Samsam 0 Napisano 11 Października 2011 i co na to byś poradził medox ?? to że tak jest to wiemy ale może by poradził coś w tym kierunku skoro tak piszeszMedox radzi: Nie wstawiać !!! Nie wstawiać po dwudziestym, nie wstawiać przed dwudziestym, nie wstawiać po dziesiątym, nie wstawiać przed dziesiątym,itd.... Amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroslaw1 0 Napisano 15 Października 2011 czy istnieje taka firma jak ha ge zalewo po totalnym spiepszeniu kilku rzutów nikt się nie odezwał mimo prób nawiązania kontaktu nie odzywają się nie kupujcie od nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 16 Października 2011 Na Tasomixie ponoć spożycie po 2kg i więcej, Provimi truje kury,Dossche to od zawsze mokro i 2kg spożycie,na De Heus ponoć nie rośnie na końcu w ogóle.Jest ktoś kto robi jeszcze dobrą paszę? 1500 przytulić za tone to każdy potrafiPotwierdzam, wszyscy juz byli na kurnikach, to chyba trzeba samemu robić, nie ma dobrej wytwórni, wszyscy na robią w trąbe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 3 Napisano 16 Października 2011 A jak .Do tego walnąć mączki,jak wszyscy którzy robią sami i 300zł na tonie do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 19 Października 2011 A propo. Przedstawiciel z Tasomixu mówi że nikt od nich nie odszedł tylko ja. JEST KTOŚ JESZCZE CO ODSZEDŁ? zuzycie 2.08, de heys 1,9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 19 Października 2011 Na Tasomixie ponoć spożycie po 2kg i więcej, Provimi truje kury,Dossche to od zawsze mokro i 2kg spożycie,na De Heus ponoć nie rośnie na końcu w ogóle.Jest ktoś kto robi jeszcze dobrą paszę? 1500 przytulić za tone to każdy potrafiPotwierdzam, wszyscy juz byli na kurnikach, to chyba trzeba samemu robić, nie ma dobrej wytwórni, wszyscy na robią w trąbe. Witam, jaka opinia na temat paszy z Dossche czy to dobra pasza.....czy wtopa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian1 0 Napisano 20 Października 2011 czy istnieje taka firma jak ha ge zalewo po totalnym spiepszeniu kilku rzutów nikt się nie odezwał mimo prób nawiązania kontaktu nie odzywają się nie kupujcie od nich wiem coś o tym porażka na całej skali kibel kibel kibel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian1 0 Napisano 20 Października 2011 czy istnieje taka firma jak ha ge zalewo po totalnym spiepszeniu kilku rzutów nikt się nie odezwał mimo prób nawiązania kontaktu nie odzywają się nie kupujcie od nich wiem coś o tym porażka na całej skali kibel kibel kibel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 23 Października 2011 Jaka cena startera jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MASTERKUK 0 Napisano 24 Października 2011 Na Tasomixie ponoć spożycie po 2kg i więcej, Provimi truje kury,Dossche to od zawsze mokro i 2kg spożycie,na De Heus ponoć nie rośnie na końcu w ogóle.Jest ktoś kto robi jeszcze dobrą paszę? 1500 przytulić za tone to każdy potrafiPotwierdzam, wszyscy juz byli na kurnikach, to chyba trzeba samemu robić, nie ma dobrej wytwórni, wszyscy na robią w trąbe. Witam, jaka opinia na temat paszy z Dossche czy to dobra pasza.....czy wtopa. Pozdrawiam biore doscha na nioske i jest wporządku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Października 2011 janek1 Witam, jaka opinia na temat paszy z Dossche czy to dobra pasza.....czy wtopa. Pozdrawiam ta z pszenicą dla brojlera ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diana 0 Napisano 27 Października 2011 Dosche-zużycie ok. 2,40 kg; upadki 15%, mokro i odleżyny.Wtopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroslaw1 0 Napisano 28 Października 2011 jak pisałem wcześniej ha ge nadal się nie odzywa dziady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroslaw1 0 Napisano 28 Października 2011 jak pisałem wcześniej ha ge nadal się nie odzywa dziady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MASTERKUK 0 Napisano 28 Października 2011 Dosche-zużycie ok. 2,40 kg; upadki 15%, mokro i odleżyny.Wtopa nie chce tu nikogo bronić ale zużycie 2,4 i upadki 15%.... hmmm.... wydaje mi sie że na tym stadzie nie był tylko problem paszowy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pool 0 Napisano 29 Października 2011 Myślę podobnie jak MASTERKUK.Problem nie w paszy, a w pisklaku lub hodowcy.Karmię tą paszą,cudów nie ma ,ale zdrowotność stada względem paszy na dobrym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 30 Października 2011 janek1 Witam, jaka opinia na temat paszy z Dossche czy to dobra pasza.....czy wtopa. Pozdrawiam ta z pszenicą dla brojlera ok.Nie miałem, obecnie de heys, nie ma rewelacji, poprzedni 1,88 przy 2.4kg, ale był gorac, zobaczymy teraz, ciekawe jak tasomix, za tydzień kończy znajomy to będe wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BROJLER ***** 0 Napisano 31 Października 2011 Dosche to bardzo dobra paszarnia wiem bo sam z niej biorę!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
123 0 Napisano 1 Listopada 2011 prosze podajcie cene paszy i jaką wytwórnie polecacie[/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 2 Listopada 2011 Dosche to bardzo dobra paszarnia wiem bo sam z niej biorę!!!!! Jak piszesz tak, to jakie masz wyniki na Dossche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 2 Listopada 2011 nie będę się chwalił ale 1.81 warto często wytwórnie zmieniac bo wpadają w rutynę to na dossche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
123 0 Napisano 3 Listopada 2011 podajcie cene growera z dosche.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pool 0 Napisano 3 Listopada 2011 Z przed 3 tyg. 1320 n. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 3 Listopada 2011 O to wciąż drogo panowie może najwyższy czas pomyśleć by samemu robić na dziś to koszt około 1200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BROJLER ***** 0 Napisano 3 Listopada 2011 JEŚLI CHODZI O WYNIK TO OSTATNI 42 DNI 2,72 WAGA I 1,80 ZUŻYCIE A CENA Z DZISIAJ GROWER 2 1250 N FINISZER 1245 N 7 DNI PŁATNOŚĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach