meknam 0 Napisano 13 Lipca 2007 Mam takie pytanie czy pryskacie pszenice jesienią jakimś insekcydem np. Bi ??? CZY TYLKO NA CHWASTY ???? drógie pytanie czy priskacie na grzyba jesienią ??? Ja na jesień chcce pojechać MARATONEM czy to wystarczy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 15 Lipca 2007 ja chyba wyprobuje expert 60wg, tylko nie wiem ile kosztuje, czy ktos go stosowal? maraton tez jest chyba niezly, jaki koszt? na hektar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 15 Lipca 2007 No panowie jutro jedziemy z pszenicą zaczynam od Tonacji a potem SW Maxi zobaczymy co się będzie działo...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 16 Lipca 2007 u mnie po falconie, amistarze i tango pszeniczki jeszcze zielone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 16 Lipca 2007 Jutro wjeżdzam w swoją mewę ,napiszę co i jak mimo ze wygląda nieżle mam powazne obawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 16 Lipca 2007 SW MAXI i TONACJA -plon ok 5.5t/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano 16 Lipca 2007 Sprzedam 4 tony pszenicy ozimej Finezja (pierwszy odsiew), pszenicę jarą Żura (pierwszy odsiew), owies Rajtar (pierwszy odsiew). pow. złotoryjski, dolnośląskie, tel . 501 631 618 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 17 Lipca 2007 wczoraj kosilem nie pryskana od grzyba rywalka plon 4 t z hektara, czy ktos zna ceny nowej pszenicy? paszowej i konsumpcyjnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtus 0 Napisano 17 Lipca 2007 Wykosiłem na lekkiej ziemi zyte, plon 5 t/ha, wysokie paramerty, cena 530zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tripad 0 Napisano 18 Lipca 2007 wykosilem pszenice rubens - klasa gleby 2a, plon okolo 7,2t z hektara bardzo wysokie parametry cena w elewatorze w strzelinie(Polskie Mlyny S.A.)520zl./t. + vat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 18 Lipca 2007 Mewa ok 45 q z ha.Dziwne bo piękne grube ziarno ,byla dość gesta ale mało ziarniaków w klosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 18 Lipca 2007 Mewa ok 45 q z ha.Dziwne bo piękne grube ziarno ,byla dość gesta ale mało ziarniaków w klosie.to samo jest u mnie, dzis kosilem mirinowską, to pszenica beczulkowata z ukrainy, ladne klosy ziarka i gesta ale malo ziarniaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 19 Lipca 2007 jak panowie u was z ceną pszenicy? u mnie 520zł paszówka 540 konsumpcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 20 Lipca 2007 lubelskie paszówka450, kosump. 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 20 Lipca 2007 mazowieckie 550 ale narazie nie biora caly czas walcza z rzepakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rotor69 0 Napisano 20 Lipca 2007 pszenica olivin 8,7t/ha , wszystkie ziarna wypełnione, sypnęła pieknie, podkarpackie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 20 Lipca 2007 hej rotor skąd dokładnie jesteś? pszenice miałeś z centrali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 20 Lipca 2007 panowie piszcie dokładnie jakie odmiany ile dały bo chciałbym się zorientować jaką kupić w tym raku...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 21 Lipca 2007 Jakie sa u Was ceny pszenicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutekaa 0 Napisano 21 Lipca 2007 krzywa koło bolesławca 550,biorą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Lipca 2007 u nas 520 paszowa i 560 konsumpcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 22 Lipca 2007 SANO w zeszłym tygodniu 600zł za paszową płaciło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rotor69 0 Napisano 23 Lipca 2007 Ukaszjestem z okolic łańcuta. to był mój drugi wysiew, ale kupiona z centrali.Amistar jednak działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterB 0 Napisano 23 Lipca 2007 Ja wczoraj dziabnąłem 1 kawałek Tonacja powyżej 5t/ha (3,5 zbiornika w bizonie)Tylko zasiana była za gęsto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartolinip 0 Napisano 23 Lipca 2007 dzisiaj skosiłem trend plon 8ton/ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach