Maciek 0 Napisano 14 Listopada 2012 pękła 100 netto konsumpcyjna w skupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 15 Listopada 2012 oczywiście kapka termin płatności 30 dni a jak jest w ZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin16245 0 Napisano 15 Listopada 2012 1000 brutto, nowy prezes sobie z nas drwii, nie macie wyjscia przecież zetorami na statek po 1070 netto nie powieziecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 18 Listopada 2012 widocznie w ubiegłym roku zrobili manko i teraz chcą odbić kosztem chłopa ,to im nie przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 22 Listopada 2012 paszowka 98 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Listopada 2012 105 zł netto w Stoisławiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zniwiarz70 0 Napisano 27 Listopada 2012 u nas paszowka ok 900-950 zl netto w mieszalniach , a u posrednikow do 900 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 28 Listopada 2012 100zł brutto. NIkt nie patrzy czy to paszówka czy jakosciówka. Mlyny płacą nawet mniej. Wszystko oczywiscie jedzie na statki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 28 Listopada 2012 u mnie młyn 1050 brutto z dostawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 29 Listopada 2012 właśnie widziałem wracające wagony zbożowe z kierunku szczecina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anton 0 Napisano 30 Listopada 2012 właśnie widziałem wracające wagony zbożowe z kierunku szczecinapełne czy puste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszek_lublin 0 Napisano 4 Grudnia 2012 W lubelskim 950 zł + vat - paszówka, Lubella 930 + vat jakościówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 5 Grudnia 2012 paszowka 1030 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 5 Grudnia 2012 właśnie widziałem wracające wagony zbożowe z kierunku szczecinapełne czy puste?nie pisało podejrzewam że puste na 99% bo cena w okolicy załadunku nie niska! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micp 0 Napisano 12 Grudnia 2012 właśnie widziałem wracające wagony zbożowe z kierunku szczecinapełne czy puste?nie pisało podejrzewam że puste na 99% bo cena w okolicy załadunku nie niska! Na stronie rolpetrol napisali że cena pszenicy konsumpcyjnej dochodzi netto do 1100 zł - import ze Słowacji - moim zganiem po nowym roku taka cena może być realna Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 12 Grudnia 2012 kapka już od tygodnia płaci 1100, kolega woził w poniedziałek i dostał 1080 netto oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 12 Grudnia 2012 u mnie paszówka 980zł/t netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Grudnia 2012 U mnie paszówka 1000 netto konsumcyjna 1050 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 13 Grudnia 2012 Tak jak zwykle sypneło śniegiem są problemy z dojazdem to cena w góre. kolo mnie juz jeden nie wyjechal z dwoma przyczepami pod górke , na szczęscie tylko przyczepy do remontu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin16245 0 Napisano 31 Grudnia 2012 Sprzedajecie pszenicę czy czekacie na 1200-1300? Ktoś sprzedawał u Kapki podobno płacił 1100 netto, cena warta uwagi, ciekawe ile w porcie za konsumpcję wykładają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 31 Grudnia 2012 pszenica 107 brutto jeczmien 85.a bedzie po 1300?ja osobiscie nie wierze w to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 31 Grudnia 2012 u kapki po 1100, ale zawsze do czegoś się przyczepi wiec coś tam taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek. 0 Napisano 8 Stycznia 2013 chwilowo skupy się wstrzymały i czekają aż chłop pęknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 8 Stycznia 2013 Agro efekt ceny w dół kukurydza po 890 była po 910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 8 Stycznia 2013 Kapka wstrzymał skup do piątku , chyba wszyscy agrobiznes oglądają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach