy pod moim adresem, wisi mi to, a ja nie będę się zniżał do Twojego poziomu i życzę Ci miłego dnia, no i mniej nerwów. Calm down:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobreJajo 0 Napisano 12 Sierpnia 2014 DobreJajo, kto tu się unosi, chyba właśnie Ty, bo tak zaciekle bronisz Dosi.To Ty czytaj ze zrozumieniem to, co sam napisałeś. Napisałeś: "wszystko ok jak od 3 lat współpracy z Dosią", a nie w tym okresie, o który pytałem:-)Możesz sobie pisać inwektywy pod moim adresem, wisi mi to, a ja nie będę się zniżał do Twojego poziomu i życzę Ci miłego dnia, no i mniej nerwów. Calm down:-) ok spoko moze zle sie zrozumoelismy. Nikogo nie bronie bo czy to dossche czy wipasz czy inna wytwornia żeruje na nas hodowcach. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
treonik 0 Napisano 12 Sierpnia 2014 DobreJajo, kto tu się unosi, chyba właśnie Ty, bo tak zaciekle bronisz Dosi.To Ty czytaj ze zrozumieniem to, co sam napisałeś. Napisałeś: "wszystko ok jak od 3 lat współpracy z Dosią", a nie w tym okresie, o który pytałem:-)Możesz sobie pisać inwektywy pod moim adresem, wisi mi to, a ja nie będę się zniżał do Twojego poziomu i życzę Ci miłego dnia, no i mniej nerwów. Calm down:-) ok spoko moze zle sie zrozumoelismy. Nikogo nie bronie bo czy to dossche czy wipasz czy inna wytwornia żeruje na nas hodowcach. Pozdrawiam No i o to od początku chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cesaria 0 Napisano 4 Listopada 2014 pilnie potrzebuje ceny pasz w dossche ,bo mysle ze mocno przeplacilem ,jakby ktos mi podal groweI czy II ,z terminem platnosci 7 dni .Bardzo prosze bo przedstawiciele to tak leca w kolki ,ze szokpozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flex159 0 Napisano 28 Listopada 2014 Proszę o opinie i informacje nt współpracy z wytwórnią paszy AGRIFIRM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 28 Listopada 2014 Kiedys od nich bralem i byla lipa nie polecam natomiast agriplus jak najbardziej tak to dawny animex jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach