hobbysta 2 2 Napisano 15 Kwietnia 2010 Chcesz opinie o Cargill to masz...Dno dno i jeszcze raz dnoPo starym Cargilu tylko nazwa została nic więcej jak nie musisz to od nich nie kupuj jest wiele innych dużo lepszych wytwórni.POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insert24 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Może ktoś zna producenta pasz lub gdzie mozna kupic koncentrat na klase jaj 0 SBP Susz nie produkuje od lutego tego roku...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodowca1 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 hobbysta 2 kolego mam w okolicy Wipasz hage piast mozę któraś jest godna polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti-wlkp 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 hobbysta 2 kolego mam w okolicy Wipasz hage piast mozę któraś jest godna polecenia Wipasz = różna jakość , wyniki ale dobra cenaPiast= dobra jakość, sucho i wysoka masa żywca ale i cena też wysoka Hage nie znam Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brojlerek 0 Napisano 10 Maja 2010 Witam! Koledzy, co sądzicie o paszy z Provimi? Mogę prosić o jakieś wyniki? Zastanawiam się, czy nie spróbować...Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurek21 0 Napisano 10 Maja 2010 Z tego co wiem to Provimi osiąga bardzo różne wyniki produkcyjne, słyszałem nawet o spożyciu w okolicach 2,10kg.....moi znajomi, którzy tuczą brojlery z okolic Łodzi bardzo chwalą ostatnio Wytwórnie Piast z Lewkowca, bardzo wysoka masa i niskie spożycia, cena natomiast jest dość wysoka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jizin z bazin 0 Napisano 13 Maja 2010 Z tego co wiem to Provimi osiąga bardzo różne wyniki produkcyjne, słyszałem nawet o spożyciu w okolicach 2,10kg.....moi znajomi, którzy tuczą brojlery z okolic Łodzi bardzo chwalą ostatnio Wytwórnie Piast z Lewkowca, bardzo wysoka masa i niskie spożycia, cena natomiast jest dość wysoka..... Potwierdzam bardzo duże zużycie na Privimi nawet 2,20 !!!!na kg przyrostu!!!! skandal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brojlerek 0 Napisano 13 Maja 2010 Z tego co wiem to Provimi osiąga bardzo różne wyniki produkcyjne, słyszałem nawet o spożyciu w okolicach 2,10kg.....moi znajomi, którzy tuczą brojlery z okolic Łodzi bardzo chwalą ostatnio Wytwórnie Piast z Lewkowca, bardzo wysoka masa i niskie spożycia, cena natomiast jest dość wysoka..... Potwierdzam bardzo duże zużycie na Privimi nawet 2,20 !!!!na kg przyrostu!!!! skandal. Dzięki Panowie! Czyli odpada...Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasza307 0 Napisano 13 Maja 2010 Witam tylko bogatych stac na provimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom-mag 0 Napisano 15 Maja 2010 Z tego co wiem to Provimi osiąga bardzo różne wyniki produkcyjne, słyszałem nawet o spożyciu w okolicach 2,10kg.....moi znajomi, którzy tuczą brojlery z okolic Łodzi bardzo chwalą ostatnio Wytwórnie Piast z Lewkowca, bardzo wysoka masa i niskie spożycia, cena natomiast jest dość wysoka..... Potwierdzam bardzo duże zużycie na Privimi nawet 2,20 !!!!na kg przyrostu!!!! skandal. Dzięki Panowie! Czyli odpada...Pozdrawiam WITAM!jestem w 3 tygodniu chowu brojlera, na paszy prowimi, to prawda zużycie duże, ale na przyrost nie moge narzekać, rosną jak szalone, choć cena paszy........wysoka, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brojlerek 0 Napisano 20 Maja 2010 Doszły mnie dzisiaj słuchy o podwyżkach cen pasz w przyszłym tygodniu...Proszę,niech ktoś zdementuje te informacje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1966 0 Napisano 20 Maja 2010 CARGILL +20zł/t kurczak, +30zł/t indyk. PROVIMI +20zł/t kuczak. Podobno Piast, AgroCentrum również ale nie wiem ile. Wszystko od poniedizałku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brojlerek 0 Napisano 21 Maja 2010 CARGILL +20zł/t kurczak, +30zł/t indyk. PROVIMI +20zł/t kuczak. Podobno Piast, AgroCentrum również ale nie wiem ile. Wszystko od poniedizałku.Witam, pierwszą informację otrzymałam własnie od Piasta,ale podobno wszyscy podniosą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti-wlkp 0 Napisano 27 Maja 2010 ceny w górę Piast, de heus, Golpasz ok 20-25 złco słychać u innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubI 0 Napisano 27 Maja 2010 Provimi tez o 40 zeta w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam12035 0 Napisano 28 Maja 2010 Nakłaniają mnie do Wipaszu, nie wiem czy warto , a tam najlepiej to chyba za gotowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio 0 Napisano 2 Czerwca 2010 od stycznia dałem się namówić Ha Ge Dyrektorce Pani I. na paszę. Powiem że zrobiłem dobrze trzeci rzut zacząłem rewelka 1 rzut 2,89 na 45 dobę i zużycie 1,77 drugi rzut 2,9 na 47 dobę i zużycie 1,82 teraz pisklaki mamją tydzień i ważą 189 g jestem zadowolony. chyba się u nich dużo zmieniło Dyrektorka to super fachowiec i8 trzyma to wszystko w ryzach, jmam nadzieję że dalej tak będzie.a mój kolega z Żuromina też z nimi wstawił i zakończył 2,82 na 46 dobę i zużycie 1,81, też leci drugi rzut słuchajcie czy wiecie ile według nowych przepis,ów będzie szt na metr kw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio 0 Napisano 2 Czerwca 2010 od stycznia dałem się namówić Ha Ge Dyrektorce Pani I. na paszę. Powiem że zrobiłem dobrze trzeci rzut zacząłem rewelka 1 rzut 2,89 na 45 dobę i zużycie 1,77 drugi rzut 2,9 na 47 dobę i zużycie 1,82 teraz pisklaki mamją tydzień i ważą 189 g jestem zadowolony. chyba się u nich dużo zmieniło Dyrektorka to super fachowiec i8 trzyma to wszystko w ryzach, jmam nadzieję że dalej tak będzie.a mój kolega z Żuromina też z nimi wstawił i zakończył 2,82 na 46 dobę i zużycie 1,81, też leci drugi rzut słuchajcie czy wiecie ile według nowych przepis,ów będzie szt na metr kw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to_i_ovo 0 Napisano 2 Czerwca 2010 W obecnych przepisach nie mówi się o szt/m2, ale max kg/m2. Więcej w temacie - dobrostan - http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=11886Radzę przeczytać nieszczęsne rozporządzenie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebawet 0 Napisano 3 Czerwca 2010 jeśli chodzi o wipasz to współpracuje z nimi od roku. nie mogę narzekać, cena paszy ok. zużycie paszy do 1.90 a jak raz przekroczyłem 2 kg to i umorzyli mi część paszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebawet 0 Napisano 3 Czerwca 2010 powiedzcie, co sądzicie o wytwórni hage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merc 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Hage moze byc na pewno duzo lepsze niz wipasz mialem wipasz kury dalej sraja niz widza w okolicy juz pieciu hodowcow podziekowalo im. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, Ostatnio przeglądając internet trafiłem na fajny serwis z bezpłatnymi ogłoszeniami rolniczymi. Więc jak chcecie sprzedać lub kupić jakąs maszynę rolniczą to polecam: http://targ.rolniczy24.pl dużo ogłoszeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Spadaj z tą reklama człowieku. Za taka nachalna reklame ni hu hu nie zajrze na ten twój serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 9 Lipca 2010 Powiedzcie coś na temat Tasomixu. U mnie zużycie 3 rzut pow 1.95, jakie u was i jaka jest cena startera gdzie indziej, tu 1130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach