mal 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 kto mi poda prawdziwe realne wyniki na DOSSCHE LUB NA PROVIMI chcę spróbować bo obecnie na TASOMIXIE średnio!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawell3131 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 Potwierdzam TASOMIX ostatnio zużycie pod 2kg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawell3131 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Panowie i panie najwyższy czas dobrać się do wytwórni pasz, które zarabiają krocie można to głośno powiedzieć ,że w Polsce między wytwórniami pasz nastąpiła ,,ZMOWA CENOWA ". W majestacie prawa jest to zabronione tylko czy my mamy jakieś ,,PRAWA "???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Panowie i panie najwyższy czas dobrać się do wytwórni pasz, które zarabiają krocie można to głośno powiedzieć ,że w Polsce między wytwórniami pasz nastąpiła ,,ZMOWA CENOWA ". W majestacie prawa jest to zabronione tylko czy my mamy jakieś ,,PRAWA "???? POPIERAM!!!! ALE JAK TYM S........... SIĘ DOBRAĆ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 29 Sierpnia 2011 Potwierdzam, Tasomix zszedł na psy, ceny tez maja wieksze od innych, zrezygnowałem z nich, de heys na razie 4 tyd i dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 29 Sierpnia 2011 Potwierdzam, Tasomix zszedł na psy, ceny tez maja wieksze od innych, zrezygnowałem z nich, de heys na razie 4 tyd i dobrze rewelacyjnie na de heus to nie jest!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 16 Września 2011 co z cenami pasz nikt nie mówi nic że paszarnie zagrywają te śmieszne obniżki cen i co znów czekają na żniwa kukurydziane i potem znów podwyżka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savik! 0 Napisano 16 Września 2011 kto mi poda prawdziwe realne wyniki na DOSSCHE LUB NA PROVIMI chcę spróbować bo obecnie na TASOMIXIE średnio!!!!!zużycie Provimi - pasza starter i grower1 qatro+, grower2 i finiszer comfort - średnia ważona 2,55, zużycie 1,76 (2,81 41doba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 16 Września 2011 kto mi poda prawdziwe realne wyniki na DOSSCHE LUB NA PROVIMI chcę spróbować bo obecnie na TASOMIXIE średnio!!!!!zużycie Provimi - pasza starter i grower1 qatro+, grower2 i finiszer comfort - średnia ważona 2,55, zużycie 1,76 (2,81 41doba) cikwe czy takie wyniki realne??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diana 0 Napisano 22 Września 2011 A co sądzicie o wytwórni CeHave? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boniek19@onet.eu 0 Napisano 23 Września 2011 Proszę o kontakt od osob gdzie PROVIMI zatruło stada!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 3 Napisano 23 Września 2011 Na Tasomixie ponoć spożycie po 2kg i więcej, Provimi truje kury,Dossche to od zawsze mokro i 2kg spożycie,na De Heus ponoć nie rośnie na końcu w ogóle.Jest ktoś kto robi jeszcze dobrą paszę? 1500 przytulić za tone to każdy potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 23 Września 2011 Na Tasomixie ponoć spożycie po 2kg i więcej, Provimi truje kury,Dossche to od zawsze mokro i 2kg spożycie,na De Heus ponoć nie rośnie na końcu w ogóle.Jest ktoś kto robi jeszcze dobrą paszę? 1500 przytulić za tone to każdy potrafi medox co Ty piszesz? provimi ma dobra pasze!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boniek19@onet.eu 0 Napisano 23 Września 2011 ha ha provimi ma dobra pasze tylko poczekaj jak ci stado zatruja to na odszkodowanie nie licz!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 23 Września 2011 A co sądzicie o wytwórni CeHave? Przeciętnie, a pozatym holenderskie cwaniaczki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbysta 2 2 Napisano 29 Września 2011 Witam. Wipasz 20 zł w dół. A jak inni?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik77 0 Napisano 29 Września 2011 A Provimi twierdzi, że zastanawia się nad podwyżką.... chyba czas rozejrzeć się za inną paszarnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1966 0 Napisano 30 Września 2011 A Provimi twierdzi, że zastanawia się nad podwyżką.... chyba czas rozejrzeć się za inną paszarnią.Potwierdzam. I Provimi i Cedrob od poniedziałku w górę. Szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 3 Napisano 30 Września 2011 Chyba dlatego,że pszenica po 600 Tworzycie znowu olbrzymie zapotrzebowanie więc podnoszą ceny.Prost prawa rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 1 Października 2011 Śruta sojowa jest 70% składnikiem wartości paszy a ją kupuje się za dolary. Dolar w górę to i pasza w górę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 3 Napisano 1 Października 2011 Przedstawiciel ci powiedział? Dolar zdrożał ,ale surowiec staniał Kukurydza spada ostro,pszenica 600zł a pasza 1500 Są owce trza je strzyc.I tak z każdej strony Z jednej wylęgarnia z drugiej paszarnia z trzeciej ubojnia,z czwartej wetrynaria I wszyscy kostki,nierdzewki,biura,trawniczki,klombiki itp tylko dymany z każdej strony hodowca zarzuca cementem odpadający tynk z elewacji,podpiera walące się ogrodzenie i chodzi w błocie po kolana na placu i tyra sam w gnoju ,podczas gdy inni siędzą w wygodnych biurach a sekretarka w krótkiej spódniczce parzy im kawę.Kiedy się obudzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajo 0 Napisano 1 Października 2011 Ja sam wykonuje telefony do wytwórni z zapytaniem dlaczego pasza nie tanieje to ostatnio nie wytrzymali i mnie przekazali że wolna droga idź sobie i znajdź sobie innego dostawce Państwo powinno wprowadzić regulacje ceny , bo to co jest to monopol i zmowa cenowa urząd ochrony konsumenta pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 3 Napisano 1 Października 2011 Państwo???????????Chłopie, co ma do tego państwo?Chcieliby co po niektórzy ,żeby państwo wyregulowało im cenę paszy oraz zapewniło cenę na kurczaka i najlepiej z gwarancją odbioru, a oni by tylko budowali kolejne budy.Myślenie niektórych ludzi w tej branży przekracza moją zdolność pojmowania.Co to za podejście,jaka mentalność?Kupta se ziemie na Kubie ,może tam tak jest,choć wątpie.Pewniejsza pod względem takich regulacji byłaby Korea Północna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 1 Października 2011 Ja sam wykonuje telefony do wytwórni z zapytaniem dlaczego pasza nie tanieje to ostatnio nie wytrzymali i mnie przekazali że wolna droga idź sobie i znajdź sobie innego dostawce Państwo powinno wprowadzić regulacje ceny , bo to co jest to monopol i zmowa cenowa urząd ochrony konsumenta pozdrawiam Nie rozmumiesz chyba znaczenia słowa 'monopol". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 11 Października 2011 Przedstawiciel ci powiedział? Dolar zdrożał ,ale surowiec staniał Kukurydza spada ostro,pszenica 600zł a pasza 1500 Są owce trza je strzyc.I tak z każdej strony Z jednej wylęgarnia z drugiej paszarnia z trzeciej ubojnia,z czwartej wetrynaria I wszyscy kostki,nierdzewki,biura,trawniczki,klombiki itp tylko dymany z każdej strony hodowca zarzuca cementem odpadający tynk z elewacji,podpiera walące się ogrodzenie i chodzi w błocie po kolana na placu i tyra sam w gnoju ,podczas gdy inni siędzą w wygodnych biurach a sekretarka w krótkiej spódniczce parzy im kawę.Kiedy się obud izicie?i co na to byś poradził medox ?? to że tak jest to wiemy ale może by poradził coś w tym kierunku skoro tak piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach