B&M 0 Napisano 21 Maja 2013 WitamM 0,12-0,14L 0,15-0,16Słabo bardzo słabo rynek padł cena nieważna bo konsument i tak nie kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 21 Maja 2013 pytałem się tego ze zdjecia.to są jaja z farmio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Maja 2013 coś ty to są jajczarka.....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 21 Maja 2013 jeżeli tak to przepraszam.dodał jeszcze że za wytłaczankę dlatego stoisko obok puste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 21 Maja 2013 by żyło się lepiej ........... takie hasło znamy od kilku lat i mamy co mamy.....Jajczarku a w Mongolii byłeś ... tam byś wypoczął szerokie stepy kilometry bez ludzi to na pewno na psychikę dobrze robi ... pomyśl ile tam kurników byś nastawiał i od razu do Rosji zbyt pewny a i do Polski byś exportował.czesc jajcunio bez komputera chyba żartujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacy 0 Napisano 21 Maja 2013 www.kurynioski.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 21 Maja 2013 Podobno obok jest stanowisko wolne...Przy tej cenie w detalu jajko przestaje smakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacy 0 Napisano 21 Maja 2013 Podobno obok jest stanowisko wolne...Przy tej cenie w detalu jajko przestaje smakować. wystarczy przyjechac do malborka na targowa a takie ceny to norma a babeczki z koszykow nawet po 1zl a jest kilku przynajmniej znam 2 ktorzy dzien przed kupuja w biedronce po 0,43 caly dzien zmywaja pieczatki fioletowym dobrze znanym plynem pakuja w koszyki i od 5 rano pakuja swoje babcie zakladaja fartuch i chuste na glowe i stawiaja na rynku by te same jajka sprzedawac po 0,85 zl kolesie stoja w krzakach i babulkom tylko podmieniaja kosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Maja 2013 busy robią kase na wywozie osobistym , teraz musze nabyć takie babcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 21 Maja 2013 ha ha ha dałny dwa zj.eba.ne obydwa nic nie bedo robiły tylko głupoty pie.rd.oli.ły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 21 Maja 2013 Podobno obok jest stanowisko wolne...Przy tej cenie w detalu jajko przestaje smakować. wystarczy przyjechac do malborka na targowa a takie ceny to norma a babeczki z koszykow nawet po 1zl a jest kilku przynajmniej znam 2 ktorzy dzien przed kupuja w biedronce po 0,43 caly dzien zmywaja pieczatki fioletowym dobrze znanym plynem pakuja w koszyki i od 5 rano pakuja swoje babcie zakladaja fartuch i chuste na glowe i stawiaja na rynku by te same jajka sprzedawac po 0,85 zl kolesie stoja w krzakach i babulkom tylko podmieniaja kosze. to jakieś ciule ja im sprzedam po 0,30gr 1A jako pośrednik i swoje 0,12 groszy przytule daj namiar na tych mocherowych biznesmenów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 22 Maja 2013 ha ha ha dałny dwa zj.eba.ne obydwa nic nie bedo robiły tylko głupoty pie.rd.oli.ły ale z ciebie prostak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 22 Maja 2013 Podobno obok jest stanowisko wolne...Przy tej cenie w detalu jajko przestaje smakować. wystarczy przyjechac do malborka na targowa a takie ceny to norma a babeczki z koszykow nawet po 1zl a jest kilku przynajmniej znam 2 ktorzy dzien przed kupuja w biedronce po 0,43 caly dzien zmywaja pieczatki fioletowym dobrze znanym plynem pakuja w koszyki i od 5 rano pakuja swoje babcie zakladaja fartuch i chuste na glowe i stawiaja na rynku by te same jajka sprzedawac po 0,85 zl kolesie stoja w krzakach i babulkom tylko podmieniaja kosze. to jakieś ciule ja im sprzedam po 0,30gr 1A jako pośrednik i swoje 0,12 groszy przytule daj namiar na tych mocherowych biznesmenów Nie zostawiaj po sobie potomstwa bo wstyd będzie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 22 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 22 Maja 2013 SPRZEDAM JAJA DWUŻÓŁTKOWE PRIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 22 Maja 2013 Spotkałem ostatnio biedronke jak po cukierniach z jajami śmigał, zobaczcie na jaką fure z nysy się przesiadł http://img.wiocha.pl/images/0/4/04a20d3c3bc820b556c7006c43b28228.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2013 Spotkałem ostatnio biedronke jak po cukierniach z jajami śmigał, zobaczcie na jaką fure z nysy się przesiadł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Maja 2013 a co trzeba nie rzucać się w oczy panowie .....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 22 Maja 2013 a co trzeba nie rzucać się w oczy panowie .....czesc Nie rzucać? Z kilometra cie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Maja 2013 Ale ch....... sytuacjia z tym jajem, co ten kołchoz brukselski z nami wyrabia, to ch... za przeproszeniem, oni jawnie chcą nasze drobiarstwo wykończyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 23 Maja 2013 chciałeś unii to teraz masz ....... przecież ona jest gorsza od komuny.......czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Maja 2013 chciałeś unii to teraz masz ....... przecież ona jest gorsza od komuny.......czesc sama głosowałaś na tych debili nie wykręcaj się, co do mnie to ja nie mogłem o sobie jeszcze decydować chaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 23 Maja 2013 .....Unia działa jak PGR-y!!!!! Jest duże prawdopodobieństwo że upadnie! Dziś jest na etapie marnotrastwa i podtrzymywania egzystencji po to żeby dyrektorzy zdążyli się ustawić. Jeszcze cóś!!!!!!! Podobieństwa można by mnożyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach